2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Arkadaşlar merhaba bugün transfer günüyle birlikte 12.günüm kan verdim sonucum 159 çıktı sizce nasıl 2 tane 3.gün embriyosu transferi olmuştu
Tebrikler canım hayırlı olsun inşallah ikizdir ultrasonda belli olur net

Ya ben kesin tek tutmuştur diye düşündüm burada genelde yüksek değerler çıkmış da sizin de ikizdi sanırım nasıldı değerleriniz
Benim 4. Gün embriyosu 8. Gün 134 çıkmıştı 10. Gün 382 12. Gün 782 çıkmıştı ama kese randevusunda hemşireye ikiz olabilir değer çok yüksek başladı demiştim onlarda değerle alakası olmadığını değerlerin düzenli artış olmasının yeterli olduğunu çoğul gebeliğin ultrasonda netleştiriniz söylemişti o yüzden şuan tek çift diye düşünüp tek diye üzülmeyin Allahın izniyle inşallah çift keselerini görürsünüz miniklerin

Hayır hayır asla üzülmüyorum sadece inşallah sağlıkla ilerlesin istiyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah düzenli artış olsun ne kadar süre artışa bakılacak acaba ?

Hayır hayır asla üzülmüyorum sadece inşallah sağlıkla ilerlesin istiyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah düzenli artış olsun ne kadar süre artışa bakılacak acaba ?
Aslında doktorlar 2 kez kan testi vermenin yeterli olduğunu söylüyor yani 2 gün arayla yapılan değer 2 kat y da yüzde 60 artış gösterdiyse daha teste gerek yok diyor ben 3 kez verdim içim rahat etsin diye ama 3. Kan testine gerek yok demişti doktor ben kendi isteğimle yaptırmıştım kan testi gününüzden yaklaşık bi 10-12 gün sonra kese randevusuna çağırıyorlar genelde

Kizlar hamile kalmadan önce TSH im vardı zaten hatta tedavi sürecinde eutrox 75mg ye kadar çıktı ilacimin dozu ve hamile kaldım şuan 5+2yim iki gün önce TSH baktırdım 2.42cikti kadın doğum doktorum karışmıyor onu dahiliyeciyle görüşüceksin dedi ben bunu sağlık ocağında vermiştim ama sonra sonuç göstermeye gidemedim ne yapmalıyım sizce randevu aldım dahiliye ama iki hafta sonraya ilacın dozunu arttirayim mi yoksa iki hafta böyle aynı dozda devam edeyim mi

Ya çok heyecanlı çok sağolun

Maryner B Beyza2402 kızlar sizin nasıl gidiyor? Belirtiler devam mı? Aynı gün transfer olmuştum merak ettim sizi uzun zamandır yazmadınız
canım ben de mide bulantısı yok göğüs hassasiyetim dee yok sadece ağırlaştı baya belirti olarak çabuk yorulma ve uyku isteğim var sadece çalışmaya başladım hemşireyim biliyorsun rahat çalışabileceğim oturulan birime geçirdiler orada da herkes hamile etrafımdaki onların tecrübelerini dinliyorum gün geçiyor 8.haftaya girince de kendi hastanemdeki kadındoğumcuya muayene olucam inşallah sağlıkla devam ediyordur hamileliğim

Şükür sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım sevindim oturarak günlerini geçirmene dikkat etmek gerek ilk zamanlar, en azından çevredekiler de bilgili kişilerde var zaman da çabuk geçer

Şükür sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım sevindim oturarak günlerini geçirmene dikkat etmek gerek ilk zamanlar, en azından çevredekiler de bilgili kişilerde var zaman da çabuk geçer
inşallah canım benim sen nasılsın sen de iyisindir inşallah bir daha ne zaman kontrole gidiceksin?

inşallah canım benim sen nasılsın sen de iyisindir inşallah bir daha ne zaman kontrole gidiceksin?
İyiyim çok şükür sadece 6. Haftadan 7. Haftaya kadar hep mide bulantısı yaşadım serum aldık düzeldi şimdi 2 gündür bi rahatım şükür benim de göğüslerim acımıyor sadece dolgunlaştılar. 6. Hafta lekelenme olunca kan sulandırıcıları şuanlık kestik. kontrol günüm 10 Ağustos inşallah canım

Kızlar sorumu görmediniz sanırım benim sağ kasığımda sızlamalar oluyor zonkluyor gibi dış gebelik değildir dimi böyle bi belirtisi oluyor mu neden tek taraf sızlar endişelendim

Kızlar günaydın kabızlık sorunu yaşayan var mı ve duphaloc şurubu hamileliği öğrendikten sonra kullandınız mı? Bide kabizliktan dolayı bir kanama oldu bunun zararı yoktur demi hamilelik için?
Ben de var canim, transfer sonrası ilk günler şurubu hergun açken bı kere içtim , şimdi rahatszilik hissettikce içiyorum , bir sıkıntı yapmadi bana hatta kolaylaştırıyor canım aksi daha kotu

Çok şükür canimm, çok sevindim haftaya da daha da büyür insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…