Valla canım sen bilirsin ama ben olsam ptesi giderim. Madem normalde de yumurtlaman geç oluyor adetin de yeni bitecekse bilemedim vallaAyy çok kararsız kaldım yaa
Ben o kadar çabuk büyüyeceğini düşünmüyorum
Adetim zaten cuma gunu bitiyor
Adam beni c. Tesi çağırdı
İlaç hızlı büyütebiliyoe bende döngünün 12. Günü gittiğimde zman kaybetmeden iğneyi vurl demiştisevayd
Cnm sana bısey sorcam
Femara cuma gunu bitecek
Doktor beni c. Tesi gunu çağırdı
Ama sanmamki c. Tesi gunu hemen yumurtalar buyusun
Daha adetım yeni bitmiş olcak
Pazartesi gunu gitsem olurmu?
Bişey kaybedermiyim
Adetimin 12. Gunu olmuş olcak
İnşallah kuzum sabaha dua edin rabbim hayırlı haberler nasip etsinHadi sen de netleştir artıkheyecanla bekliyoruz
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahbeta 38,80 kızlar
Hayırlı haberler alırsın inşallah bize de hayırlı haberler verirsin inşallah canımİnşallah kuzum sabaha dua edin rabbim hayırlı haberler nasip etsin
Adetin ikinci günü mü gittin? Kontrol günü 9 gün değil mi ? Normalde almaması gerekiyor ptesi. Onu bilerek çağırmış olması lazımdı. Yine de senin için nasıl rahat edecekse öyle yaparsınAnladım canım Tesekkur ederim
Bna 10. Gun çok erken geldi
12. Gun ideal gbı geldi
P. Tesi tekrar çağırırsa ücret verıcem yıne
O yuzden dırekt p. Tesi gidim dedim
İnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim hepimizi sevindirsinHayırlı haberler alırsın inşallah bize de hayırlı haberler verirsin inşallah canım
Ayy hadi inşallah sende guzel haber ver bize yaAmin kuzum herkesin bendede pco var bakalım bende sabah vercem nasipse
Evet kuzum normalde 28 şubat iğneler den çatlama erken oldu :) adet bitiminden 4 gün sonra çatlatma iğnesi oldumCanım senin batına 28 yazmışım ben öyle miydi normalde ilaçlardan dolayı mı erken çatlaman oldu
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım. Çok mutlu oldum
Canim benide yazarmisn12 ptesi geç olur diye 10 ctesi yapmış
Mesela beni de birinde 10 a birinde 11 e denk gelmişti tam iğnelik boyuttaydı
Normalimde de çünkü 12.gün falan oluyor
Bence ptesi daha mantıklı düşündüğün gibi
Ama öncesinde yine değerlendirmenı yap canım olaki büyüyüpte iğnesiz çatlarsa falan diye
Evet kuzum kaset test negatif göstermişti direk. Bebetime mı neydi adı. Erken gebelik aldım yaptım kandan sonra silikten biraz koyu çıktıTestte bişey yok demiştin sanki ben mi öyle hatırlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah
O testin adı çıkmış zatenEvet kuzum kaset test negatif göstermişti direk. Bebetime mı neydi adı. Erken gebelik aldım yaptım kandan sonra silikten biraz koyu çıktı
Benimde 2 senedir hayalimGözün aydın canım rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin bu duyguyu bugün e bebeğe gittim çok güzellerdi orda alışveriş yapmak çok istiyorum
Bilseydim tövbeler tövbesi almazdımO testin adı çıkmış zatenoh maşallah sonucu güzel oldu
İnşallah balım dua etAyy hadi inşallah sende guzel haber ver bize ya
Adetin 3. Gunu gittimAdetin ikinci günü mü gittin? Kontrol günü 9 gün değil mi ? Normalde almaması gerekiyor ptesi. Onu bilerek çağırmış olması lazımdı. Yine de senin için nasıl rahat edecekse öyle yaparsın
Hepimiz için dua ediyorumİnşallah balım dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?