- 8 Kasım 2016
- 125
- 106
- 103
- 31
Bende geçen ay transfer oldum bekleme gidebilirsin dediler bende gittim , sonra yattım yarım saat falan uyumuşum. Ama olumsuz olduBana 10 dakika sonra gidebilirsin dediler gittim valla dayanamadım canım. Özellikle yediğim çiğ kabak çekirdeği ve ananas
Hangi ilaçları içiyorsun bende kabızlık da olmadı hiç tam aksi var hafiftenVe gaz sorununuda şişkinliğide çözüyor
Ben estrofem ve progesteron fitil kullanıyorum. Yerleşme kanaması başlayınca prolutex de başladıMerhaba , sizlere sormak istiyorum ,
Transferden sonra hemen idrar için WC ye gittiniz mi yoksa bir süre yattınız mı ?
Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Transferden sonra özellikle yediğiniz oldu mu ?
İlk günler bende de aynısı vardı sonra birden terse döndü iş ama ben iğne kullanıyorum progestan ondan oluyor iki ampül yapılıyor birde . Riske atmamak için kullanıyorum kaysıı falan etki etmiyor iğnedeHangi ilaçları içiyorsun bende kabızlık da olmadı hiç tam aksi var hafiften
Canım bence yürüyüş yapma hafif hareket ok ama uzun yürüyüşe çıkma, İlaçlarını doktorun dediği gibi saatinde al bi de, doktora sormadan alma. Bazen coaspirin de veriyorlar. Doktoruna danışmadan ilaç kullanma amaMerhaba kızlar 11 temmuzda transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu.hergün yürüyüs yapmaya calısıyorum 12 temmuzda yürüyüşte biraz sancım oldu. 2. Günümde bişi hissetmedim. 3. Günümden beri ara ara adet sancısı bel agrısı yasıyorum. Kasıklarımda baskı var sanki karnım semsert gergin aşırı şişkinlik oldum. Bugün daha da arttı agrı. Göğüslerimde hiçbişi yok
3 tane estrofem 2 kere fitil 3 tane duphaston hergün karından enox ve progestan dex 25 mg iğnem var
İlaçların etkisimi acaba bunlar yada adet sancısımı. Karnımın sertleşmesi bni korkutuyor dua edin bana da 21 temmuz test günü
Benim sanırım sabah aç karna aldığım imom omega3 bozuyor işiİlk günler bende de aynısı vardı sonra birden terse döndü iş ama ben iğne kullanıyorum progestan ondan oluyor iki ampül yapılıyor birde . Riske atmamak için kullanıyorum kaysıı falan etki etmiyor iğnede
Coraspirini sölemeyi unutmusum onu da içiyorum. Yürüyüş kan dolasımı için yap dedi doktorum. Ama uzanırken ağrım azalıyor. Şuan küçük küçük batmalarım var inşallah bebişlerimdendir. Düşünmekten uykuda tutmuyorCanım bence yürüyüş yapma hafif hareket ok ama uzun yürüyüşe çıkma, İlaçlarını doktorun dediği gibi saatinde al bi de, doktora sormadan alma. Bazen coaspirin de veriyorlar. Doktoruna danışmadan ilaç kullanma ama
Yine de ne uzunlukta ne yoğunlukta yürüyüş yapabilirim diye bi sor, nolur nolmaz. O çektiklerin yerleşmeden dolayı da olabilir ya da ilaçların etkisidir. Herşey olabilir, ama regl olamaz çünkü içtiğimiz ilaçlar regl olmamızı zaten engelliyor. Bebek tutmadığında bile ilaçları bırakmazsak regl başlamıyor. Endişelenme iyi düşünCoraspirini sölemeyi unutmusum onu da içiyorum. Yürüyüş kan dolasımı için yap dedi doktorum. Ama uzanırken ağrım azalıyor. Şuan küçük küçük batmalarım var inşallah bebişlerimdendir. Düşünmekten uykuda tutmuyorkarnımın sertleşmesi ve aşırı şişmesi korkutuyor adet belirtsi gibi geliyor. Size bu ilaçlar yaptımı böyle bişey
