- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Canım. Doğal sirkusu bilmiyorum ama normal transferde diğer yumurtaları baskılıyorlar büyümesinler diyeMerhabalar canım hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah
Ben de bu aralar doğal transfer olacağım kalinlasmam iyi herhangi bir kan değerine bakılıyor mu ne olursa iptal edilir acaba
İptal edilecek diye korkuyorum
Dogal siklusla ilgili de pek bilgi bulamadım 9mm Rahim kalinligi 11.gunde yumurtada 16mm
Bu yumurta ne olacak mesela doktora Çarşamba gideceğim sormayı düşünemedim sabah
Hadi inşallah o zaman çarşamba gününe güzel haberlerini bekliyoruz canımYok doktor yerinde ama şehir dışında biz gidemedik Balıkesir de oturuyorum ben İzmir'de yaptırdık tüp bebeği kendi doktoruma sonuçları attım işte ilaçlara başlattı olumlu konuştu oda bilemedim Çarşamba biraz daha netlescek sanırım
Benim transferlerim zor geçer ben bu seneki transferde tansiyonum düstü bayılıyordum tamamen stres soğuk soğuk terledim rengim atmış bana şeker verdiler su içirdler odaya cıkınca 2 kez daha kötülendimTransfer olduğu anda yanakları kızaran oldu mu? Ben ilk denemede yanaklarım pespembe olmuştu. İkincide renk olmayınca endişelenmiştim ama iyiye işaretmiş demek ki. Ama merak ettim başka yaşayan oldu mu aynı şeyi?
Ben de hiç baskilama vs hiçbiri olmadı herhalde farklı doğal siklusCanım. Doğal sirkusu bilmiyorum ama normal transferde diğer yumurtaları baskılıyorlar büyümesinler diye
Canım bende geldi hatta gecede geldi ve pozitifim şuanKızlar transfer olalı 4 saat oldu ama az önce tuvalete gittim tuvaletten sonra peçeteyle silince leke aldı azıcık bu normal mi anlamadım neden sizde de transfer günü geldi mi leke
İnşallah canimmHadi inşallah o zaman çarşamba gününe güzel haberlerini bekliyoruz canım
Darısı bana inşallahCanım bende geldi hatta gecede geldi ve pozitifim şuan
Merhaba canım allah razı olsunMerhabalar canım hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah
Ben de bu aralar doğal transfer olacağım kalinlasmam iyi herhangi bir kan değerine bakılıyor mu ne olursa iptal edilir acaba
İptal edilecek diye korkuyorum
Dogal siklusla ilgili de pek bilgi bulamadım 9mm Rahim kalinligi 11.gunde yumurtada 16mm
Bu yumurta ne olacak mesela doktora Çarşamba gideceğim sormayı düşünemedim sabah
Bu eski doğal gebeliğimdeki 5+3 ve yolk kese görüntüsü canım kesenin içinde bir yuvarlak daha var yakınlaştırınca görünüyorYolk kese görüneni de atar mısın varsa
Ben transferden sonra intralipid bağışıklık baskılattım üç serum onuda bıraktırdı suan.Ben de hiç baskilama vs hiçbiri olmadı herhalde farklı doğal siklus
Ne ilac ne bisi sadece vitamin içiyorum normal günümde ilerliyorum=)
Sadece prolaktinim yüksekti onun için ilaç iciyorum
Sağol camımBu eski doğal gebeliğimdeki 5+3 ve yolk kese görüntüsü canım kesenin içinde bir yuvarlak daha var yakınlaştırınca görünüyor
Amin aminn korkma diye söylüyorum tedirgn hissetme diyeDarısı bana inşallahTüm isteyenlere inşallah hayırlı uğurlu olsun gebeliğiniz
Benim de transferden sonra 2 defa leke geldi. Bir ve iki gün sonra. Kesildi sonra tekrarlamadıKızlar transfer olalı 4 saat oldu ama az önce tuvalete gittim tuvaletten sonra peçeteyle silince leke aldı azıcık bu normal mi anlamadım neden sizde de transfer günü geldi mi leke
Kaçıncı gününüz?Kızlar ben kan verdim total hcg 0.100 diyor muhtemelen negatif. Birde daha önce bakıldığında beta hcg yazıyor bunda total hcg yazıyor arasında fark var mıdır ?
Merhaba canım banada doktorum önerdiBen transferden sonra intralipid bağışıklık baskılattım üç serum onuda bıraktırdı suan.
6. Günüm bugünKaçıncı gününüz?
Fazla yumurtanız toplandığı için olmuş olabilir. Doktorunuzla iletişime geçin bence. Yumurtaliklarin fazla uyarılması sebep olabiliyor diye duymuştum.Kızlar selam bilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum cumartesi gunu opu oldum ve 23 adet yumurtam toplandi sabahi bekliyorum kactanesinin dollendigini ogrenmek icin yanliz opudan beri inanilmaz bir agrim ve siskinligim var zor yuruyorum ve dik duramiyorum kramplarimdan bu durum normalmi
Serum süre olarak soruyorsaniz 3 buçuk saat sürüyor fazla sıkıcı oluyor. Eğer imkanınız varsa evde taktirin derim ama ilk seferse Bi hst de taktirmaniz gerekiyor tabi alerjik Bi durum fln olmasın diyeMerhaba canım banada doktorum önerdi
Ne kadar sürede bitiyor bu serum 1 sefer takılacakmış.İnşallah bende faydasını görürüm
Canım ben haftada 1 takıldım taklaşık 2saat sürüyor ilki hastanede transfer sonrası takıldı diğerleri sonraki haftalar takıldı. Bitti . Toplan 3 hafta birer kez takıldı yaklaşık iki saat sürdü evde taktırdım diğerlerini ben çok rahat oldu tavsiye ederimMerhaba canım banada doktorum önerdi
Ne kadar sürede bitiyor bu serum 1 sefer takılacakmış.İnşallah bende faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?