- 7 Temmuz 2023
- 87
- 199
- 8
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi hastanedeyim doktorum 1 hafta rapor verdi sadece yatacaksın WC ve yemek için kalkacaksın dedi tüm gün yat kalkma dedi serum takacaklar şimdi bekliyorum çok şükür aktif bir kanama alanı yok içeri de hem oksapar hem coraspirin bir dahaki kontrol günü yani 5 gün kullanma dedi bir dahaki kontrolde duruma bi bakalım sonra karar veririz gidişata göre dedi çok şükür iyiyiz şuanlık Allah’ın izniyleHaber ver nasıl olduğunu eminim iyi olacaksın madem öngörülebilir bi durum
çok mantıklı canım bende öyle yapayım teşekkür ederimben açıkçası mideme rahatsızlık vermemek adına zamana yayıyorum. sabah 8.30 estrofem 9da progestan fitil 9.30 da prolutex igne 10.00da glifor. 13.00 coraspirin 16.30 tekrar estrofem. 21.00 progestan fitil 2 tane. 20.00 vitamin 22.00 glifor 00.30 da tekrardan estrofem şeklinde bi düzen oluşturdum
rica ederimçok mantıklı canım bende öyle yapayım teşekkür ederim
çok şükür çok sevindim canım sen güzelce dinlen, coraspine devam mı peki? 6.haftadayım dedin ya kalp atışı için 6.hafta da bakılıyordu değil mi?Şimdi hastanedeyim doktorum 1 hafta rapor verdi sadece yatacaksın WC ve yemek için kalkacaksın dedi tüm gün yat kalkma dedi serum takacaklar şimdi bekliyorum çok şükür aktif bir kanama alanı yok içeri de hem oksapar hem coraspirin bir dahaki kontrol günü yani 5 gün kullanma dedi bir dahaki kontrolde duruma bi bakalım sonra karar veririz gidişata göre dedi çok şükür iyiyiz şuanlık Allah’ın izniyle
Ayy maşallah sağlıkla gelsinler inşallah gözün aydın canımmAy kızlarrrr. Bugün ilk defa doktora gittim ve ikizler olduğunu öğrendim çok istiyordum ama sanki betaya göre doktor emin değilim dedi ikizler olacak, büyük ihtimale tek. Ama bugün sürprizzzzz.
Yazıyor canımKızlar herkese günaydın şahane haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Sağlık ocağı aile hekimi Progestan fitil yazar mı bilginiz var mı?
Bende sabah neredeyse 8 tane ilacı üst üste içiyorum canımkızlar birde bir sorum var sizler ilaçları ne zaman alıyorsunuz?
ben mesela kahvaltı yaptıktan sonra 2 tane estofrem alıyorum + 1 folik asit + 1 omega + D vitamini
ve coraspinim var acaba bunları üst üste almak doğru mu araya zaman koymalı mıyız bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum
Evet canım 6. Hafta bugün kontrolde kanama olunca doktor oksapar ve corasipire 5 gün ara verdiçok şükür çok sevindim canım sen güzelce dinlen, coraspine devam mı peki? 6.haftadayım dedin ya kalp atışı için 6.hafta da bakılıyordu değil mi?
Kese ne zaman bakacak canımAy kızlarrrr. Bugün ilk defa doktora gittim ve ikizler olduğunu öğrendim çok istiyordum ama sanki betaya göre doktor emin değilim dedi ikizler olacak, büyük ihtimale tek. Ama bugün sürprizzzzz.
Aminn canım inşallah hepimizinmaşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen bebişlerini sevŞimdi hastanedeyim doktorum 1 hafta rapor verdi sadece yatacaksın WC ve yemek için kalkacaksın dedi tüm gün yat kalkma dedi serum takacaklar şimdi bekliyorum çok şükür aktif bir kanama alanı yok içeri de hem oksapar hem coraspirin bir dahaki kontrol günü yani 5 gün kullanma dedi bir dahaki kontrolde duruma bi bakalım sonra karar veririz gidişata göre dedi çok şükür iyiyiz şuanlık Allah’ın izniyle
Sağol canımmCanım çok geçmiş olsun bol bol dinlen bebişlerini sev
CanımŞimdi hastanedeyim doktorum 1 hafta rapor verdi sadece yatacaksın WC ve yemek için kalkacaksın dedi tüm gün yat kalkma dedi serum takacaklar şimdi bekliyorum çok şükür aktif bir kanama alanı yok içeri de hem oksapar hem coraspirin bir dahaki kontrol günü yani 5 gün kullanma dedi bir dahaki kontrolde duruma bi bakalım sonra karar veririz gidişata göre dedi çok şükür iyiyiz şuanlık Allah’ın izniyle
Mrb umarım pozitif sonuç almışsınızdır benimde bugün transferimin 4. Günü evdeyim dinleniyorum ama yemeğimide yapıyorum ufak tefek işler de yapıyorum ağır kaldırmıyorum sizin tuttu mu nasıl belirtiler vardıKızlar bişey sorucam size bugün transferimin 4. Günü. Günlerinizi nasıl geciriyorsunuz sürekli evdemisiniz? Ben pazartesi günü işime basliycam biraz yürüyüşlere de başlığın diyorum pazartesi itibari ile siz ne düşünüyorsunuz, günlerinizi nasıl geciriyorsunuz?
Geçer canım asıl zaman transferden sonra duruyor geçmiyorOoo daha beklicem desenize zamanda geçmek bilmio
31 Temmuz 13.30 transfer saatim belli oldu bi sürü ilaç gene bi iğne var 7 bin diyorlarGeçer canım asıl zaman transferden sonra duruyor geçmiyor
Hangi şehirdesin canım