Benimki tek embriyo idi bugün bende test yaptım transferimiz aynı gün 170 çıktı sizi ki bence ikiz için çok iyi benim değerim tek için iyiyse sizinki iki kat tebriklerrrmerhaba kızlar. Temmuz 17sinde 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı
Bugün kan verdim 383 cıktı:) nasıl sizce ?
Müthiş o zamaaaaanBenimki tek embriyo idi bugün bende test yaptım transferimiz aynı gün 170 çıktı sizi ki bence ikiz için çok iyi benim değerim tek için iyiyse sizinki iki kat tebriklerrr
Sağol canimm henüz görmedik ama haftaya randevu verdi bakalım inşallah onu da görürüz yaGözünüz aydın :) yolk gördünüz mü?
Amin canım benim teşekkür ederimmm hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallah kucaklarimiza alalımYaaa o kadar mutlu oldum kiRabbim hayirlarla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de dört gözle bekliyorum bilmiyorum ki değişiklik oluyormuş en geç 8. Hafta olmalıSağol canimm henüz görmedik ama haftaya randevu verdi bakalım inşallah onu da görürüz yane zaman görünür acabaki
Anladım canım inşallah görürüm haftaya yaa,bu stresler bitmicek kesesi kalbi testi derkenBen de dört gözle bekliyorum bilmiyorum ki değişiklik oluyormuş en geç 8. Hafta olmalı
Hangi şehirdesin canımArkadaşlar meriofert 75 lik bulamıyorum yardımcı olmak isteyen var mi
Yolk ne oluyor acabaGözünüz aydın :) yolk gördünüz mü?
Çok şükürMüthiş o zamaaaaan
Canım doktorun olabilir dediyse beklediği bir şeydir, normaldir endişelenme. İnşallah hiçbir sorun yoktur merak etme. Bizi de bilgilendir lütfen. Hastaneye gel demiş aslında, hiç haber beklemeden gitseydin keşke.. Tutunma kanamasıdır sanırım..Kızlar bugün tam 6. Haftadayım doktorum en son gittiğimde 5. Haftada kese kontrolünde demişti ki önümüzdeki hafta kanama olabilir endişe etme öyle bir durumda hastaneye gel demişti bu sabah bi baktım gece kanama gelmiş şimdi de kahverengi geliyor doktora yazdım bekliyorum ayrıca coraspirin ve oksapar aynı anda kullanıyorum. Kanama yaşayan var mı? Ben ilk kez yaşadım ya ilk tüp bebek denemem de olmamıştı
maşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahGozunaydin canimm sağlıcakla büyüsün inşallahbende gördüm bugün tekrar herşey yoluna girmiş 5+1
hiç endişe etme canım normalmiş bu durumlar bende okumuştum bu şekilde karşılaşan çok kişi var sadece kanamanın miktarı önemli doktor ile iletişimde kal canım benim hiç bir sorun olmayacak inşallahKızlar bugün tam 6. Haftadayım doktorum en son gittiğimde 5. Haftada kese kontrolünde demişti ki önümüzdeki hafta kanama olabilir endişe etme öyle bir durumda hastaneye gel demişti bu sabah bi baktım gece kanama gelmiş şimdi de kahverengi geliyor doktora yazdım bekliyorum ayrıca coraspirin ve oksapar aynı anda kullanıyorum. Kanama yaşayan var mı? Ben ilk kez yaşadım ya ilk tüp bebek denemem de olmamıştı
Evet ben de iki kutu kullandımKızlar ben prograf kullanıyorum sabah akşam, kullanan var mı? Pek rastlamadım, fiyat olarak da 1300 TL civarı, maddi manevi zor bir süreç yaa
Bizim kesenin içinde bi kese daha oluyor omun adı yolkYolk ne oluyor acaba
Canım corasprin hemen kesmen lazım. Onu biliyorum.Kızlar bugün tam 6. Haftadayım doktorum en son gittiğimde 5. Haftada kese kontrolünde demişti ki önümüzdeki hafta kanama olabilir endişe etme öyle bir durumda hastaneye gel demişti bu sabah bi baktım gece kanama gelmiş şimdi de kahverengi geliyor doktora yazdım bekliyorum ayrıca coraspirin ve oksapar aynı anda kullanıyorum. Kanama yaşayan var mı? Ben ilk kez yaşadım ya ilk tüp bebek denemem de olmamıştı
Ben yaşadığımda bana yataktan kalkma tuvalet dışında dediler. Bi de corasprin bırak dediler.Kızlar bugün tam 6. Haftadayım doktorum en son gittiğimde 5. Haftada kese kontrolünde demişti ki önümüzdeki hafta kanama olabilir endişe etme öyle bir durumda hastaneye gel demişti bu sabah bi baktım gece kanama gelmiş şimdi de kahverengi geliyor doktora yazdım bekliyorum ayrıca coraspirin ve oksapar aynı anda kullanıyorum. Kanama yaşayan var mı? Ben ilk kez yaşadım ya ilk tüp bebek denemem de olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?