Öyle tabi de ben nasıl demeyim ay karnım burnumdaydıÜzülme kuzum..ben ondan hamile kalınca yeğenlerime demedim..çünkü onlar çocuk sorucaklar sonda biz üzülüyoruz
Çok üzüldüm Rabb'im tekrarini yaşatmasınÖyle tabi de ben nasıl demeyim ay karnım burnumdaydıgelip gidip severdi
Benim ilk ay kimyasal olmasına ragmen ara vermedik canım üst üste yapıyorlarKıızlaar iki ay üst üste Ovitrelle klomen oluyor mu tedavi yoksa bir ay ara mı veriyorlar doktorlar ?
Fsh lh regl 3. Gunu 6 degerlerde hormonlarimda iyi sanırım yumurtalarım boyları küçükdiğer degerlerin nasıl bilmiyorum ama amh gayet normal deger genelde sıfırlı degerlerde tüp derler gec kamamak için
Evet o da var canım..üzülme kuzum sen yine hamiş olucaksın ben inanıyorum..duaların kabul olunucak..hepimiz bir sınavlardan geçiyoruz..Öyle tabi de ben nasıl demeyim ay karnım burnumdaydıgelip gidip severdi
Ayyyyy çok iyiiii işe yarıyor mu acabaKan testi çıkmış kızlar bizler için dev hizmet
Cnm bu değer ölçmüyor sanırımKan testi çıkmış kızlar bizler için dev hizmet
Senmiydin canım testlerin pozitif gösteriyordu?Selam kızlar. ben bir kaç gündür baya kasıklarımda yoğun sancı çekiyordum. Geceleri beni uyutmuyor gün içerisinde oturtmuyordu. Bugün cidden baya kötü olunca eşim acile götürdü ve idrar ve kan testi de yaptılar. Betam 0.10 çıktı. Yani hamile değilim. Ne için gittik neyin sonucunu öğrendim. Neyse netleştiği için kafam rahatladı hiç olmazsa. Bat'ım 20 Ocak ama artmaz diye düşünüyorum artık. Hamile olmadığıma kesin gözüyle bakıyorum.
Evet canım predictor ile 2 defa test yaptım ikisinde de silik çizgi çıkmıştı.Senmiydin canım testlerin pozitif gösteriyordu?
Hayırlısi olsun canım vardır bir hayır kafanı rahatlat biraz dinlen biraz kendimizi bnde dahil olmak üzere fazla strese sokuyoruzSelam kızlar. ben bir kaç gündür baya kasıklarımda yoğun sancı çekiyordum. Geceleri beni uyutmuyor gün içerisinde oturtmuyordu. Bugün cidden baya kötü olunca eşim acile götürdü ve idrar ve kan testi de yaptılar. Betam 0.10 çıktı. Yani hamile değilim. Ne için gittik neyin sonucunu öğrendim. Neyse netleştiği için kafam rahatladı hiç olmazsa. Bat'ım 20 Ocak ama artmaz diye düşünüyorum artık. Hamile olmadığıma kesin gözüyle bakıyorum.
Yaaa valla ben daha test filan yapmıcam..zaten ilk aylar adetimi bekliyordum hiç yapmıyordum..yine öyle devam edicem..zaten üzülüyoruz silik çıkıncada yıkılıyoruz...aşılamadan sonra bende testimde silik çizgi gördüm..o kadar umutluydumEvet canım predictor ile 2 defa test yaptım ikisinde de silik çizgi çıkmıştı.
Kız ben Kayseriliyim gider 100 liraya üç kere yaptırırımKan testi çıkmış kızlar bizler için dev hizmet
Hepimiz İnşAllah canımEvet o da var canım..üzülme kuzum sen yine hamiş olucaksın ben inanıyorum..duaların kabul olunucak..hepimiz bir sınavlardan geçiyoruz..
Kuzum benimde rutin kan testimde negatifti 2 3 reglimden 1 gün önce 30 du yani günün gelmeden kesin gözüyle bakma ki benim gec yumurtlama ihtimalim de yoktu yumurtlamayi gördüm testte ilişki oldu daha bata cok var seninSelam kızlar. ben bir kaç gündür baya kasıklarımda yoğun sancı çekiyordum. Geceleri beni uyutmuyor gün içerisinde oturtmuyordu. Bugün cidden baya kötü olunca eşim acile götürdü ve idrar ve kan testi de yaptılar. Betam 0.10 çıktı. Yani hamile değilim. Ne için gittik neyin sonucunu öğrendim. Neyse netleştiği için kafam rahatladı hiç olmazsa. Bat'ım 20 Ocak ama artmaz diye düşünüyorum artık. Hamile olmadığıma kesin gözüyle bakıyorum.
Şimdi nasılsın canım daha iyi misin? İnşAllah yakında kavuşacağız vazgeçmeden devam edeceğiz.Selam kızlar. ben bir kaç gündür baya kasıklarımda yoğun sancı çekiyordum. Geceleri beni uyutmuyor gün içerisinde oturtmuyordu. Bugün cidden baya kötü olunca eşim acile götürdü ve idrar ve kan testi de yaptılar. Betam 0.10 çıktı. Yani hamile değilim. Ne için gittik neyin sonucunu öğrendim. Neyse netleştiği için kafam rahatladı hiç olmazsa. Bat'ım 20 Ocak ama artmaz diye düşünüyorum artık. Hamile olmadığıma kesin gözüyle bakıyorum.
Yani benim kimyasal yaşadığım ay ilk negatifti adetimden 1 gün önce 30 çıkmıştı kimyasal oldu ama regli olmadıysan umut hep var benceKızlar kan testinde çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varmış ya. Nasıl oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?