- 19 Mart 2023
- 33
- 23
- 8
- 32
MutlakaRabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur. Benimde ilki tutmamisti ikinci transferim gerçekleşti Rabbim büyüktür
İkiz olabilir miiikızlar çok şükür transferimin 12. günü değerim 478 çıktı, ne zaman kese ve kalp atışı duyulur sizce?
Siz duydunuz mu kalp atışını1 haftaya kese için çağırabilir, keseden 1 hafta sonra da kalp için çağırdı benim doktorum canım ama bazı doktorlar direk 2 hafta sonra gel de diyebiliyor değişiyor
3 embriyo transferi oldum açıkçası bu değerle olabilir mi bende bilmiyorum, hayırlısı ile sağlıkla büyüsünler başka birşey istemem.İkiz olabilir miii
Ben 549 ile ogrendim canım ikinci değerim 1247ye yükseldi ikiz olabileceğini söylediler Çarşamba günü kese günüm3 embriyo transferi oldum açıkçası bu değerle olabilir mi bende bilmiyorum, hayırlısı ile sağlıkla büyüsünler başka birşey istemem.
Amin aminnnnnMutlakaHer halimize Elhamdülillah. Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin size de
ay darısı başıma inş, çok sevindim sizinde hayırlısı olsun. benim 9. gün 92 çıktı değerim bugün 12. gün 478 çıktıBen 549 ile ogrendim canım ikinci değerim 1247ye yükseldi ikiz olabileceğini söylediler Çarşamba günü kese günüm
Güzel haberler alırız hep birlikte inşalahEvet cnm bana da verilmişti bu ilaçlar.
Amin amin allahım isteyen bekleyen herkeseAmin aminnnnn
Deli misin bacım, benden bi tane alınsa seviniyoruz, sen haline şükret, maaşallah. (Ben büyüküm tabi ondan fark oluyodur)@ilm12 bende bugn opu oldum 8 yumurta boş çıktı 4 adet dolu dedi topladı ben çok umutsuz oldm az geldi gözüme sizin dr ne söyledi 4 yumurta ile ilgli benmki az olduğunu belirtti
29 Temmuz kalp atış randevum canımSiz duydunuz mu kalp atışını
Benim ikiz canım iki kese gördük çok şükür Allah’ımaKızlar ikiz şüphesi olan varmı aranızda
Bende kullanıyorumm katil hücre öldürücü tedaviKızlar ben prograf kullanıyorum sabah akşam, kullanan var mı? Pek rastlamadım, fiyat olarak da 1300 TL civarı, maddi manevi zor bir süreç yaa
Mira canımm banada serum önermiş Mustafa hocam bir seferlik dediler ama bilgin var mıBende kullanıyorumm katil hücre öldürücü tedavi
Ben göremedim canımBurada var mı sizce normal test
Maşallah artış çok güzelay darısı başıma inş, çok sevindim sizinde hayırlısı olsun. benim 9. gün 92 çıktı değerim bugün 12. gün 478 çıktı
Belirtilerin varmiBenim ikiz canım iki kese gördük çok şükür Allah’ıma
Oy maşallah. Ben 24 yaşındayım ikiz diyorlar büyük ihtimal Çarşamba belli olacak. Yas sebebiyle biraz korkuyorum ikizdn açıkçası nasıl yetisirim diye bilgi çok yokBenim ikiz canım iki kese gördük çok şükür Allah’ıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?