• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Haber ver nasıl olduğunu eminim iyi olacaksın madem öngörülebilir bi durum💕
Şimdi hastanedeyim doktorum 1 hafta rapor verdi sadece yatacaksın WC ve yemek için kalkacaksın dedi tüm gün yat kalkma dedi serum takacaklar şimdi bekliyorum çok şükür aktif bir kanama alanı yok içeri de hem oksapar hem coraspirin bir dahaki kontrol günü yani 5 gün kullanma dedi bir dahaki kontrolde duruma bi bakalım sonra karar veririz gidişata göre dedi çok şükür iyiyiz şuanlık Allah’ın izniyle 🙏🏻🙏🏻

ben açıkçası mideme rahatsızlık vermemek adına zamana yayıyorum. sabah 8.30 estrofem 9da progestan fitil 9.30 da prolutex igne 10.00da glifor. 13.00 coraspirin 16.30 tekrar estrofem. 21.00 progestan fitil 2 tane. 20.00 vitamin 22.00 glifor 00.30 da tekrardan estrofem şeklinde bi düzen oluşturdum
çok mantıklı canım bende öyle yapayım teşekkür ederim 💕

Şimdi hastanedeyim doktorum 1 hafta rapor verdi sadece yatacaksın WC ve yemek için kalkacaksın dedi tüm gün yat kalkma dedi serum takacaklar şimdi bekliyorum çok şükür aktif bir kanama alanı yok içeri de hem oksapar hem coraspirin bir dahaki kontrol günü yani 5 gün kullanma dedi bir dahaki kontrolde duruma bi bakalım sonra karar veririz gidişata göre dedi çok şükür iyiyiz şuanlık Allah’ın izniyle 🙏🏻🙏🏻
çok şükür çok sevindim canım 🙏🏻🙏🏻 sen güzelce dinlen, coraspine devam mı peki? 6.haftadayım dedin ya kalp atışı için 6.hafta da bakılıyordu değil mi?

kızlar birde bir sorum var sizler ilaçları ne zaman alıyorsunuz?
ben mesela kahvaltı yaptıktan sonra 2 tane estofrem alıyorum + 1 folik asit + 1 omega + D vitamini
ve coraspinim var acaba bunları üst üste almak doğru mu araya zaman koymalı mıyız bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum
Bende sabah neredeyse 8 tane ilacı üst üste içiyorum canım

çok şükür çok sevindim canım 🙏🏻🙏🏻 sen güzelce dinlen, coraspine devam mı peki? 6.haftadayım dedin ya kalp atışı için 6.hafta da bakılıyordu değil mi?
Evet canım 6. Hafta bugün kontrolde kanama olunca doktor oksapar ve corasipire 5 gün ara verdi

Ay kızlarrrr. Bugün ilk defa doktora gittim ve ikizler olduğunu öğrendim 🥰 çok istiyordum ama sanki betaya göre doktor emin değilim dedi ikizler olacak, büyük ihtimale tek. Ama bugün sürprizzzzz.
Kese ne zaman bakacak canım❤️

Canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen bebişlerini sev 🙏🏻❤️

Canım
Ben şimdi bu kanama konu hiç anlamadım. Bana hiç kimse böyle şeyler anlatmadı

Kızlar bişey sorucam size bugün transferimin 4. Günü. Günlerinizi nasıl geciriyorsunuz sürekli evdemisiniz? Ben pazartesi günü işime basliycam biraz yürüyüşlere de başlığın diyorum pazartesi itibari ile siz ne düşünüyorsunuz, günlerinizi nasıl geciriyorsunuz?
Mrb umarım pozitif sonuç almışsınızdır benimde bugün transferimin 4. Günü evdeyim dinleniyorum ama yemeğimide yapıyorum ufak tefek işler de yapıyorum ağır kaldırmıyorum sizin tuttu mu nasıl belirtiler vardı

Ben de 18 temmuzda transfer olmuştum, 29 temmuz test günüm. Negatif sonuç alırım korkusuyla 29'unda bile test vermeye cesaretim yok kızlar. Transferin ilk gününden beri bel ve kasık ağrısı yaşıyordum. Özellikle bugün bel ağrısından uyuyamadım. Bi de göğüslerimde damarlar çıktı yeşil yeşil ve çok belirgin. Fakat hiçbir ağrı, hassasiyet yok. Tecrübeli hanımlar damarlanması gebelik belirtisi olabilir mi? Olabilirse benim durumum için erken midir acaba?

Merhaba kızlar. Biraz moralim bozuldu. Sizinle paylaşmak istedim. Bugün transferimin (2adet dondurulmuş 5.gün embriyosu) 3.günü. Sabah lavaboya gittiğimde peçeteye fındık büyüklüğünde pir parça kan pıhtısı geldi. Doktarın asistanına yazdım. Olabilir sorun yok dedi. Coraspini kesmemi söyledi. Yerleşme kanaması olsa biraz erken değil mi? Ne yapmam, ne hissetmem gerekiyor bilemiyorum😔

Back