İnşallah canım kendime kızıyorum zaten ilk değil bu 4. Bu sitresi niye yapıyorum diye teşekkür ederim canım darısı inşallah sizeSana da emoji koydumcanım hiç endişelenme Allah sağlıkla devam etmesine izin verir inşallah bırdan sonra kendine dikkat et bebek Allah a emanet artık
Teşekkür ederim canım benim iyki buraya üye oldum kendime geldim sayenizde ❤Ayyyyy onlar çok biliyor boşver sen onu. Mutlu ol şimdi hamilesin
Noldu kaç çıktıSonuçu aldım moralim bozuldu kızlar
Bu canım sonuç cuma yine bakılacak artışınaNoldu kaç çıktı
Bu ilk değerin mi?Sonuç bu kızlar yorumlarmısınız
Evet canım dün vermiştimBu ilk değerin mi?
Ay tamam o zaman ne korkuyorsun beni de korkuttunEvet canım dün vermiştim
İnşallah canım yaa bnde korktum açıkçası biraz yüksek bekliyordum dediğin gibi geç yerleşmişAy tamam o zaman ne korkuyorsun beni de korkuttungeç yerleşmiş olabilir önemli olan artışı Sağlıkla büyüyecek İnşAllah
Onemlı olan artıs ben oglumda 38 le ogrendımİnşallah canım yaa bnde korktum açıkçası biraz yüksek bekliyordum dediğin gibi geç yerleşmiş
Maasallah değerin güzel benceSonuç bu kızlar yorumlarmısınız
Cidden mi canım bak bunu duyduğuma çok sevindimOnemlı olan artıs ben oglumda 38 le ogrendım
İçim rahatladı sayenizde iyki varsınızMaasallah değerin güzel bence
Aminnn ins. Cokkkk saoll çok tşkler ayağımı sürttüm bismillahYaa ohh be maşallah ne de kırmızı çizgisağlıkla da devam eder inşallah koyayım mı emojini
Bat'a kaç vardı canım. Bir de döllenme kaçında oldu? Yani kaçıncı gündü döllenme sonrasında bugün?Resim büyük diyor kirptim oldu ins.
Cnm ben 4,18 ile öğrendimCidden mi canım bak bunu duyduğuma çok sevindim
İnşallah sizde tez vakitte güzel haber alırsınız canım cuma vercem ama sonucu pazartesi öğrenecem artık yapacak bişey yokCnm ben 4,18 ile öğrendim
Adete 4 gün varken düşün
Sonra pişman oldum tabii erkenden kan testi verdım dıye, zırt pırt kan testine gittim.
Şimdi akıllandım. eğer olursa önce koyulaşmayı her sabah test ile takip edıp çok çok sonra kan verecegım inş
Cnm bnm bat 13 Şubat birliktelik gün aşırı denedik fakat pek düzgün olmadı zaten yumurtlama günü öncesi ve sonrası da olmadığı için pek umidim yoktu bnde tm anlamadım ne zaman tuttuBat'a kaç vardı canım. Bir de döllenme kaçında oldu? Yani kaçıncı gündü döllenme sonrasında bugün?
Sonucu pzrtesı ogreneceksen pzrtesı kan ver daha guzel olur bence hemde artısı daha net gormus olursunİnşallah sizde tez vakitte güzel haber alırsınız canım cuma vercem ama sonucu pazartesi öğrenecem artık yapacak bişey yok
Demekkı yumurtlaman o gunlerde olmamıs hayırlı olsun canımCnm bnm bat 13 Şubat birliktelik gün aşırı denedik fakat pek düzgün olmadı zaten yumurtlama günü öncesi ve sonrası da olmadığı için pek umidim yoktu bnde tm anlamadım ne zaman tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?