Canım zaten 4+6 çok erken kese için de erken ona rağmen maşallah kese görünmüş umarım sağlıkla ilerler betan düzenli artar kalp atışını duy inşallahBişey demedi valla ben bile farketmemistim ama daha kesin değil dedi ama olumlu gibi dedi Çarşamba yine beta vercem 7 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum 20 Haziran son adet tarihimdi onu sormuştu
İnşallahhh kuruntu yapıyorumdur canımmBenimde günlerim gayet normal geçiyor canım endişelenme daha miniciklersadece bir kaç gündür göğüslerim daha bi dolgun damarlarım belirginleşti koyu halka oluştu ucunda onun haricinde ayaktayken genelde batmalar ve bel ağrım oluyor otururken yatarken sorun yok
İnşallah canım benim sağolCanım zaten 4+6 çok erken kese için de erken ona rağmen maşallah kese görünmüş umarım sağlıkla ilerler betan düzenli artar kalp atışını duy inşallah
maşallah canımKızlarr kimyasal mı dış gebelik mi derken yine bi Umut doğdu son değerim iyi çıktı vajinal baktı kese de gördü anlam veremiyorum Çarşamba bidaha test yapcaz 77-102-159-502 çıktı 502. Olan 72 saat sonraki sonuç, internette baktığımda kese beta hcg 1000 lerde görülür yaziyo doktor ilaçlarımı kesmişti tekrar başlattı.. şok içerisindeyim sevinemiyorum da kaldım öyle
Evet canım tüp bebek doktorum son adete göre hesapladıİnşallah canım benim sağolsizin gebelik haftası nasıl hesaplandı son adete göre mi
Yok doktor yerinde ama şehir dışında biz gidemedik Balıkesir de oturuyorum ben İzmir'de yaptırdık tüp bebeği kendi doktoruma sonuçları attım işte ilaçlara başlattı olumlu konuştu oda bilemedim Çarşamba biraz daha netlescek sanırımmaşallah canımne kadar çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ama ben senin yerinde olsam bir tane daha doktora görünürdüm veya doktorun ne zaman şehir dışından dönecek canım?
Tamam canım teşekkür ederimEvet canım tüp bebek doktorum son adete göre hesapladı
Geldi benimde hatta kanlı olarak geldi normal dedi doktor işlem yapılıyor kılcal damarlara gelmiş olabilir sıkıntı yok demiştiKızlar transfer olalı 4 saat oldu ama az önce tuvalete gittim tuvaletten sonra peçeteyle silince leke aldı azıcık bu normal mi anlamadım neden sizde de transfer günü geldi mi leke
Bi an yerleşme kanaması sandım bu kadar çabuk gelmez yerleşme kanaması diye de düşündüm kafamı karıştırdı lekelerGeldi benimde hatta kanlı olarak geldi normal dedi doktor işlem yapılıyor kılcal damarlara gelmiş olabilir sıkıntı yok demişti
Hayırlısı canım inşallah sağlıkla devam eder. Hiç duymadım böyle ama Allah verince veriyor işteKızlarr kimyasal mı dış gebelik mi derken yine bi Umut doğdu son değerim iyi çıktı vajinal baktı kese de gördü anlam veremiyorum Çarşamba bidaha test yapcaz 77-102-159-502 çıktı 502. Olan 72 saat sonraki sonuç, internette baktığımda kese beta hcg 1000 lerde görülür yaziyo doktor ilaçlarımı kesmişti tekrar başlattı.. şok içerisindeyim sevinemiyorum da kaldım öyle
Ya bende keseyi gördüm cuma günü ama yolk sormayı unuttum , gerçi doktorda her şey yolunda dedi 31 temmuz kalp atışı için çağırdı ama ben şimdi panikledim keşke sorsaydım . Canım boş gebelikte belirtilerin nasıldı bende korktum şimdi Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım bende 26 yaşındayım çift transfer olmuştum zaten önceki gebelik ve tüp bebek kaybım olduğu için doktorum böyle transfer uygun gördü inşallah sağlıkla keselerini görürsün hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallahben beta testi sonucumdan anlamıştım ikiz olduğunu 3 kez verdim 2 şer gün arayla ve 3 kata yakın artış gösterdi. Kese günü gittiğimde hemşireye ikiz bence dediğimde beren anladığımı sordu değer artışlarından öyle olabileceğini bi ihtimal düşündüğümü söyledim değerleriniz normal dedi orada bi ona sinir oldum ama neyse vardır kendince bir bildiği ya da beni o an her ihtimale hazırlamak istedi kendince Çift kese görününce belli oldu zaten yolk keselerini de gördük çok şükür ben özellikle yolk kesesine baktım çünkü ilk tüp bebek denemem de yolk kesesi yoktu normal kese vardı ve boş gebelik olmuştu. Belirtim de ayakta ya da çok uzun süre oturunca kaşığıma anlık ağrılar giriyor batma gibi ya da belim ağrıyor o anlarda ya ayağa kalkıp yürüyorum ya da hemen yatıyorum, bacaklarım çekiliyor kollarım arada bi uyuşuyor belirtimi bilmiyorum ama ilk kez oluyor bende, göğüslerim koltuk altımdan