Allah razı olsun canım aminAnladım canım Allah yardımcın olsun inşallah,amin hepimize kolaylıklar diliyorum
Sağlığımız yerinde olsun da gerisi gelir canım inşallahGeçmiş olsun, benim de sonucum negatif, inşallah çabalar güzel sonuçlar elde ederiz.
Sağolasın canımSana da geçmiş olsun canım amin inşallah
Teşekkür ederim canım dua edin bana da sorunsuz atlatayım inşallahÇok geçmiş olsun canımm
İnşallah canım şehir hastanesinde ameliyatımı yapan doktorum bugün yoktu o yüzden gidemedim pazartesi orda ama bir yandan korkuyorum pazartesiye kadar birşey olur mu diyeBen ilaç kullandım, sonra bHCG takibi yapıldı. Erken dönemde tanı konduğu için ameliyat olmadım. Yalnız ilaç kullanınca 3 ay korunacaksın dediler. Çok geçmiş olsun tekrar, çok can sıkıcı bir durum ama geçip gidiyor merak etme.
Normal canım bende de oldu bişey yok şükürAz önce hapşırdım sol kasığıma öyle bir ağrı girdi ki bıçak saplanır gibi bir on saniye kasıldım kaldım. Normal mi ki ?
Gaviscon icilebiliyor ya da fenni tablet var hamilelikte çiğneyebiliyorsun mideni rahatlatır doktoruna yine de danışarak bunları icebilirsin ama danış ben öyle biliyorumKızlar uykudan uyandıran Mide ağrısı çekiyorum .uyumak istiyorum ama bu ağrı uyutmuyor. Ne yapmam gerek ,dayanılarak gibi değil.
Test günüm çarşamba, daha ne olduğum belli değil. Bu yaşıma kadar böyle Mide ağrısı çekmedim. İlaçlar ağırmı geliyor acaba. Sabaha kadar uyku uyumadımGaviscon icilebiliyor ya da fenni tablet var hamilelikte çiğneyebiliyorsun mideni rahatlatır doktoruna yine de danışarak bunları icebilirsin ama danış ben öyle biliyorum
Muz ye ılık ballı su iç mideni rahatlatır en azından elma ye elmada rahatlatir internete yaz mide ağrısına ne iyi gelir diye cikar muz çok rahatlatıyor ılık ballı su da öyleTest günüm çarşamba, daha ne olduğum belli değil. Bu yaşıma kadar böyle Mide ağrısı çekmedim. İlaçlar ağırmı geliyor acaba. Sabaha kadar uyku uyumadım
Popodan vurulduğumuz iğne var ya o adeti baskılıyormus öyle dediler benimde pazartesi bir diyorum bugün vereyim artık neyse ne çıksın bir diyorum ki bekleyim iyisi de kötüsü de doktordan öğreneyimGünaydın kızlar , taransferin artık 10.gününe geldim. Pazartesi günü kan vereceğim inşallahben bu transferde kasık ağrısı olmadı , bel ağrım olmadı , sadece biraz göğüs hassasiyeti diyebiliriz . Normalde adet günüm geçti iki gün inşallah hiç olmaz ilaçlardan olabilir tabi. Sizler nasılsınız ?
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahGünaydın kızlar , taransferin artık 10.gününe geldim. Pazartesi günü kan vereceğim inşallahben bu transferde kasık ağrısı olmadı , bel ağrım olmadı , sadece biraz göğüs hassasiyeti diyebiliriz . Normalde adet günüm geçti iki gün inşallah hiç olmaz ilaçlardan olabilir tabi. Sizler nasılsınız ?
Ben doktorumun önerisiyle rennie tablet çiğneme kullanıyorum, yiyecekler benim midemi bastırmıyor mide tuttuğu an maalesef tek çarem oluyor belki reflüm var bir de hamilelik gelince üstüne daha beter tutuyordur benimTest günüm çarşamba, daha ne olduğum belli değil. Bu yaşıma kadar böyle Mide ağrısı çekmedim. İlaçlar ağırmı geliyor acaba. Sabaha kadar uyku uyumadım
Makattaki kanamadan bir şey olmaz ama ıkınma olmamalı tabiki. Duphalac gebelikte kullanılıyor tabikiKızlar günaydın kabızlık sorunu yaşayan var mı ve duphaloc şurubu hamileliği öğrendikten sonra kullandınız mı? Bide kabizliktan dolayı bir kanama oldu bunun zararı yoktur demi hamilelik için?
Cok teşekkür ederim cok korkmuştumMakattaki kanamadan bir şey olmaz ama ıkınma olmamalı tabiki. Duphalac gebelikte kullanılıyor tabiki
Yok ondan vermedi doktor. Ben iki kere aynı şeyi yaşamak için pazartesiyi bekleyeceğimPopodan vurulduğumuz iğne var ya o adeti baskılıyormus öyle dediler benimde pazartesi bir diyorum bugün vereyim artık neyse ne çıksın bir diyorum ki bekleyim iyisi de kötüsü de doktordan öğreneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?