Canım ama bu saate kadar içtiğin sulardan idrarın zaten seyrelmiş oluyor sen onu sabah ilk idrarınla daha su içmeden uyanır uyanmaz yap bi şimdiki yaptığın zaten net sonuç vermez kullanım talimatında yazıyordur zaten ilk idrarla yapın diyeKızlar yaptım şimdi negatif gözüküyor erken gebelik testi yaptım evet
Öyle mi diyorsunCanım ama bu saate kadar içtiğin sulardan idrarın zaten seyrelmiş oluyor sen onu sabah ilk idrarınla daha su içmeden uyanır uyanmaz yap bi şimdiki yaptığın zaten net sonuç vermez kullanım talimatında yazıyordur zaten ilk idrarla yapın diye
Ya da aynen canım direk kan ver en azından 2 günde bir artış bakarsın inşallah pozitif görürsün sağlıkla ilerlesinÖyle mi diyorsunay ne bileyim bi gaza geldim yaptım yani akşam gidip kan vericem bu belirsizlik beni çok yordu.
İnş canım 5 den sonra gidicem.. varsa çıkar kanda değil mi ?Ya da aynen canım direk kan ver en azından 2 günde bir artış bakarsın inşallah pozitif görürsün sağlıkla ilerlesin
Değer belki az başlayabilir ama az da olsa Çıkar diye düşünüyorum 5. Gün embriyosu için inşallah canımİnş canım 5 den sonra gidicem.. varsa çıkar kanda değil mi ?
Kan vereyim o zaman dualarınıza talibimDeğer belki az başlayabilir ama az da olsa Çıkar diye düşünüyorum 5. Gün embriyosu için inşallah canım6. Gün kan testi yapanlar okumuştum. Ben en geç 8. Gün vermiştim kan düşük değer başlayıp iyice strese girmektense idrar testi yapmayı tercih etmiştim en azından idrarda daha erken ya diyip üzülmem diye düşünmüştüm tamamen hangisine hazırsan gönlünden geçen şekilde yap
Amin canim inşallahYolk kesesi bebeğin beslendiği kanal yani yolk kesesi olmadı gerekiyormuş boş gebelik olmaması için beni ilk yaşadığım olaydan dolayı endişelendiren tek şey oydu çift olmasına o an sevinemedim bile direk yolk keselerini sordum doktoraİnşallah sağlıkla ilerlesin canım tek çift cinsiyet hepsi bir şekilde yolunu bulur da önemli olan sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bize de güzel haberlerini ver mutlaka
Ayyy Allah’ın takdiri canımKızlarr kimyasal mı dış gebelik mi derken yine bi Umut doğdu son değerim iyi çıktı vajinal baktı kese de gördü anlam veremiyorum Çarşamba bidaha test yapcaz 77-102-159-502 çıktı 502. Olan 72 saat sonraki sonuç, internette baktığımda kese beta hcg 1000 lerde görülür yaziyo doktor ilaçlarımı kesmişti tekrar başlattı.. şok içerisindeyim sevinemiyorum da kaldım öyle
İşte kimyasal sa beslemeyelim boşuna dedi kesti 3 gündür hicbisey içmedim bide olmadı diye sigaraya başladım tekrar hiç dikkat etmedim kendimeAyyy Allah’ın takdiri canıminşallah sağlıkla ilerlesin miniğin ilaçları neden kesmişlerdi ki Umut hep var umudunu kaybetme canım kese bile görünmüş hadi hayırlısı olsun inşallah
İçini ferah tutmaya çalış canım Allah’ın izniyle inşallah sımsıkı tutunup kendini gösterirİşte kimyasal sa beslemeyelim boşuna dedi kesti 3 gündür hicbisey içmedim bide olmadı diye sigaraya başladım tekrar hiç dikkat etmedim kendime
Resim eklemiştim olmamış bu kesedir dimi yaa gerçekten.başka doktora gittim çünkü kendi doktorum şehir dışındaAyyy Allah’ın takdiri canıminşallah sağlıkla ilerlesin miniğin ilaçları neden kesmişlerdi ki Umut hep var umudunu kaybetme canım kese bile görünmüş hadi hayırlısı olsun inşallah
Allah ol der ve olur gönlünüzü ferah tutun herkesin çok farklı gebelik süreci . Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsinResim eklemiştim olmamış bu kesedir dimi yaa gerçekten.başka doktora gittim çünkü kendi doktorum şehir dışında
Aminn çok teşekkür ederimAllah ol der ve olur gönlünüzü ferah tutun herkesin çok farklı gebelik süreci . Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Evet canım kese 4 hafta 6 günlüksün sanırım görüntüde öyle diyorResim eklemiştim olmamış bu kesedir dimi yaa gerçekten.başka doktora gittim çünkü kendi doktorum şehir dışında
Benimde günlerim gayet normal geçiyor canım endişelenme daha miniciklerKızlat belirtiniz car mı ya ben endişeleniyorum sürekli sanki belirti çok az. Notmal mişin gibi sizde durumlar ney gögüs hassasiyeti vs
Bişey demedi valla ben bile farketmemistim ama daha kesin değil dedi ama olumlu gibi dedi Çarşamba yine beta vercem 7 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum 20 Haziran son adet tarihimdi onu sormuştuEvet canım kese 4 hafta 6 günlüksün sanırım görüntüde öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?