2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

İnşallah canım şehir hastanesinde ameliyatımı yapan doktorum bugün yoktu o yüzden gidemedim pazartesi orda ama bir yandan korkuyorum pazartesiye kadar birşey olur mu diye

Kızlar uykudan uyandıran Mide ağrısı çekiyorum .uyumak istiyorum ama bu ağrı uyutmuyor. Ne yapmam gerek ,dayanılarak gibi değil.

Kızlar uykudan uyandıran Mide ağrısı çekiyorum .uyumak istiyorum ama bu ağrı uyutmuyor. Ne yapmam gerek ,dayanılarak gibi değil.
Gaviscon icilebiliyor ya da fenni tablet var hamilelikte çiğneyebiliyorsun mideni rahatlatır doktoruna yine de danışarak bunları icebilirsin ama danış ben öyle biliyorum

Gaviscon icilebiliyor ya da fenni tablet var hamilelikte çiğneyebiliyorsun mideni rahatlatır doktoruna yine de danışarak bunları icebilirsin ama danış ben öyle biliyorum
Test günüm çarşamba, daha ne olduğum belli değil. Bu yaşıma kadar böyle Mide ağrısı çekmedim. İlaçlar ağırmı geliyor acaba. Sabaha kadar uyku uyumadım

Test günüm çarşamba, daha ne olduğum belli değil. Bu yaşıma kadar böyle Mide ağrısı çekmedim. İlaçlar ağırmı geliyor acaba. Sabaha kadar uyku uyumadım
Muz ye ılık ballı su iç mideni rahatlatır en azından elma ye elmada rahatlatir internete yaz mide ağrısına ne iyi gelir diye cikar muz çok rahatlatıyor ılık ballı su da öyle

Günaydın kızlar , taransferin artık 10.gününe geldim. Pazartesi günü kan vereceğim inşallah ben bu transferde kasık ağrısı olmadı , bel ağrım olmadı , sadece biraz göğüs hassasiyeti diyebiliriz . Normalde adet günüm geçti iki gün inşallah hiç olmaz ilaçlardan olabilir tabi. Sizler nasılsınız ?

Popodan vurulduğumuz iğne var ya o adeti baskılıyormus öyle dediler benimde pazartesi bir diyorum bugün vereyim artık neyse ne çıksın bir diyorum ki bekleyim iyisi de kötüsü de doktordan öğreneyim

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Kızlar günaydın kabızlık sorunu yaşayan var mı ve duphaloc şurubu hamileliği öğrendikten sonra kullandınız mı? Bide kabizliktan dolayı bir kanama oldu bunun zararı yoktur demi hamilelik için?

Kızlar benim de sağ kasığım ara ara böyle zonkluyor hafif sızı var sadece sağ kasığımda bu normal mi Allah korusun dış gebelik değildir dimi onun böyle belirtisi olur mu

Ben doktorumun önerisiyle rennie tablet çiğneme kullanıyorum, yiyecekler benim midemi bastırmıyor mide tuttuğu an maalesef tek çarem oluyor belki reflüm var bir de hamilelik gelince üstüne daha beter tutuyordur benim

Kızlar günaydın kabızlık sorunu yaşayan var mı ve duphaloc şurubu hamileliği öğrendikten sonra kullandınız mı? Bide kabizliktan dolayı bir kanama oldu bunun zararı yoktur demi hamilelik için?
Makattaki kanamadan bir şey olmaz ama ıkınma olmamalı tabiki. Duphalac gebelikte kullanılıyor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…