Hadi bakalım inşallah tam gününde gitmiş olursunAdetin 3. Gunu gittim
Şunu demk istıyorum
C tesi gıdersem ücret vermıcem
Ama 2 gün sonra yıne gel derse
P. Tesi ücret verıcem
Dıyorum ki p. Tesi gdim belki bıdaha çağırmaz
Sat bat söyle ekleyeyim canımCanim benide yazarmisn
Nasıl yaniGaliba ben tekrar araniza döneceğim canlar
Tamam canım hayırlısı olsun marttan hep birlikte çıkarız inşallahsevayd Selam canım, henüz reglim gelmedi ama benim hamile olmadığım kesin. Ben Mart ayına geçiyorum. Beni olumsuz olarak işaretleyebilirsin şimdiden. Yarın reglim gelir zaten.
Hamile olan tüm arkadaşları da gönülden tebrik ederim.Sağlıklı bir hamilelik geçirip sonrasında da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Kimyasal olabilir canım kanamam var o yüzden dedimNasıl yani
Sizin bat ne zaman dıAyy hadi inşallah sende guzel haber ver bize ya
Duphaston fitil falan vermedi mi doktor değerleri i takip ediyorsun değil miKimyasal olabilir canım kanamam var o yüzden dedim
Canım dün başladı lekelenme tarzıyla acile gittim daha küçük öğrendiğim değer az bişey yapamayız kimyasal olabilir dedi pazartesi polikliniğe gel kan ver dedi dÜn akşam kanamaya çevirdi ağrı vardı bugün öğleden sonra azaldı ikindinden sonra dahada azaldı ama normal kanama şeklinde geliyorDuphaston fitil falan vermedi mi doktor değerleri i takip ediyorsun değil mi
Kötüyü çağırma hemen belki seninki öyle geçecek sürekli ara ara kanamayla geçiren de oluyor
Alla alla kendi doktoruna sormadın mı ama benim bildiğim öyle olunca fitil falan bişey veriyorlarCanım dün başladı lekelenme tarzıyla acile gittim daha küçük öğrendiğim değer az bişey yapamayız kimyasal olabilir dedi pazartesi polikliniğe gel kan ver dedi dÜn akşam kanamaya çevirdi ağrı vardı bugün öğleden sonra azaldı ikindinden sonra dahada azaldı ama normal kanama şeklinde geliyor
İnşallah canım ben daha doktora gitmemiştim değer küçük olunca aile hekimine yaptırmıştım tahlili hatta kontrol etmek için cuma günü tekrar vermiştim onun sonucu çıkmadan bu geldi başımaAlla alla kendi doktoruna sormadın mı ama benim bildiğim öyle olunca fitil falan bişey veriyorlar
Hoş ben o süreçlere hiç geçemediğim için sağda solda okuduğum duyduğumu biliyorum sadece
İnşallah öyle değildir canım ama sağlıkla devam eder inşallah
O zaman bir kadın doğuma git canım artık en azından şu kanaman için git sonra başka doktora gitsende olur sonuçta ama danışmak lazım benceİnşallah canım ben daha doktora gitmemiştim değer küçük olunca aile hekimine yaptırmıştım tahlili hatta kontrol etmek için cuma günü tekrar vermiştim onun sonucu çıkmadan bu geldi başıma
Geçmiş olsun en hızlısıyla ve en hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallahİnşallah canım ben daha doktora gitmemiştim değer küçük olunca aile hekimine yaptırmıştım tahlili hatta kontrol etmek için cuma günü tekrar vermiştim onun sonucu çıkmadan bu geldi başıma
Yarın gidecem bakalım sonuç ne çıkacak canımO zaman bir kadın doğuma git canım artık en azından şu kanaman için git sonra başka doktora gitsende olur sonuçta ama danışmak lazım bence
Amin inşallahGeçmiş olsun en hızlısıyla ve en hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah
Emin degilm ama bence hala pik çatlama degil daha sankiKızlar çatlamış dimi. Gündüz pikti değerlendirdim. Sizce gece mi sabah mı değerlendireyim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?