2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

İstanbul Avrupa yakasında doğum doktoru tavsiyesi arıyorum, fikri olanlar yazabilir mi lütfen bir doktor buldum aslında ama birkaç kişi ile daha tanışmak ve sonra karar vermek istiyorum.

Kızlar bugün tam 6. Haftadayım doktorum en son gittiğimde 5. Haftada kese kontrolünde demişti ki önümüzdeki hafta kanama olabilir endişe etme öyle bir durumda hastaneye gel demişti bu sabah bi baktım gece kanama gelmiş şimdi de kahverengi geliyor doktora yazdım bekliyorum ayrıca coraspirin ve oksapar aynı anda kullanıyorum. Kanama yaşayan var mı? Ben ilk kez yaşadım ya ilk tüp bebek denemem de olmamıştı

Canım doktorun olabilir dediyse beklediği bir şeydir, normaldir endişelenme. İnşallah hiçbir sorun yoktur merak etme. Bizi de bilgilendir lütfen. Hastaneye gel demiş aslında, hiç haber beklemeden gitseydin keşke.. Tutunma kanamasıdır sanırım..

kızlar yeni gebelik haberi alanları ve kese görenleri çok tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin gelsin inşallah miniklerimiz mesajların hepsini okudum ama cevap yazamıyorum abimin düğün işleri ile uğraşıyorum
yarın da benim kese görmek için randevum var heyecanlıyım bende

hiç endişe etme canım normalmiş bu durumlar bende okumuştum bu şekilde karşılaşan çok kişi var sadece kanamanın miktarı önemli doktor ile iletişimde kal canım benim hiç bir sorun olmayacak inşallah

Canım corasprin hemen kesmen lazım. Onu biliyorum.

Ben yaşadığımda bana yataktan kalkma tuvalet dışında dediler. Bi de corasprin bırak dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…