diğer degerlerin nasıl bilmiyorum ama amh gayet normal deger genelde sıfırlı degerlerde tüp derler gec kamamak içinCanım Dr bana kan tahlilim çıkmadan tüp bebek hemen yapmalısın vaktin cok az bence dedi neler etti haram olsun duygularım yeni tüp bebek uzmanı olmuş Allah bildiği gibi yapsın. Çok iyi değil ama fena da değil di mi degerim
Bizimki uzun sürüyor ya o yüzden akşam yapmadımAnladım. Ben öyle olunca çaydan kalma sıcak suya bı iki defa koydum 5dkda falan hemen çözüldü
Ooo iyi az kalmış güzel haberleri bekliyoruzBu hafta ıcı acılır dıyede bekledım acılmadı kuzum Cumartesi ıcın aldım ozele randevu
Gitsende test yapmak bile problem bende aynı şekilde annemlerde kalıyorum testi zar zor yapıyorum çöpleri kimse görmemeliYani benimde eşim maraşa gitti yardıma kayınvalidem de kaliyirum bakalım ne zaman fırsat bulup ecznye gideblcğim
Öyle gerçekten. Önümüzdeki aylara bakalımKızz 1 kere bile ilişki olsa ümmitleniyor insanOlsun durmak yok yola devam
Geç olsun güç olmasın ama boslama sâbr et yola devam etBizimki uzun sürüyor ya o yüzden akşam yapmadım
Dur bakalım daha bitmedi.İnşAllah değişir sonuçBenim de negatif aşkım
Hey maşaAllah. Seninki de yakındır İnşAllahkızlar bende iki gün önce yapmıştım negatıf ateş düşüşte oldugu için tekrar yapmadım galiba yine olmadıbu ay 4 tane kuzenimin hamile haberi aldım psikolojım cok bozuldu
Hani kız testlerAhanda testlersevayd 12gebe olarak beni ekleyebilir misin? dilerim arkama peş peşe haberler durmaksızın gelir ayağımı öyle bı sürttüm ki Rabb'im in izniyle
İnşallah bebeğimDur bakalım daha bitmedi.İnşAllah değişir sonuç
Çıkmamış miHani kız testler
ah melisacım onlar ikinciyi üçüncüyü yapıyor tabiki hepsi çok iyi insanlar onlar adına cok seviniyorum ama işte düşünmüyorduk bi anda oldu falan diyorlar ben onca cabaya ragmen olmayınca üzülüyorum tabiHey maşaAllah. Seninki de yakındır İnşAllah
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler testi görmedik yüklenmemişAhanda testlersevayd 12gebe olarak beni ekleyebilir misin? dilerim arkama peş peşe haberler durmaksızın gelir ayağımı öyle bı sürttüm ki Rabb'im in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?