Hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum doktoruma yazdım daha yanıt vermedi bekliyorum canım yanıt gelsin biCanım corasprin hemen kesmen lazım. Onu biliyorum.
Hastane hep açık ama doktor ve tüp bebek birimi hastaneye saat 10:00 da geliyor o yüzden bekliyorum şimdi gitsem de bir şey yazılamayacak hemşireye de mesaj attım yanıt bekliyorum en son doktorum dedi kesin kanama olur önümüzdeki hafta çünkü hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum pıhtılaşma kaynaklı o yüzden hiç endişelenmeden sakince bize haber ver sakince hastaneye gelirsin demişlerdi bu sabahta kahverengi görünce tam 1 hafta oldu endişelendim açıkçasıCanım doktorun olabilir dediyse beklediği bir şeydir, normaldir endişelenme. İnşallah hiçbir sorun yoktur merak etme. Bizi de bilgilendir lütfen. Hastaneye gel demiş aslında, hiç haber beklemeden gitseydin keşke.. Tutunma kanamasıdır sanırım..
Pıhtılaşma sorunum olduğu için doktor 2 kan sulandırıcı kesmiyorum demişti ama bugün kontrolden sonra dediğin gibi kesebilir canım umarım bir şey yoktur gel bi bakalım bebişlere derBen yaşadığımda bana yataktan kalkma tuvalet dışında dediler. Bi de corasprin bırak dediler.
Bence oksapar da yapma canım şimdilik doktordan haber gelene kadar ve yat dinlen merak etme madem doktor olabilir demiş, endişe edecek bişey yokturHem oksapar hem coraspirin kullanıyorum doktoruma yazdım daha yanıt vermedi bekliyorum canım yanıt gelsin bi
Doktorun cep tel yok mu, belki zaman kazanırsın yola çıksan şimdi hastaneyeHastane hep açık ama doktor ve tüp bebek birimi hastaneye saat 10:00 da geliyor o yüzden bekliyorum şimdi gitsem de bir şey yazılamayacak hemşireye de mesaj attım yanıt bekliyorum en son doktorum dedi kesin kanama olur önümüzdeki hafta çünkü hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum pıhtılaşma kaynaklı o yüzden hiç endişelenmeden sakince bize haber ver sakince hastaneye gelirsin demişlerdi bu sabahta kahverengi görünce tam 1 hafta oldu endişelendim açıkçası
Coraspirin sabah mecbur içtim oksapar akşam zaten neyseki onu dediğin gibi şimdilik yapmayacağım canım çok teşekkürlerBence oksapar da yapma canım şimdilik doktordan haber gelene kadar ve yat dinlen merak etme madem doktor olabilir demiş, endişe edecek bişey yoktur
Hastane zaten bana 10 dk çok yakın gel deseler oradayım direk şuan uzanıp bekliyorumDoktorun cep tel yok mu, belki zaman kazanırsın yola çıksan şimdi hastaneye
Haber ver nasıl olduğunu eminim iyi olacaksın madem öngörülebilir bi durumHastane zaten bana 10 dk çok yakın gel deseler oradayım direk şuan uzanıp bekliyorum
Evet doktor o kadar emin konuştu ki kesin kanama gelecek hiç endişe etme falan hatta garipsedik baya emin konuşunca iki kese olunca damarlar küçük kılcal damarlar genişliyor çatlıyor kan sulandırıcı falan etki ediyor baya anlattı da o an sağolsun ama insan işte pimpirik yapıyor yine de bi evham kapladı içimi Rabbim büyüktür hayırlısıyla gidip bi görsem ya da içeride kanama alanı var mı öğrensem rahatlayacağım haber ederim Allah’ın izniyle inşallahHaber ver nasıl olduğunu eminim iyi olacaksın madem öngörülebilir bi durum
5+3 deyim henüz yaşamadım canım ikiz hamilelerin yüzde doksani görüyor demişti bana hemsiremKızlar bugün tam 6. Haftadayım doktorum en son gittiğimde 5. Haftada kese kontrolünde demişti ki önümüzdeki hafta kanama olabilir endişe etme öyle bir durumda hastaneye gel demişti bu sabah bi baktım gece kanama gelmiş şimdi de kahverengi geliyor doktora yazdım bekliyorum ayrıca coraspirin ve oksapar aynı anda kullanıyorum. Kanama yaşayan var mı? Ben ilk kez yaşadım ya ilk tüp bebek denemem de olmamıştı
Benim kesede yokkBizim kesenin içinde bi kese daha oluyor omun adı yolk
Evet canım doktor 5. Hafta da kese gördüğünde baya uyardı kendine cam gibi kırılgan davran kanama olacak sakin ol falan baya anlattı ama o an çok şey yapmadım yani dinlesem bile şimdi evham yapıyor insan elinde olmadan maalesef cumartesi kalp randevumuz vardı inşallah bugün gel bakalım der5+3 deyim henüz yaşamadım canım ikiz hamilelerin yüzde doksani görüyor demişti bana hemsirem
Her kese de hemen olmayabiliyor canım kimi 4. Haftalarında bile görüyor kimi 5.-6. Değişiyor endişe etme ama yolk kese varsa boş gebelik değil diyorlar işte doktorlar öyle değerlendiriyor. Hani kimyasal gebelik beta artışından anlaşılıyor ya ya da dış gebelik kese yoksa dbeta artıyorsa dış gebelik diyorlar bu da onun gibi yolk yoksa kese hala büyümeye devam ederse boş gebelik diyor ileriki dönemlerde tabiki artık 6.-7. Haftalarda hala yolk yoksaBenim kesede yokk
Allahımmm bize de nasip etsin ne güzel bişi o öyle maşAllah5+2 ile kesemizi gördük şükür bugün
günaydın :) evet progestan fitili yazıyorlar bende hep orada yazdırıyorumKızlar herkese günaydın şahane haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Sağlık ocağı aile hekimi Progestan fitil yazar mı bilginiz var mı?
Teşekkür ederimgünaydın :) evet progestan fitili yazıyorlar bende hep orada yazdırıyorum
Mrbb inşalh sonuç olumludur.30.güne kadar hiç ilaç almadan mı beklediniz? Ve o zamana kadar yumurta büyümedimi oyüzden mi bekledinşzBende doğal siklusla transfer oldum çok geç kalınlaştı rahim duvarım adetin 30.günü transfer oldum sen kaçıncı gününde kaç mm sin merak ettim
ben açıkçası mideme rahatsızlık vermemek adına zamana yayıyorum. sabah 8.30 estrofem 9da progestan fitil 9.30 da prolutex igne 10.00da glifor. 13.00 coraspirin 16.30 tekrar estrofem. 21.00 progestan fitil 2 tane. 20.00 vitamin 22.00 glifor 00.30 da tekrardan estrofem şeklinde bi düzen oluşturdumkızlar birde bir sorum var sizler ilaçları ne zaman alıyorsunuz?
ben mesela kahvaltı yaptıktan sonra 2 tane estofrem alıyorum + 1 folik asit + 1 omega + D vitamini
ve coraspinim var acaba bunları üst üste almak doğru mu araya zaman koymalı mıyız bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?