2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Hastane hep açık ama doktor ve tüp bebek birimi hastaneye saat 10:00 da geliyor o yüzden bekliyorum şimdi gitsem de bir şey yazılamayacak hemşireye de mesaj attım yanıt bekliyorum en son doktorum dedi kesin kanama olur önümüzdeki hafta çünkü hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum pıhtılaşma kaynaklı o yüzden hiç endişelenmeden sakince bize haber ver sakince hastaneye gelirsin demişlerdi bu sabahta kahverengi görünce tam 1 hafta oldu endişelendim açıkçası

Ben yaşadığımda bana yataktan kalkma tuvalet dışında dediler. Bi de corasprin bırak dediler.
Pıhtılaşma sorunum olduğu için doktor 2 kan sulandırıcı kesmiyorum demişti ama bugün kontrolden sonra dediğin gibi kesebilir canım umarım bir şey yoktur gel bi bakalım bebişlere der

Hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum doktoruma yazdım daha yanıt vermedi bekliyorum canım yanıt gelsin bi
Bence oksapar da yapma canım şimdilik doktordan haber gelene kadar ve yat dinlen merak etme madem doktor olabilir demiş, endişe edecek bişey yoktur

Doktorun cep tel yok mu, belki zaman kazanırsın yola çıksan şimdi hastaneye

Bence oksapar da yapma canım şimdilik doktordan haber gelene kadar ve yat dinlen merak etme madem doktor olabilir demiş, endişe edecek bişey yoktur
Coraspirin sabah mecbur içtim oksapar akşam zaten neyseki onu dediğin gibi şimdilik yapmayacağım canım çok teşekkürler

Haber ver nasıl olduğunu eminim iyi olacaksın madem öngörülebilir bi durum
Evet doktor o kadar emin konuştu ki kesin kanama gelecek hiç endişe etme falan hatta garipsedik baya emin konuşunca iki kese olunca damarlar küçük kılcal damarlar genişliyor çatlıyor kan sulandırıcı falan etki ediyor baya anlattı da o an sağolsun ama insan işte pimpirik yapıyor yine de bi evham kapladı içimi Rabbim büyüktür hayırlısıyla gidip bi görsem ya da içeride kanama alanı var mı öğrensem rahatlayacağım haber ederim Allah’ın izniyle inşallah

5+3 deyim henüz yaşamadım canım ikiz hamilelerin yüzde doksani görüyor demişti bana hemsirem

5+3 deyim henüz yaşamadım canım ikiz hamilelerin yüzde doksani görüyor demişti bana hemsirem
Evet canım doktor 5. Hafta da kese gördüğünde baya uyardı kendine cam gibi kırılgan davran kanama olacak sakin ol falan baya anlattı ama o an çok şey yapmadım yani dinlesem bile şimdi evham yapıyor insan elinde olmadan maalesef cumartesi kalp randevumuz vardı inşallah bugün gel bakalım der çünkü kanama olabilir dediği gün kanama durumunda yaz bize buraya gelip serum iğne yapıyoruz bakıyoruz kanama alnı var mı yok mu büyüklüğü ne kontrol ediyoruz demişti inşallah öyle olur

Benim kesede yokk
Her kese de hemen olmayabiliyor canım kimi 4. Haftalarında bile görüyor kimi 5.-6. Değişiyor endişe etme ama yolk kese varsa boş gebelik değil diyorlar işte doktorlar öyle değerlendiriyor. Hani kimyasal gebelik beta artışından anlaşılıyor ya ya da dış gebelik kese yoksa dbeta artıyorsa dış gebelik diyorlar bu da onun gibi yolk yoksa kese hala büyümeye devam ederse boş gebelik diyor ileriki dönemlerde tabiki artık 6.-7. Haftalarda hala yolk yoksa

Kızlar herkese günaydın şahane haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Sağlık ocağı aile hekimi Progestan fitil yazar mı bilginiz var mı?

kızlar birde bir sorum var sizler ilaçları ne zaman alıyorsunuz?
ben mesela kahvaltı yaptıktan sonra 2 tane estofrem alıyorum + 1 folik asit + 1 omega + D vitamini
ve coraspinim var acaba bunları üst üste almak doğru mu araya zaman koymalı mıyız bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum

Bende doğal siklusla transfer oldum çok geç kalınlaştı rahim duvarım adetin 30.günü transfer oldum sen kaçıncı gününde kaç mm sin merak ettim
Mrbb inşalh sonuç olumludur.30.güne kadar hiç ilaç almadan mı beklediniz? Ve o zamana kadar yumurta büyümedimi oyüzden mi bekledinşz

ben açıkçası mideme rahatsızlık vermemek adına zamana yayıyorum. sabah 8.30 estrofem 9da progestan fitil 9.30 da prolutex igne 10.00da glifor. 13.00 coraspirin 16.30 tekrar estrofem. 21.00 progestan fitil 2 tane. 20.00 vitamin 22.00 glifor 00.30 da tekrardan estrofem şeklinde bi düzen oluşturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…