- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Bence sen bir doktora git ve gebelik olduğunu belirt ona uygun tedavi belirleyecektir kuzum karamsarlık yok mod düşüklüğü yok pozitif enerji yolluyoruz lütfen
Yarın sabah bıraz olsun ıcım de rahatlar kulagımda ınsallahBende aynı fikirdeyim doktora gidip gebeliğe uygun bir tedavi uygulamalarını isteyebilirsin canım. İnşAllah çabucak şifa bulursun
Yaa e nasıl iyileşiceksin senDamlada kullanılmaaz yazıyordu var yoksa
Aminn inşallahAnladım canım bebek olmasa bile sonuçta vücudun hormonları seni hamile algılayıp ona göre değişiyorRabbim tekrar nasip etsin İnşAllah
İnşAllah kalmazBende nisanda çekilcem gebe kalamazsam inşallah gerek kalmaz
Hamile kalınca eline aldığın, kullanacağın, yiyeceğin, içeceğin her şey gebeliğe uygun mu diye kontrol etme ihtiyacın oluyorAnuuum ben hiçbişe bilmiyomuşum amma detay var
Nasıl yaa ben senin hamile kaldığını düşünüyordum ateş tablondanSelam kızlaaaardomuz gribimi aldım şubata vizem de bugün çıktı geldimmmmmm yeni ay merhabaaaa
Hayırlısı olsun inşallah şubat şans getirirSelam kızlaaaardomuz gribimi aldım şubata vizem de bugün çıktı geldimmmmmm yeni ay merhabaaaa
Yaaa aynı şeyler kuzum bizde seni çok özledikKızlar nasılsınız hepinizi çok özledimmelisaa93 imagination forever @bebekheyecani @pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @beyons @savascii Safransari @destinesiaa trueliving_ D dra21 sevayd Mervenur277 @Tikabasa @sezen0782 unuttuklarım varsa affedin kuzularım hepinizi çok özledim
Bizde seni çok özledik canım nasılsın iyimisinKızlar nasılsınız hepinizi çok özledimmelisaa93 imagination forever @bebekheyecani @pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @beyons @savascii Safransari @destinesiaa trueliving_ D dra21 sevayd Mervenur277 @Tikabasa @sezen0782 unuttuklarım varsa affedin kuzularım hepinizi çok özledim
Evet canimKayseri’ye mi geldin
Bılmıyorum parol ıcıcem sımdı bakalımYaa e nasıl iyileşiceksin sen
Şifa olsun canım iç bir taneBılmıyorum parol ıcıcem sımdı bakalım
Valla ben nasıl dayanırım bilmiyorum ama en azından zaman çabuk geçer erken test yapmamış olurumKız ben dayanamamseni çok merak ediyorum zaten
Vardır tabide kuzum kalabalık gidiyıruz ve bizlm bebek düşündügümüzden kimsenin haberi yok benim annem dahi bilmiyor söylemedik ve yine kalp atışını felan duyana kadar söylemeyi düşünmüyoruz düşük yaptıgım için korku var hep. Ay kız şuna bak sanki hamile gibi konuştum haaKız yalovada test mi yok. çatlarız
Yaaa bebısmmm olmaaz 10. Gunde test yapcaksın.eczaneye gıdıp alacaksın.olmaazValla ben nasıl dayanırım bilmiyorum ama en azından zaman çabuk geçer erken test yapmamış olurum
Sen dün kaostan faydalandın değil miYaaa bebısmmm olmaaz 10. Gunde test yapcaksın.eczaneye gıdıp alacaksın.olmaaz
Hayırlısı olsun İnşAllahBenimde klasik göğüs agrim başladı büyük ihtimalle regli olurum hangi gün olacağımı bile bilmiyorum ama çok bunaldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?