Geçmiş olsun canım, inşallah toparlanır tekrar denersin.Üzülmemek elde değil.Merhaba kızlar. Ben bugün transferden sonra 12.gün kan testi vermeye gittim. Değerim 4 çıktı ve doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. 7. ve 8. günlerde idrar testi yaptığımı silik de olsa çizgi çıktığını ve bir gün öncesine göre daha koyu olduğunu söyledim. Zaten kanda 25-30 olmadan idrarda çıkmaz. Seninki de o değerlere kadar çıkmış, hamilelik başlamış, embriyo sağlıksız olduğu için sonra değer düşmüş dedi. Bir dahaki denemede embriyoları genetik teste göndeririz ona göre transfer yaparız dedi.
Gerçekten çok üzüldüm ama elimden bir şey gelmiyor. Hayırlısı olsun..
Teşekkür ederimÇok şükür canimm, çok sevindimhaftaya da daha da büyür insalalh
Evet canım bile bile yaptım. Gece midemin ağrısı kötü etti beni. Hiç mide problemi olan biri değilim. Acaba tuttuda midememi vurdu diye düşündüm . Yarın kpss var ,tutmuşsa ona göre yavaş yürürüm dedimErken yapmışsın canım. Çıkmaz ki daha
Sen evde test yapmışmıydın canım.Erken yapmışsın canım. Çıkmaz ki daha
Geçmiş olsun canım inşallah en kaos sürede sağlıkla kucağına almak nasip olsunMerhaba kızlar. Ben bugün transferden sonra 12.gün kan testi vermeye gittim. Değerim 4 çıktı ve doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. 7. ve 8. günlerde idrar testi yaptığımı silik de olsa çizgi çıktığını ve bir gün öncesine göre daha koyu olduğunu söyledim. Zaten kanda 25-30 olmadan idrarda çıkmaz. Seninki de o değerlere kadar çıkmış, hamilelik başlamış, embriyo sağlıksız olduğu için sonra değer düşmüş dedi. Bir dahaki denemede embriyoları genetik teste göndeririz ona göre transfer yaparız dedi.
Canım benim sol tarafımda ara sıra sızlama batma olur ama o anlık oluyor 10-15 dk sonra geçiyor değişiyor endişe etme bazı gün sağ taraf sızlıyor ama en çok hep sol taraf da oluyor benimKızlar sorumu görmediniz sanırım benim sağ kasığımda sızlamalar oluyor zonkluyor gibi dış gebelik değildir dimi böyle bi belirtisi oluyor mu neden tek taraf sızlar endişelendim
Benim o günlerde çok sıkıntım yoktu canım bikac gündür yeni başladı. Evet böylesi de kötü Bi zararı olacak diye çok korkuyorum. İlaç için de içerdiği biseyin rahim kasilmasini arttirdigini duymuştum o yüzden kndi yiyip ictiklerimle halletmeye çalıştım ama bugün artık mecbur içeceğim. Çünkü böylesi de zararlı olabilir Allah korusunBen de var canim, transfer sonrası ilk günler şurubu hergun açken bı kere içtim , şimdi rahatszilik hissettikce içiyorum , bir sıkıntı yapmadi bana hatta kolaylaştırıyor canım aksi daha kotu
Teşekkür ederim içimi ferahlattınCanım benim sol tarafımda ara sıra sızlama batma olur ama o anlık oluyor 10-15 dk sonra geçiyor değişiyor endişe etme bazı gün sağ taraf sızlıyor ama en çok hep sol taraf da oluyor benim
Merhabalar. Sanırım sizinde geç tutunma olmuştu değil mi? Şuan nasıl ilerliyorsunuz?Hiç yapmadım. 10. Gün kanda 30.71 çıkmıştı. Muhtemelen evde yapsam 10. Gün ancak silik çıkardı kaset testte belki hiç çıkmazdı
Canım gögüs ağrısı ve mide yanması var bulantı çok az kasık ağrısı çok az . Siz nasılsınız bakalımmm. Haftaya tekrar kontrol varMaryner @Beyza2402 kızlar sizin nasıl gidiyor? Belirtiler devam mı? Aynı gün transfer olmuştum merak ettim sizi uzun zamandır yazmadınız
İyiyiz canım çok şükür senin de iyi olmana çok sevindim. Sağlıkla gör bebişini kontrolde inşallahCanım gögüs ağrısı ve mide yanması var bulantı çok az kasık ağrısı çok az . Siz nasılsınız bakalımmm. Haftaya tekrar kontrol var
Benim ilk zamanlar olmuştu sağ tarafım kopacak gibiydi ve sağ tarafa yerleşmiş dedi doktorKızlar sorumu görmediniz sanırım benim sağ kasığımda sızlamalar oluyor zonkluyor gibi dış gebelik değildir dimi böyle bi belirtisi oluyor mu neden tek taraf sızlar endişelendim
Ahh be canım gerçekten beklemek çok sıkıcı ben şu 3aylık süreci hayırlı sağlıklı atlatalımda kafama takmamaya çalışacağım benimde 11inde kontrolum inşallahhhh minnoşlarımızın keyfi yerindedirİyiyiz canım çok şükür senin de iyi olmana çok sevindim. Sağlıkla gör bebişini kontrolde inşallahbu kontrol günlerini beklerken stres oluyorum en kısa zamanda rahatlasak keşke
Üzülmeyin lütfen benim iki tane kaliteli embriyom ilk de pozitif bile vermedi ikinci de genetik taramaya yolladım şükür hamileyim . Evet zor geliyo ilk zamanlar insana ama atlatacaksın ve daha kapsamlı başlayacaksın pes etmek yok o bebişler buraya gelecekMerhaba kızlar. Ben bugün transferden sonra 12.gün kan testi vermeye gittim. Değerim 4 çıktı ve doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. 7. ve 8. günlerde idrar testi yaptığımı silik de olsa çizgi çıktığını ve bir gün öncesine göre daha koyu olduğunu söyledim. Zaten kanda 25-30 olmadan idrarda çıkmaz. Seninki de o değerlere kadar çıkmış, hamilelik başlamış, embriyo sağlıksız olduğu için sonra değer düşmüş dedi. Bir dahaki denemede embriyoları genetik teste göndeririz ona göre transfer yaparız dedi.
Canım benim sebepler ne olursa olsun tek bir sperm bile bulsa doktorlar dölleyebiliyor yumurtayı tüp bebekte kafana takma uzmanına başvur. Benim bilgim yok erkek kadın faktörü yoktu bizde genetik faktör vardı o yüzden yardımcı olamayacağım .Kızlar selamlar , Allah razı olsun gören herkes tüp bebek bilgisi verdi bana sağolunSon bir sorum olacaktı şimdi şöyle benim eşimin sperm testi iyi çıkmadı astenospermi teşhisi koymuştu doktor hareket ve canlılık az spermde bende de pko var ama eskisine göre iyiyim biraz kilo verince hormonlar normale döndü şükür. Yumurtalarda sorun yok büyüyor çatlıyor ilaçlara da reaksiyon veriyor yumurta fonksiyonları yerinde dirençli değil erkek infertilesinde nasıl ilerlemeliyiz ? Bazen ilişki sıklığı da az oluyor bundan kaynaklanmış olabilir mi daha da önemlisi eşim böbrek hastası acaba testesteron hormonlarında bir problem mi var böbrek etkiliyor olabilir mi Tecrübeli yaşıtlarım ve ablalarım bana yardım etse okadar sevinirim ki işin içinden çıkamıyorum 5. Yılımıza girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?