- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 18
- 30
Amin inşallah canım bol bol dua et inşallah gebelik belirtisidir benim geçen ay boş bıraktığım için ne ilişkide agrı nede belirti yoktu bu ay var sanki gebelik var gibi geliyor duada ediyorum kimyasal olmasın dieBenimde belim, gögüste çok az bir hassaslaşma ve arada ağrı saplanıyor karnım davul gibi, afadersin çok fazla gazım var, karnım ağrıyor + idrarımı yaparken sanki ağırlık var gibi geliyor hayırlısı olsun bu ay çok üstüne düşmedim daha 11 günüm var yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum
Çok yaşadım bu belirtileri daha fazlasını bile yaşadığım oldu ama yine umutlu değilim bu ay hsg çekilcem o yüzden akışına bıraktım olmazsa da üzülmem açıkcası. Hep dua ediyorum herkes için rabbim önce sizlere sonra bana nasip etsin en yakın zamanda inşallahAmin inşallah canım bol bol dua et inşallah gebelik belirtisidir benim geçen ay boş bıraktığım için ne ilişkide agrı nede belirti yoktu bu ay var sanki gebelik var gibi geliyor duada ediyorum kimyasal olmasın die
Benimde 11 günüm bar benzer şeyler yaşıyorum 19unda yumurtlama olduBenimde belim, gögüste çok az bir hassaslaşma ve arada ağrı saplanıyor karnım davul gibi, afadersin çok fazla gazım var, karnım ağrıyor + idrarımı yaparken sanki ağırlık var gibi geliyor hayırlısı olsun bu ay çok üstüne düşmedim daha 11 günüm var yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum
Rabbim umutlarını yeşertsin canım rabbim gaybı bilendir şifasını versin inşallah bende hep öyle hepimize dua ediyorum tanımıyoruz birbirimizi ama gönülden tanımadan dua etmekte güzelÇok yaşadım bu belirtileri daha fazlasını bile yaşadığım oldu ama yine umutlu değilim bu ay hsg çekilcem o yüzden akışına bıraktım olmazsa da üzülmem açıkcası. Hep dua ediyorum herkes için rabbim önce sizlere sonra bana nasip etsin en yakın zamanda inşallah
Yani devam ederse ihtimal guclenir dedgm gbi adete yakin baya artiyor hadi hayirlisiİnşallah öyledir ama çok olmuyor çok nadir ve ince sızı hemen geçiyo anlık yani
Aminnn Allah razı olsunhayırlısı olsun inşallah sabretmişsiniz Allah hepimize nasip etsin
Takvimim benimde 19 gösteriyor ben ateş takibi yapıyorum ama anlamadığım için birşey diyemiyorum öylesine takip ediyorum işteBenimde 11 günüm bar benzer şeyler yaşıyorum 19unda yumurtlama oldu
Aminn hepimizin inşallahRabbim umutlarını yeşertsin canım rabbim gaybı bilendir şifasını versin inşallah bende hep öyle hepimize dua ediyorum tanımıyoruz birbirimizi ama gönülden tanımadan dua etmekte güzel
Amin inşallah canım sabır acıymış ama meyvesi tatlıymış rabbimin güçü herşeye yeter ol desin yeterki umut hep varAminn hepimizin inşallahAllah razı olsun başkasının ettiği duayı Allah daha çok kabul edermiş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın çok zormuş beklemek şunu da biliyorum ki rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Hiç şüphesizAmin inşallah canım sabır acıymış ama meyvesi tatlıymış rabbimin güçü herşeye yeter ol desin yeterki umut hep var
canım nasılsın ya, ne yaptınKızlar maalesef iyi haberle gelemedim... 5+4üm ama betam sağlıklı artmıyor kese bile görünmedi 1000lere gelemedi doktor kese de görmedi rahim içi kalın dış gebelik olmayabilir ama sağlıksız gebelik kürtaj dediilaçla mı kürtajla mı düşürtmeliyim yardım edin lütfen acil karar lazım ptesi iş başı yapmadan... siz ne yaptınız başına gelen var mı, benim ilk gebeliğimdi kürtaj sakıncalı olur mu rahiö düzenini etkiler mi hamileliği zorlaştırır mı kafamda çok soru var
İnşallah dediğiniz gibi olur yaşım 33 çok istiyoruz ama geçen ay olmadı bakalım bu ay inşallah olurYani devam ederse ihtimal guclenir dedgm gbi adete yakin baya artiyor hadi hayirlisi
Benimde 35 insaallah Rabbim tez vakitte nasip eder saglikla kucagimiza alip buyuturuz aminnnİnşallah dediğiniz gibi olur yaşım 33 çok istiyoruz ama geçen ay olmadı bakalım bu ay inşallah olur
İnşallahBenimde 35 insaallah Rabbim tez vakitte nasip eder saglikla kucagimiza alip buyuturuz aminnn
Şimdi böyle belirtiler yaşayıp ümitleniyor insan sonra üzülüyor bende öyle olucam gibime geliyorBenimde 35 insaallah Rabbim tez vakitte nasip eder saglikla kucagimiza alip buyuturuz aminnn
Aynı belirtileri yaşıyorum bende ama kasık ağrım çok hafif oluyor arada yani ve çok anlık Kısa süren hafif bir hissiyat gibi ama bel ağrım şuan kalçalarıma attı ağrım var kalçamda belkide üşüttüm bilmiyorumBenimde sol kasık ağrım ara ara oluyor. Bel ağrısı bazen şiddetleniyor ama bazen de çok hafif oluyor. Bugün sabah sol ve sağ kasığın ikisi ağrıdı ama çok uzun sürmedi. Bugün test yaptım negatif çıktı. Benim bat 26 Şubat
Ne güzel anneliği yaşamışsınız hiç olmazsa benim ilk olucak eğer nasip ederse Allah8 aydır 3 kimyasal oldum 7yaşında bir kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?