2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bişey demedi valla ben bile farketmemistim ama daha kesin değil dedi ama olumlu gibi dedi Çarşamba yine beta vercem 7 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum 20 Haziran son adet tarihimdi onu sormuştu
Canım zaten 4+6 çok erken kese için de erken ona rağmen maşallah kese görünmüş umarım sağlıkla ilerler betan düzenli artar kalp atışını duy inşallah

İnşallahhh kuruntu yapıyorumdur canımm

Canım zaten 4+6 çok erken kese için de erken ona rağmen maşallah kese görünmüş umarım sağlıkla ilerler betan düzenli artar kalp atışını duy inşallah
İnşallah canım benim sağol sizin gebelik haftası nasıl hesaplandı son adete göre mi

maşallah canım ne kadar çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ama ben senin yerinde olsam bir tane daha doktora görünürdüm veya doktorun ne zaman şehir dışından dönecek canım?

Kızlar transfer olalı 4 saat oldu ama az önce tuvalete gittim tuvaletten sonra peçeteyle silince leke aldı azıcık bu normal mi anlamadım neden sizde de transfer günü geldi mi leke

maşallah canım ne kadar çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ama ben senin yerinde olsam bir tane daha doktora görünürdüm veya doktorun ne zaman şehir dışından dönecek canım?
Yok doktor yerinde ama şehir dışında biz gidemedik Balıkesir de oturuyorum ben İzmir'de yaptırdık tüp bebeği kendi doktoruma sonuçları attım işte ilaçlara başlattı olumlu konuştu oda bilemedim Çarşamba biraz daha netlescek sanırım

Kızlar transfer olalı 4 saat oldu ama az önce tuvalete gittim tuvaletten sonra peçeteyle silince leke aldı azıcık bu normal mi anlamadım neden sizde de transfer günü geldi mi leke
Geldi benimde hatta kanlı olarak geldi normal dedi doktor işlem yapılıyor kılcal damarlara gelmiş olabilir sıkıntı yok demişti

Kızlar merhabaaa
Cumartesi günü transfer oldum sanırım bugün 2.günüm ara ara hafif sancı gibi bi şeyler oluyor karnımda başka hiçbir şey hissetmiyorum. Özellikle tuvaletlerden sonra hissediyorum bu tarz bi şey yaşayan var mı aranızda

Geldi benimde hatta kanlı olarak geldi normal dedi doktor işlem yapılıyor kılcal damarlara gelmiş olabilir sıkıntı yok demişti
Bi an yerleşme kanaması sandım bu kadar çabuk gelmez yerleşme kanaması diye de düşündüm kafamı karıştırdı lekeler

Hayırlısı canım inşallah sağlıkla devam eder. Hiç duymadım böyle ama Allah verince veriyor işte

Ya bende keseyi gördüm cuma günü ama yolk sormayı unuttum , gerçi doktorda her şey yolunda dedi 31 temmuz kalp atışı için çağırdı ama ben şimdi panikledim keşke sorsaydım . Canım boş gebelikte belirtilerin nasıldı bende korktum şimdi Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım boş gebelikte ben çok pimpirik yapmıştım yani kendimi resmen deli gibi yaptım çok pişmanım o kadar araştırıp kendime tüm süreci zehir ettiğim için öncelikle onu söyleyim hiç araştırıp merak içine bile girmeni tavsiye etmem anın tadını keyfini çıkarıp ultrason vaktini beklemek en sağlıklısı ben ilk transferim tek embriyo transferiydi 5. Gün. İlk 8. Gün 64 beta 10. Gün 146 12. Gün 538 beta çıkmıştı doktor transferin 18. Günü gel demişti kese için 5+2 de vajinal ultrasonda kese gördü ama çoook minikti kese küçüktü içi bile gözükmüyordu doktor 1 hafta sonra kalp atışına gel şuan kese var her şey normal dedi. Kasım 2022 tüp bebek grubunda benimle aynı gün transfer olan bir arkadaşımla konuşurken o da aynı gün kese randevusuna gitmişti ve ultrason görüntülerimizi birbirimize atmıştık onun kesesinin içinde bir şey vardı benim kesemin içinde bir şey yoktu onunla her gün konuluyorduk grubu deli gibi okuyordum her gün ve belirtileri kişilerin kendimle kıyaslamaya başladım sonra baktım ki her geçen gün benim belirtilerim sanki gitmiş gibiydi yani hiç belirtim kalmadı falan demeye başladım rahatsız oldum açıkçası içime nedense bir kuşku düştü yani bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissetmeye başladım 6 . Hafta da tüp bebek doktorum değil farklı bir doktora muayene olmaya gittim ve kede kocaman olmuştu 20 mm di kese çapı ama içinde hiçbir şey yok koca bir boşluktu doktor yüksek ihtimal boş gebelik ama tüp bebek doktorunuza görünün ilaçlarınızı onunla görüşmeden bırakmayın dedi sonra 6+4 de kendi tüp bebek doktoruma gittim yine baktılar ki kese daha da büyümüş içinde hiçbir şey yok daha fazla beklemeyelim ilaçları kesin kürtaja gerek kalmadan düşük yapsın daha sağlıklı olur dediler öyle de oldu ilaçları bırakınca 10 güne kanamayla attım. Bol gebelik ultrason görüntüsü şöyle oluyor ekledim resimini. Bir de ben yaklaşık 3 yıl önce doğal gebe kaldığımda o anki ultrason fotoğrafımla 1. Tüp bebek deneme ultrason fotoğrafımı ksrlılaştırmıştım birinin içinde yolk kese görünüyordu diğerinde tüp bebek olanda yoktu sonra yolk kese ne demek falan araştırdım. Boş gebelik belirtileri aynı hamilelik belirtilerin beta yine artıyor hiçbir farkı yok ayırt edemiyorsun ultrasonda belli oluyor.

Eklentiler

• IMG_8461.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlat belirtiniz car mı ya ben endişeleniyorum sürekli sanki belirti çok az. Notmal mişin gibi sizde durumlar ney gögüs hassasiyeti vs
Merhabalar canım hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah
Ben de bu aralar doğal transfer olacağım kalinlasmam iyi herhangi bir kan değerine bakılıyor mu ne olursa iptal edilir acaba
İptal edilecek diye korkuyorum
Dogal siklusla ilgili de pek bilgi bulamadım 9mm Rahim kalinligi 11.gunde yumurtada 16mm
Bu yumurta ne olacak mesela doktora Çarşamba gideceğim sormayı düşünemedim sabah

Yolk kese görüneni de atar mısın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…