Çok mu düşük acaba ?Arkadaşlar merhaba bugün transfer günüyle birlikte 12.günüm kan verdim sonucum 159 çıktı sizce nasıl 2 tane 3.gün embriyosu transferi olmuştu
Tebrikler canım hayırlı olsun inşallah ikizdir ultrasonda belli olur netArkadaşlar merhaba bugün transfer günüyle birlikte 12.günüm kan verdim sonucum 159 çıktı sizce nasıl 2 tane 3.gün embriyosu transferi olmuştu
3. Gün embriyosu için 12. Günde güzel bir değer bence katlanarak devam etsin inşallahÇok mu düşük acaba ?
Çok mu düşük acaba ?
Ya ben kesin tek tutmuştur diye düşündüm burada genelde yüksek değerler çıkmış da sizin de ikizdi sanırım nasıldı değerlerinizTebrikler canım hayırlı olsun inşallah ikizdir ultrasonda belli olur net
Amin inşallah çok teşekkürler canım şu an progesteron sonucumu bekliyoruz o çıkınca doktor bakacak3. Gün embriyosu için 12. Günde güzel bir değer bence katlanarak devam etsin inşallah
Benim 4. Gün embriyosu 8. Gün 134 çıkmıştı 10. Gün 382 12. Gün 782 çıkmıştı ama kese randevusunda hemşireye ikiz olabilir değer çok yüksek başladı demiştim onlarda değerle alakası olmadığını değerlerin düzenli artış olmasının yeterli olduğunu çoğul gebeliğin ultrasonda netleştiriniz söylemişti o yüzden şuan tek çift diye düşünüp tek diye üzülmeyinYa ben kesin tek tutmuştur diye düşündüm burada genelde yüksek değerler çıkmış da sizin de ikizdi sanırım nasıldı değerleriniz
Hayır hayır asla üzülmüyorum sadece inşallah sağlıkla ilerlesin istiyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah düzenli artış olsun ne kadar süre artışa bakılacak acaba ?Benim 4. Gün embriyosu 8. Gün 134 çıkmıştı 10. Gün 382 12. Gün 782 çıkmıştı ama kese randevusunda hemşireye ikiz olabilir değer çok yüksek başladı demiştim onlarda değerle alakası olmadığını değerlerin düzenli artış olmasının yeterli olduğunu çoğul gebeliğin ultrasonda netleştiriniz söylemişti o yüzden şuan tek çift diye düşünüp tek diye üzülmeyinAllahın izniyle inşallah çift keselerini görürsünüz miniklerin
Aslında doktorlar 2 kez kan testi vermenin yeterli olduğunu söylüyor yani 2 gün arayla yapılan değer 2 kat y da yüzde 60 artış gösterdiyse daha teste gerek yok diyor ben 3 kez verdim içim rahat etsin diye ama 3. Kan testine gerek yok demişti doktor ben kendi isteğimle yaptırmıştım kan testi gününüzden yaklaşık bi 10-12 gün sonra kese randevusuna çağırıyorlar geneldeHayır hayır asla üzülmüyorum sadece inşallah sağlıkla ilerlesin istiyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah düzenli artış olsun ne kadar süre artışa bakılacak acaba ?
Ya çok heyecanlı çok sağolunAslında doktorlar 2 kez kan testi vermenin yeterli olduğunu söylüyor yani 2 gün arayla yapılan değer 2 kat y da yüzde 60 artış gösterdiyse daha teste gerek yok diyor ben 3 kez verdim içim rahat etsin diye ama 3. Kan testine gerek yok demişti doktor ben kendi isteğimle yaptırmıştım kan testi gününüzden yaklaşık bi 10-12 gün sonra kese randevusuna çağırıyorlar genelde
canım ben de mide bulantısı yok göğüs hassasiyetim dee yok sadece ağırlaştı baya belirti olarak çabuk yorulma ve uyku isteğim var sadece
Şükür sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım sevindim oturarak günlerini geçirmene dikkat etmek gerek ilk zamanlar, en azından çevredekiler de bilgili kişilerde var zaman da çabuk geçercanım ben de mide bulantısı yok göğüs hassasiyetim dee yok sadece ağırlaştı baya belirti olarak çabuk yorulma ve uyku isteğim var sadeceçalışmaya başladım hemşireyim biliyorsun rahat çalışabileceğim oturulan birime geçirdiler orada da herkes hamile etrafımdaki onların tecrübelerini dinliyorum gün geçiyor 8.haftaya girince de kendi hastanemdeki kadındoğumcuya muayene olucam inşallah sağlıkla devam ediyordur hamileliğim
inşallah canım benimŞükür sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım sevindim oturarak günlerini geçirmene dikkat etmek gerek ilk zamanlar, en azından çevredekiler de bilgili kişilerde var zaman da çabuk geçer
İyiyim çok şükür sadece 6. Haftadan 7. Haftaya kadar hep mide bulantısı yaşadım serum aldık düzeldi şimdi 2 gündür bi rahatım şükürinşallah canım benimsen nasılsın sen de iyisindir inşallah bir daha ne zaman kontrole gidiceksin?
Ben de var canim, transfer sonrası ilk günler şurubu hergun açken bı kere içtim , şimdi rahatszilik hissettikce içiyorum , bir sıkıntı yapmadi bana hatta kolaylaştırıyor canım aksi daha kotuKızlar günaydın kabızlık sorunu yaşayan var mı ve duphaloc şurubu hamileliği öğrendikten sonra kullandınız mı? Bide kabizliktan dolayı bir kanama oldu bunun zararı yoktur demi hamilelik için?
𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz 39 1 Adet 5. Gün 10 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 19 Temmuz 37 2 Adet 5. Gün 4 AB 18 Temmuz 41 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 35 1 Adet 5. Gün 3 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün AA 13 Temmuz 30 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün 27 Temmuz @nbb 40 1 Adet 3. Gün 21 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 29 1 Adet 3. Gün 18 Temmuz 27 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 30 2 Adet 3. Gün 25 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz
Çok şükür canimm, çok sevindimKizlarrrr ben keseyi gördüm 1mm leblebi kadar dedi doktor haftaya tekrar çağırdı gel tekrar keseye bakalım dedi çok dikkat et dedi 5.hafta dusuklerin çok olduğu haftadır dedi ağır kaldırma ilsiki yasak dedi 5+1de görmüş oldum şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?