2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar yaptım şimdi negatif gözüküyor erken gebelik testi yaptım evet
Canım ama bu saate kadar içtiğin sulardan idrarın zaten seyrelmiş oluyor sen onu sabah ilk idrarınla daha su içmeden uyanır uyanmaz yap bi şimdiki yaptığın zaten net sonuç vermez kullanım talimatında yazıyordur zaten ilk idrarla yapın diye

Öyle mi diyorsun ay ne bileyim bi gaza geldim yaptım yani akşam gidip kan vericem bu belirsizlik beni çok yordu.

Öyle mi diyorsun ay ne bileyim bi gaza geldim yaptım yani akşam gidip kan vericem bu belirsizlik beni çok yordu.
Ya da aynen canım direk kan ver en azından 2 günde bir artış bakarsın inşallah pozitif görürsün sağlıkla ilerlesin

İnş canım 5 den sonra gidicem.. varsa çıkar kanda değil mi ?
Değer belki az başlayabilir ama az da olsa Çıkar diye düşünüyorum 5. Gün embriyosu için inşallah canım 6. Gün kan testi yapanlar okumuştum. Ben en geç 8. Gün vermiştim kan düşük değer başlayıp iyice strese girmektense idrar testi yapmayı tercih etmiştim en azından idrarda daha erken ya diyip üzülmem diye düşünmüştüm tamamen hangisine hazırsan gönlünden geçen şekilde yap

Kan vereyim o zaman dualarınıza talibim

Transfer olduğu anda yanakları kızaran oldu mu? Ben ilk denemede yanaklarım pespembe olmuştu. İkincide renk olmayınca endişelenmiştim ama iyiye işaretmiş demek ki. Ama merak ettim başka yaşayan oldu mu aynı şeyi?

Kızlarr kimyasal mı dış gebelik mi derken yine bi Umut doğdu son değerim iyi çıktı vajinal baktı kese de gördü anlam veremiyorum Çarşamba bidaha test yapcaz 77-102-159-502 çıktı 502. Olan 72 saat sonraki sonuç, internette baktığımda kese beta hcg 1000 lerde görülür yaziyo doktor ilaçlarımı kesmişti tekrar başlattı.. şok içerisindeyim sevinemiyorum da kaldım öyle

Amin canim inşallah

Ayyy Allah’ın takdiri canım inşallah sağlıkla ilerlesin miniğin ilaçları neden kesmişlerdi ki Umut hep var umudunu kaybetme canım kese bile görünmüş hadi hayırlısı olsun inşallah

Ayyy Allah’ın takdiri canım inşallah sağlıkla ilerlesin miniğin ilaçları neden kesmişlerdi ki Umut hep var umudunu kaybetme canım kese bile görünmüş hadi hayırlısı olsun inşallah
İşte kimyasal sa beslemeyelim boşuna dedi kesti 3 gündür hicbisey içmedim bide olmadı diye sigaraya başladım tekrar hiç dikkat etmedim kendime

İşte kimyasal sa beslemeyelim boşuna dedi kesti 3 gündür hicbisey içmedim bide olmadı diye sigaraya başladım tekrar hiç dikkat etmedim kendime
İçini ferah tutmaya çalış canım Allah’ın izniyle inşallah sımsıkı tutunup kendini gösterir

Resim eklemiştim olmamış bu kesedir dimi yaa gerçekten.başka doktora gittim çünkü kendi doktorum şehir dışında

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-24-16-47-12-723_com.miui.gallery.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 72
Resim eklemiştim olmamış bu kesedir dimi yaa gerçekten.başka doktora gittim çünkü kendi doktorum şehir dışında
Allah ol der ve olur gönlünüzü ferah tutun herkesin çok farklı gebelik süreci . Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin

Kızlat belirtiniz car mı ya ben endişeleniyorum sürekli sanki belirti çok az. Notmal mişin gibi sizde durumlar ney gögüs hassasiyeti vs

Kızlat belirtiniz car mı ya ben endişeleniyorum sürekli sanki belirti çok az. Notmal mişin gibi sizde durumlar ney gögüs hassasiyeti vs
Benimde günlerim gayet normal geçiyor canım endişelenme daha minicikler sadece bir kaç gündür göğüslerim daha bi dolgun damarlarım belirginleşti koyu halka oluştu ucunda onun haricinde ayaktayken genelde batmalar ve bel ağrım oluyor otururken yatarken sorun yok

Evet canım kese 4 hafta 6 günlüksün sanırım görüntüde öyle diyor
Bişey demedi valla ben bile farketmemistim ama daha kesin değil dedi ama olumlu gibi dedi Çarşamba yine beta vercem 7 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum 20 Haziran son adet tarihimdi onu sormuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…