Haklısın bu konuda canım zaten hastanelerde randevu yok en iyisi beklemekOyuzden zaten beklıceksın dırek pazartesı ver sonucunu da daha artmıs gorursun 18den 36 olcak mısal duramıcaksın yıne … en azından daha guzel bı artıs gorursun benım oglumda ılk 38 ıkıncısı 89 du sonra 4 gun sonra verdırdı doktorum 500 lerdeydı mısal
Cnm bnde 13unde olmalıydim olmadım bugün test yaptım şükür güzel sonuç aldım aldığın eczaneye test bozuk de yenisini veriyorlarAdetimin 2 günü olmadım daha evde bir test vardı o da şansıma bozuk çıktı. Bugün de bekleyeyim bakalım olcakmışım gibi geliyor ama
Bide canım bnm bugün adet günüm ve adet gibi beyaz akıntı geliyor kıvam olarak diğer çocuklarımda oldu mu hiç hatırlamıyorum da sende de vardı değil mi buOyuzden zaten beklıceksın dırek pazartesı ver sonucunu da daha artmıs gorursun 18den 36 olcak mısal duramıcaksın yıne … en azından daha guzel bı artıs gorursun benım oglumda ılk 38 ıkıncısı 89 du sonra 4 gun sonra verdırdı doktorum 500 lerdeydı mısal
Ah kuzum Kars ta 2 tane doktor var biri daha iyi dediler Klomen kullandım ama buay da olmadı hsg sonrası şans yüksek dediler korunmadım aralığın sonunda çekinmiştim buay klomen ve iğne kullandımibiallah en kısa sürede hayırlısıyla bizede nasip olur şuan ne durumdasın inan üzüldüm rabbim inşallauheroese nasip ederHümeyra hanım i hiç tavsiye etmiyorum bana triot ilacı verdi ilacı içtikten sonra lekelerim başladı sonra bayilmalarim bebeğimi kaybettim eğer tedavi amaçlı gidiyorsanız üniversitede Atakan bey var herkes çok memnun ve tahlil vb ücreti ödemiyorsunuz gittiğiniz gün muayyene oluyorsunuz sadece muyane ücreti ödüyorsunuz o da Aralık'ta 245 TLydi Buharada kat kat iyi buharada Muhammet bey de çok çok iyi
Amin canım duam hep sizinle gönlünden geçen niyeti kabul etsin RabbimHer an adet olacakmış gibi ağrıyla bir ayı daha kapatıyorum hamiş arkadaşlarım rabbimin eli üzerinizde olsun bize dualarınızı esirgemeyinPapatyamaviss D dra21 henüz etiketleyeceksiniz herkes rabbim sağlıkla bizede nasip etsin inşallah
Benim çok şükür sorunum yok ama bebeğimi kaybettim şimdi bekliyorum adet günümüAh kuzum Kars ta 2 tane doktor var biri daha iyi dediler Klomen kullandım ama buay da olmadı hsg sonrası şans yüksek dediler korunmadım aralığın sonunda çekinmiştim buay klomen ve iğne kullandımibiallah en kısa sürede hayırlısıyla bizede nasip olur şuan ne durumdasın inan üzüldüm rabbim inşallauheroese nasip eder
En güzelini yapmışsın gitmezsen enfeksiyon oluşabilirKızlar ilişkiden ne kadar sonra tuvalete gidiyorsunuz. Ben 1.5 saat yattım sonra gitmek zorunda kaldım umarım birşey olmaz bide çatlama günümdü
Zaten sen bat günü çizgi görmüştün dimiİnşallah canım yaa bnde korktum açıkçası biraz yüksek bekliyordum dediğin gibi geç yerleşmiş
Dün gördüm canın testide dün verdim bugün bat günümZaten sen bat günü çizgi görmüştün dimi
Sanırım bu doktoru dinlemeye ihtiyacım varmış.izleyin kızlar çok guzel anlatıyor
bende bi kaç videosuna denk geldim sakin rahatlacı şekilde anlatıyorSanırım bu doktoru dinlemeye ihtiyacım varmış.
Oluyordu canım hala daha oluyor hatta bı gunu sakır şakır attı ay dedım noluyo olabılırBide canım bnm bugün adet günüm ve adet gibi beyaz akıntı geliyor kıvam olarak diğer çocuklarımda oldu mu hiç hatırlamıyorum da sende de vardı değil mi bu
Ayy ben gitmiyorum wc ye sabaha kadarEn güzelini yapmışsın gitmezsen enfeksiyon oluşabilir
Tamam bende yapmaya devam edeyim ozmn gec gorme ihtimalim var tesekkr ederim Rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize insaallah aminnDüzenli genelde 28günde bir oluyorum
Anladim ozaman dediginiz yontemden baska bir care yok. Ama kotu sistemi var daha oncede duydum baskalarindan yani orda surec çok sıkıntılı Rabbim yardimciniz olsun insaallah hersy yolunda gider sorun oldugunu sanmam Rabbim saglikla nasip etsinYok o da keyfi olmuyor doktor gerek görürse randevu veriyor gidiyorsun ben de artık çareyi 2 gün de bi idrar testiyle koyuluğu takip etmede buldum , içimi rahatlatıyor en azından
Allah razı olsun canım benimAmin canım duam hep sizinle gönlünden geçen niyeti kabul etsin Rabbim
herkste olacak diye birşey yok zaten akıntın falan belli eder herhalde enfeksiyon olup olmadığınıAyy ben gitmiyorum wc ye sabaha kadar
Acaba enfeksiyon var mı?
Öncesinde Bi idrar tahlılı mı yaptırsam
Amin bitanem inşallahBenim çok şükür sorunum yok ama bebeğimi kaybettim şimdi bekliyorum adet günümüAllah hayırlı saglikli evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese
Troid ilacı bende kullanıyorum ama yıllardır neden öyle oldu acaba rabbim tez vakit nasip etsin sağlıklaBenim çok şükür sorunum yok ama bebeğimi kaybettim şimdi bekliyorum adet günümüAllah hayırlı saglikli evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?