Yine de ne uzunlukta ne yoğunlukta yürüyüş yapabilirim diye bi sor, nolur nolmaz. O çektiklerin yerleşmeden dolayı da olabilir ya da ilaçların etkisidir. Herşey olabilir, ama regl olamaz çünkü içtiğimiz ilaçlar regl olmamızı zaten engelliyor. Bebek tutmadığında bile ilaçları bırakmazsak regl başlamıyor. Endişelenme iyi düşünbebiş sana tutunmaya çalışıyo
İnşallah tutunuyorlardırYine de ne uzunlukta ne yoğunlukta yürüyüş yapabilirim diye bi sor, nolur nolmaz. O çektiklerin yerleşmeden dolayı da olabilir ya da ilaçların etkisidir. Herşey olabilir, ama regl olamaz çünkü içtiğimiz ilaçlar regl olmamızı zaten engelliyor. Bebek tutmadığında bile ilaçları bırakmazsak regl başlamıyor. Endişelenme iyi düşünbebiş sana tutunmaya çalışıyor gibi hisset
Bu işin en önemli kısmı stressiz olmak. Tüp bebek tedavisinde moral çok önemliİnşallah tutunuyorlardır5. Denemem diğer denemelerde de agrılarım olmuştu ama bukdr erken baslamamışlardı. Hep test gününe yakın agrım olurdu ztn sonuç negatif hatta ilk denememde test günüm 15. Gündü ben o gün adet olmıştum teste gerek bile kalmamıştı. Bu talihsiz tecrübelerimden dolayı endişeliyim
Harikaaa :))) Allah yardımcın olsunKızlar ben de transfere gidiyorum şuan.
Hepimiz kucaklarımıza alırız artık bebislerimizi ins
Evet haklısınız kendime söz vermiştim bnde bunun için ama heyecanlanıyor insan yine se tutacağım inşallahKozlar bu kadar erken niye yapıyorsunuz. Psikolojik olarak iyi değil. En azından 9-10 gün yapın. Ya negatif çıkarsa çünkü erken yaptınız, nasıl üzeceksiniz . Yapmayın
Ben çok sıkışıktm ultrasonla baktılar fazlaysa çekeceklerdi iyiymiş. Sonrası için bekleyemezsin sondayla mi çekelim sürgü mu istersin diye sordular. Sondayı istemedim. Sürgüye yaptım. Ama hemşire özellikle Bi yarım saat kırk dk kalkma sonra tuvalete yaparsin diye tembihledi. İlaçlarımı transfer öncesiyle aynı bnim değişiklik yok. Zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyordum şuanda da öyle devam edeceğim. Kafein sıkı sıkıya tembihlendi,bitki çayları bide yasak.Merhaba , sizlere sormak istiyorum ,
Transferden sonra hemen idrar için WC ye gittiniz mi yoksa bir süre yattınız mı ?
Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Transferden sonra özellikle yediğiniz oldu mu ?
Sitede çok yazı okudum 11 12 hatta 13.gün bile idrarına karışmayıp kanda pozitif görenler var bi umut hala diyorum belki kanda çıkar diye11. Gün erken gebelik negatif ben elendim galiba
Kesinlikle katılıyorum umudunu hiç kaybetme bebişler üzülmesin . Bende tutmadı diye umutsuz gitmiştim çok üzldüm çok ağladım hatta kalkıp gezmelere bile gittim tutmadı diye . Nasip işte kanda hamilesin deyince çok şaşırmıştım . Boşuna üzülüpte bebişimi üzmüşüm yani ben yaptm sen yapmaSitede çok yazı okudum 11 12 hatta 13.gün bile idrarına karışmayıp kanda pozitif görenler var bi umut hala diyorum belki kanda çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?