doğru ben bastırırsam acıyor ama daha yeni dolgunlaşmaya başladılar transferden 20 gün geçti neredeyse daha yeni göğüslerim dolgunlaştı göğüs ucu koyulaştı ve damarlarım yeni belirginleşti, sabahları çalıştığım için 8 de falan uyanırım ama sabah 5 de gözümü açıyorum sanki az önce uyumuyormuş ve midem inanılmaz yanıyor ve çok aç uyanıyorum gün içinde de 2 saatte bir hep ağzıma bir şeyler atıyorum doyum noktam yok bir iştah artışı yeni başladı kese gördükten sonra, mide bulantım sadece sabah uyandığımda çok kısa kahvaltı yapınca geçiyor bir de akşam 9-10 gibi bi midem bulanıyor bir şey yiyorum geçiyor, ayak tabanım ilk zamanlar ateş gibiydi yanıyordu yani, halsizlik başladı bir de daha yeni şuanlık böyle durumlar bir de kese gördükten 2 gün sonra durup dururken bir duygu değişimi yaşadım ağladım neye ağladığımı hala anlaşmış değil ama hemen geçti uzun sürmedi
Canım benim en son beta 9200 dü 1 hafta sonraya randevu verdi karından bakabilirix dediKızlar kalp atışı beta kaç iken duyarız
Sağlıkla inşallahÇok şükür ben de transferimi olup geldim
İki adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi
Test tarihim 5 Ağustos. Büyük ihtimal o tarihe kadar bekleyemem
Canım boş gebelikte ben çok pimpirik yapmıştım yani kendimi resmen deli gibi yaptım çok pişmanım o kadar araştırıp kendime tüm süreci zehir ettiğim için öncelikle onu söyleyim hiç araştırıp merak içine bile girmeni tavsiye etmem anın tadını keyfini çıkarıp ultrason vaktini beklemek en sağlıklısıYa bende keseyi gördüm cuma günü ama yolk sormayı unuttum , gerçi doktorda her şey yolunda dedi 31 temmuz kalp atışı için çağırdı ama ben şimdi panikledim keşke sorsaydım . Canım boş gebelikte belirtilerin nasıldı bende korktum şimdi Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Merhabalar canım hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahKızlat belirtiniz car mı ya ben endişeleniyorum sürekli sanki belirti çok az. Notmal mişin gibi sizde durumlar ney gögüs hassasiyeti vs
Yolk kese görüneni de atar mısın varsaCanım boş gebelikte ben çok pimpirik yapmıştım yani kendimi resmen deli gibi yaptım çok pişmanım o kadar araştırıp kendime tüm süreci zehir ettiğim için öncelikle onu söyleyim hiç araştırıp merak içine bile girmeni tavsiye etmem anın tadını keyfini çıkarıp ultrason vaktini beklemek en sağlıklısıben ilk transferim tek embriyo transferiydi 5. Gün. İlk 8. Gün 64 beta 10. Gün 146 12. Gün 538 beta çıkmıştı doktor transferin 18. Günü gel demişti kese için 5+2 de vajinal ultrasonda kese gördü ama çoook minikti kese küçüktü içi bile gözükmüyordu doktor 1 hafta sonra kalp atışına gel şuan kese var her şey normal dedi. Kasım 2022 tüp bebek grubunda benimle aynı gün transfer olan bir arkadaşımla konuşurken o da aynı gün kese randevusuna gitmişti ve ultrason görüntülerimizi birbirimize atmıştık onun kesesinin içinde bir şey vardı benim kesemin içinde bir şey yoktu onunla her gün konuluyorduk grubu deli gibi okuyordum her gün ve belirtileri kişilerin kendimle kıyaslamaya başladım sonra baktım ki her geçen gün benim belirtilerim sanki gitmiş gibiydi yani hiç belirtim kalmadı falan demeye başladım rahatsız oldum açıkçası içime nedense bir kuşku düştü yani bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissetmeye başladım 6 . Hafta da tüp bebek doktorum değil farklı bir doktora muayene olmaya gittim ve kede kocaman olmuştu 20 mm di kese çapı ama içinde hiçbir şey yok koca bir boşluktu doktor yüksek ihtimal boş gebelik ama tüp bebek doktorunuza görünün ilaçlarınızı onunla görüşmeden bırakmayın dedi sonra 6+4 de kendi tüp bebek doktoruma gittim yine baktılar ki kese daha da büyümüş içinde hiçbir şey yok daha fazla beklemeyelim ilaçları kesin kürtaja gerek kalmadan düşük yapsın daha sağlıklı olur dediler öyle de oldu ilaçları bırakınca 10 güne kanamayla attım. Bol gebelik ultrason görüntüsü şöyle oluyor ekledim resimini. Bir de ben yaklaşık 3 yıl önce doğal gebe kaldığımda o anki ultrason fotoğrafımla 1. Tüp bebek deneme ultrason fotoğrafımı ksrlılaştırmıştım birinin içinde yolk kese görünüyordu diğerinde tüp bebek olanda yoktu sonra yolk kese ne demek falan araştırdım. Boş gebelik belirtileri aynı hamilelik belirtilerin beta yine artıyor hiçbir farkı yok ayırt edemiyorsun ultrasonda belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?