2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Belirtilerin varmi

Oy maşallah. Ben 24 yaşındayım ikiz diyorlar büyük ihtimal Çarşamba belli olacak. Yas sebebiyle biraz korkuyorum ikizdn açıkçası nasıl yetisirim diye bilgi çok yok
Canım bende 26 yaşındayım çift transfer olmuştum zaten önceki gebelik ve tüp bebek kaybım olduğu için doktorum böyle transfer uygun gördü inşallah sağlıkla keselerini görürsün hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallah ben beta testi sonucumdan anlamıştım ikiz olduğunu 3 kez verdim 2 şer gün arayla ve 3 kata yakın artış gösterdi. Kese günü gittiğimde hemşireye ikiz bence dediğimde beren anladığımı sordu değer artışlarından öyle olabileceğini bi ihtimal düşündüğümü söyledim değerleriniz normal dedi orada bi ona sinir oldum ama neyse vardır kendince bir bildiği ya da beni o an her ihtimale hazırlamak istedi kendince Çift kese görününce belli oldu zaten yolk keselerini de gördük çok şükür ben özellikle yolk kesesine baktım çünkü ilk tüp bebek denemem de yolk kesesi yoktu normal kese vardı ve boş gebelik olmuştu. Belirtim de ayakta ya da çok uzun süre oturunca kaşığıma anlık ağrılar giriyor batma gibi ya da belim ağrıyor o anlarda ya ayağa kalkıp yürüyorum ya da hemen yatıyorum, bacaklarım çekiliyor kollarım arada bi uyuşuyor belirtimi bilmiyorum ama ilk kez oluyor bende, göğüslerim koltuk altımdan doğru ben bastırırsam acıyor ama daha yeni dolgunlaşmaya başladılar transferden 20 gün geçti neredeyse daha yeni göğüslerim dolgunlaştı göğüs ucu koyulaştı ve damarlarım yeni belirginleşti, sabahları çalıştığım için 8 de falan uyanırım ama sabah 5 de gözümü açıyorum sanki az önce uyumuyormuş ve midem inanılmaz yanıyor ve çok aç uyanıyorum gün içinde de 2 saatte bir hep ağzıma bir şeyler atıyorum doyum noktam yok bir iştah artışı yeni başladı kese gördükten sonra, mide bulantım sadece sabah uyandığımda çok kısa kahvaltı yapınca geçiyor bir de akşam 9-10 gibi bi midem bulanıyor bir şey yiyorum geçiyor, ayak tabanım ilk zamanlar ateş gibiydi yanıyordu yani, halsizlik başladı bir de daha yeni şuanlık böyle durumlar bir de kese gördükten 2 gün sonra durup dururken bir duygu değişimi yaşadım ağladım neye ağladığımı hala anlaşmış değil ama hemen geçti uzun sürmedi

Yolk kesesini cok duydum ama ne olduğunu ve nereye bakıldığıni bilmiyorum canım. Çarşamba günü kese günüm bende hemen kontrol ederim benim göğüslerim hamileligimi öğrenmeden önce baya şişmişti dün gece bulantı yaşadım gece 3 gibi. Ve dün bütün gün kollarım ve bacaklarım çekildi ugustu ağlayacaktim artık kendimi toparladım herşey kabulundu diye. Bakalım Çarşamba günü bir kese mi iki kese mi gorucem iple çekiyorum o günü

Kac tane yumurta toplanmisti peki kuzum ben hala asiri siddetli agri çekiyorum yerimden kalkamiyorum refl agrisindan daha beter alt karnim agriyo
15 adet yumurta toplandı 7 adet 5aa donduruldu. Ben hayatımda ilk defa narkoz almıştım o yüzden hafif baş ağrısı dışında hiç bir sorun yasamadim canım. Adet tarihimde de herhangi bir gecikme yaşamadım iki gün kala olmuştum

Yolk kesesi bebeğin beslendiği kanal yani yolk kesesi olmadı gerekiyormuş boş gebelik olmaması için beni ilk yaşadığım olaydan dolayı endişelendiren tek şey oydu çift olmasına o an sevinemedim bile direk yolk keselerini sordum doktora İnşallah sağlıkla ilerlesin canım tek çift cinsiyet hepsi bir şekilde yolunu bulur da önemli olan sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bize de güzel haberlerini ver mutlaka

Kızlar bugün 6. Günüm transfer günü hariç. Birazdan idrar testi yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…