- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.128
- 63
Banada ayni gibi geliyor bazen yokya diorm kistimdendir bazende acabamindiorm birturlu umidimi kesemedm bu istemedigim dusundugum anda okdu diyenleri anlayamiyorum 8 senedir oyle bir ay geciremedimŞimdi böyle belirtiler yaşayıp ümitleniyor insan sonra üzülüyor bende öyle olucam gibime geliyor
İnşallah nasip eder rabbim en içten duamNe güzel anneliği yaşamışsınız hiç olmazsa benim ilk olucak eğer nasip ederse Allah
Tamam canım@şenbay canım benim durumu düzenlermisin
Tamam canım hayırlısı olsun birdahaki aya inşallah hep birliktesevayd bugün hasta oldum canım
Hayırlısı canım böyle kısmetmiş ümidimi kaybetmedim mart uğurlu gelir inşallah hepimize sağlıklı bi gebelik yaşarızTamam canım( hayırlısı olsun ((
Tamam canım hayırlısı olsun birdahaki aya inşallah hep birlikte
Çok sevindim canım sağlıkla da ilerlesin inşallah senin bat 14 şubattı di micanım merhabasevayd bayadır giremiyordum bende hcg pozitif cıkmıştı geçen hafta işaretleyebilirsin.Allah isteyen herkese nasip etsin
Söylemiş miydin canım ben mi atladım ya da görmedim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Canım daha kesmemiş program belki döngünün 18.inden keser ama emin de olamayız testlerin ne durumda pekiKızlarrrr ateş takibinden anlayanlar benim ilk sayfada ateş tabloma bakar mısınız ne zaman yumurtama olmuşsevayd
Geçen ayla aynı gidiyor tablom ama ben geçen ay o düşüşten sonra pik görmüştüm bu ayda öyle mi hesaplamalıyım ovüyle takip etmedim çünkü
İnşallah canım inşallah hepimiz içinHayırlısı canım böyle kısmetmiş ümidimi kaybetmedim mart uğurlu gelir inşallah hepimize sağlıklı bi gebelik yaşarız
Bu ay test yapmadım akışına bıraktım sadece ateş takip ediyorum o yüzden emin olamadım çünkü hem bu ay reglim çok farklı oldu 3 gün sürdü diğer günler ya geldi yada hiç gelmedi o yüzden yumurtlama zamanımı hesaplayamadım, her ay farklı döngüdeyim 29, 30, 33 hep böyle gidiyor bu ayda 31Canım daha kesmemiş program belki döngünün 18.inden keser ama emin de olamayız testlerin ne durumda peki
Ne güzel hayırlı olsun belirtileriniz varmıydı kaçıncı gün öğrendiniz
Bugun test yaptirdimm. Bat 2 gun gecti beta degeri 156.3 normal mi sizce??Söylemiş miydin canım ben mi atladım ya da görmedim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Bence ilşki zamanlarını öyle ayarla canım hangi gün olduğu belli değil tam ,dediğin gibi düzenli değil çünkü. Bir boş bir dolu en mantıklı ve garanti görünenBu ay test yapmadım akışına bıraktım sadece ateş takip ediyorum o yüzden emin olamadım çünkü hem bu ay reglim çok farklı oldu 3 gün sürdü diğer günler ya geldi yada hiç gelmedi o yüzden yumurtlama zamanımı hesaplayamadım, her ay farklı döngüdeyim 29, 30, 33 hep böyle gidiyor bu ayda 31geçen ay düşüşten 3 gün sonra yumurtlama görmüştüm 19da o tabloya bakarak mı hesaplamalıyım sizce
Sağlıkla devam etsinSelam kızlar bende tüp Bebek ile gebe kaldım yani bugün transferimin 9. Günü ve test yaptım çift çizgi çıktıyarın kan vermeye gideceğim
Ama bel ve bacak ağrım aşırı derecede fazla ilk haftadan bu kadar belirti olurmu bilmiyorum
Evet belirtilerim yumurtlama doneminden beri var. Ama herkes psikolojiktir diyordu. Ara ara ağrı giriyordu bi anda. Batmalar oluyordu. Goguslerim cok sisti ve cok agriyor.Ne güzel hayırlı olsun belirtileriniz varmıydı kaçıncı gün öğrendiniz
Canım ilk değerler önemli değil öyle değerlendirme bence artışın güzel olsun yeter kiminin 3 gün önce olur döllenmesi kiminin 3 gün sonra o yüzden benve kıyas yapma endişelendiğinle kalırsın kendi değerin güzel artıyorsa yeter.sağlıkla devam etsin inşallahBugun test yaptirdimm. Bat 2 gun gecti beta degeri 156.3 normal mi sizce??
Ve bata 4 gun kala test yaptim asiri silik cizgi cikti. Ama inanmadim kuruma cizgisidir dedim. Net olarak battan 1 gun sonra testte gordumNe güzel hayırlı olsun belirtileriniz varmıydı kaçıncı gün öğrendiniz
Çok teşekkür ederimmCanım ilk değerler önemli değil öyle değerlendirme bence artışın güzel olsun yeter kiminin 3 gün önce olur döllenmesi kiminin 3 gün sonra o yüzden benve kıyas yapma endişelendiğinle kalırsın kendi değerin güzel artıyorsa yeter.sağlıkla devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?