2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlar peki opudan ne kadar sonra regl oldunuz opu oncesi tarlusal kullanan oldumu bana bir kutu tarlusal bitirtti doktorum hem erken catlamasin diyeymis hemde adetim gecikmesin diye
Benimde dondurulmuş oldu 1 hafta içerisinde oldum ben. 2. Adet gecikiyor ama herkes öyle söylemişti gerçekten adet tarihimden 10 gün sonra geldi. Birde arkadaşın dediği gibi enerji içeceği iyi geliyormuş banada bi arkadaş söylemişti ama mavi olan demişti. Birde sen yinede dikkat et geçmezse mutlaka hastaneye git. Geçmiş olsun Rabbim sonunda müjdeli haberler almayı nasip eylesin inş

Kizlar peki opudan ne kadar sonra regl oldunuz opu oncesi tarlusal kullanan oldumu bana bir kutu tarlusal bitirtti doktorum hem erken catlamasin diyeymis hemde adetim gecikmesin diye
Bende tüp bebeğe temmuz ayında başladım.Daha 4.günüm ilaçlarda.Bana da tarlusal hap verdi canım.Kullanım amacı aynı

Benim opuden sonra hiç ağrım sızım olmadı canım hayatima normal devam etmiştim

Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Kızlar ben prograf kullanıyorum sabah akşam, kullanan var mı? Pek rastlamadım, fiyat olarak da 1300 TL civarı, maddi manevi zor bir süreç yaa

Kızlar ben prograf kullanıyorum sabah akşam, kullanan var mı? Pek rastlamadım, fiyat olarak da 1300 TL civarı, maddi manevi zor bir süreç yaa
Bende sabah 1 akşam 1 kullanıyorum canım hatta transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım şuan hala daha kullanıyorum gebelik pozitif olmadan önce ücretli alıyordum reçete de infertilite yazıyordu ama gebelik pozitif olunca reçeteye gebelik yazdı hastane şimdi özel sağlık sigortamla çok daha uyguna aşıyorum tüm ilaçları şükür

kızlar çok şükür transferimin 12. günü değerim 478 çıktı, ne zaman kese ve kalp atışı duyulur sizce?
1 haftaya kese için çağırabilir, keseden 1 hafta sonra da kalp için çağırdı benim doktorum canım ama bazı doktorlar direk 2 hafta sonra gel de diyebiliyor değişiyor

Cansucum özel sağlık sigortayı sen ne zaman yaptırmıştın.
Şimdi yaptırsam faydasını görür müyüm?

Cansucum özel sağlık sigortayı sen ne zaman yaptırmıştın.
Şimdi yaptırsam faydasını görür müyüm?
Kuzum benim çalıştığım iş yerimde özel sağlık sigortam var oradan yararlanıyorum ama topiklerin birinde denk geldim geçen gün haziran 2023 tüp bebek konusundaydı galiba orada kendi bireysel sigorta yaptıranlar vardı hem doğum anında sigortadan yararlanmak için hem ilaç hem de doktor muayenelerinde oradakilere bi sormak lazım şartlar neler nasıl süreç izlemişler. tamamlayıcı sağlık sigortası diye geçiyor sigorta şirketlerine bir sormak lazım

Merhaba arkadaşlar 15 temmuz da dondurulmuş embriyo transferi oldum. O günden beri burda yazılanları yanıt vermeden okuyordum. Çoğu arkadaşımızın testi pozitif ve hepsini tebrik ediyor ve sağlıcakla kucağınıza almayı diliyorum. Martta bir taransfer oldum ve negatif ile sonuçlandı. Bu transferiminde ilk gününü saymazsam 9. Günüm bugün ve test yaptım maalesef yine sonuç negatif. Benimle aynı süreci sizler de yaşadığınız için buraya yazmak istedim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur. Benimde ilki tutmamisti ikinci transferim gerçekleşti Rabbim büyüktür

Tamam kuzucum çok sağol bir araştırayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…