2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba , sizlere sormak istiyorum ,
Transferden sonra hemen idrar için WC ye gittiniz mi yoksa bir süre yattınız mı ?
Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Transferden sonra özellikle yediğiniz oldu mu ?
Ben estrofem ve progesteron fitil kullanıyorum. Yerleşme kanaması başlayınca prolutex de başladı

Tuvalete gitmedim biraz yatıp dinlendim 1 saat kadar korkumdan. Zaten çok aşırı sıkışık da değildim.

Neler yemek gerek bilmiyorum ama ben takıntılı gibi habire kiraz ve kayısı yiyorum canım istiyor diye

Merhaba kızlar 11 temmuzda transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu.hergün yürüyüs yapmaya calısıyorum 12 temmuzda yürüyüşte biraz sancım oldu. 2. Günümde bişi hissetmedim. 3. Günümden beri ara ara adet sancısı bel agrısı yasıyorum. Kasıklarımda baskı var sanki karnım semsert gergin aşırı şişkinlik oldum. Bugün daha da arttı agrı. Göğüslerimde hiçbişi yok
3 tane estrofem 2 kere fitil 3 tane duphaston hergün karından enox ve progestan dex 25 mg iğnem var
İlaçların etkisimi acaba bunlar yada adet sancısımı. Karnımın sertleşmesi bni korkutuyor dua edin bana da 21 temmuz test günü

Canım bence yürüyüş yapma hafif hareket ok ama uzun yürüyüşe çıkma, İlaçlarını doktorun dediği gibi saatinde al bi de, doktora sormadan alma. Bazen coaspirin de veriyorlar. Doktoruna danışmadan ilaç kullanma ama

Benim sanırım sabah aç karna aldığım imom omega3 bozuyor işi istersen bi onu dene

Coraspirini sölemeyi unutmusum onu da içiyorum. Yürüyüş kan dolasımı için yap dedi doktorum. Ama uzanırken ağrım azalıyor. Şuan küçük küçük batmalarım var inşallah bebişlerimdendir. Düşünmekten uykuda tutmuyor karnımın sertleşmesi ve aşırı şişmesi korkutuyor adet belirtsi gibi geliyor. Size bu ilaçlar yaptımı böyle bişey

Yine de ne uzunlukta ne yoğunlukta yürüyüş yapabilirim diye bi sor, nolur nolmaz. O çektiklerin yerleşmeden dolayı da olabilir ya da ilaçların etkisidir. Herşey olabilir, ama regl olamaz çünkü içtiğimiz ilaçlar regl olmamızı zaten engelliyor. Bebek tutmadığında bile ilaçları bırakmazsak regl başlamıyor. Endişelenme iyi düşün bebiş sana tutunmaya çalışıyor gibi hisset

İnşallah tutunuyorlardır 5. Denemem diğer denemelerde de agrılarım olmuştu ama bukdr erken baslamamışlardı. Hep test gününe yakın agrım olurdu ztn sonuç negatif hatta ilk denememde test günüm 15. Gündü ben o gün adet olmıştum teste gerek bile kalmamıştı. Bu talihsiz tecrübelerimden dolayı endişeliyim

Bu işin en önemli kısmı stressiz olmak. Tüp bebek tedavisinde moral çok önemli içiniz rahat olsun. Benim geçen denemede transferden önce çok kasılmalar kasıl ağrısı sancı vs oluyordu olmadı, bu denemede aynı belirtiler ve oldu. O yüzden hiçbiri alamet değil emin ol inşallah hatırlı haberler alırsın

Kozlar bu kadar erken niye yapıyorsunuz. Psikolojik olarak iyi değil. En azından 9-10 gün yapın. Ya negatif çıkarsa çünkü erken yaptınız, nasıl üzeceksiniz . Yapmayın
Evet haklısınız kendime söz vermiştim bnde bunun için ama heyecanlanıyor insan yine se tutacağım inşallah

Merhaba , sizlere sormak istiyorum ,
Transferden sonra hemen idrar için WC ye gittiniz mi yoksa bir süre yattınız mı ?
Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Transferden sonra özellikle yediğiniz oldu mu ?
Ben çok sıkışıktm ultrasonla baktılar fazlaysa çekeceklerdi iyiymiş. Sonrası için bekleyemezsin sondayla mi çekelim sürgü mu istersin diye sordular. Sondayı istemedim. Sürgüye yaptım. Ama hemşire özellikle Bi yarım saat kırk dk kalkma sonra tuvalete yaparsin diye tembihledi. İlaçlarımı transfer öncesiyle aynı bnim değişiklik yok. Zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyordum şuanda da öyle devam edeceğim. Kafein sıkı sıkıya tembihlendi,bitki çayları bide yasak.

Sitede çok yazı okudum 11 12 hatta 13.gün bile idrarına karışmayıp kanda pozitif görenler var bi umut hala diyorum belki kanda çıkar diye
Kesinlikle katılıyorum umudunu hiç kaybetme bebişler üzülmesin . Bende tutmadı diye umutsuz gitmiştim çok üzldüm çok ağladım hatta kalkıp gezmelere bile gittim tutmadı diye . Nasip işte kanda hamilesin deyince çok şaşırmıştım . Boşuna üzülüpte bebişimi üzmüşüm yani ben yaptm sen yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…