Aeden- Akilah Azra KohenYa cansın canımsın çok teşekkür ederim hepimiz olalım inşallahhangi kitaba başlayacaksın
Çok şükürRabbim en yakın zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin İnşAllahBak hamile kalabiliyorsun çok şükür ki.hem vücudun hamileliği de tanıdı tekrarı daha kolay olacak İnşAllah
Bende aynı fikirdeyim doktora gidip gebeliğe uygun bir tedavi uygulamalarını isteyebilirsin canım. İnşAllah çabucak şifa bulursunCok haklısınız cok haklısınız ama insan beynı ıste tonla sey gecıyor ister istemezkulagımda tıkandı yıne ve cok agrıyor suan ne yapıcam onuda bilmiyorum modum dusuk
Aşkım iyi olmaya çalışıyoruz. Nasıl olalım sen nasılsın özleştikKızlar nasılsınız hepinizi çok özledimmelisaa93 @imagination forever bebekheyecani @pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @beyons savascii Safransari @destinesiaa @trueliving_ D dra21 sevayd @Mervenur277 @Tikabasa @sezen0782 unuttuklarım varsa affedin kuzularım hepinizi çok özledim
Olmazsa diye bir düşünce geçirme aklından. Hep olacak diye düşün buna inanÇok şükürevet ama yinede eşimi de gösterdim ne olur ne olmaz diye çok şükür onunda iyi çıktı değerleri artık hayırlı zamanı beklediğini düşünüyorum duam hep öyle çünkü olmazsa da sağlık olsun
Bir dahakinde tam odaklanicam orayaDikkatini vermeye çalış
Pazartesiye randevum var canım pazartesj dördüncü günü oluyor kan verip testlerimi yaptiricam bakalımOlabilir canım ben klomen kulllandığımda öyle oldu tamamen sökülmedi adetim 2 gün sürdü bir de kist vardı engel olmuş adetime. Seninki kist değildir inşallah tekrar gitmeyecek misin doktora 3. gün
Adetten iki gün önce yaptım canım negatifti adet bence yerleşme değil ama tam sokulmedi ondan endişelendim bendeRegl olduğuna emin misin canım test yaptın mı?
İyi valla kuzucum bende buralardan uzak duruyordum herşeyi takip edince daha çok strese girdim gibi hissediyorum. Bir süre gruba yazmayıp kabuğuma çekilmek iyi geldi bana. Bu ay bende ateş takibi yapmamaya karar verdim bi ovülasyon testi yaparım tahmini pik gününden 1-2 gün önce başlarım genel olarak herşeyi salasım var valla çok yoruldumKızlar nasılsınız hepinizi çok özledimmelisaa93 @imagination forever bebekheyecani @pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @beyons savascii Safransari @destinesiaa @trueliving_ D dra21 sevayd @Mervenur277 @Tikabasa @sezen0782 unuttuklarım varsa affedin kuzularım hepinizi çok özledim
Hayır yaptırmadım genel kontrole gittim sadece orda da doktorun smear testi aldı, yumurtalarıma baktı her şey güzel tekrar hamile kalabilirsin dedi yolladıOlmazsa diye bir düşünce geçirme aklından. Hep olacak diye düşün buna inanÇok şükür ikinizde sağlıklısınız. Dış gebelikten sonra tekrar hormon testleri yaptırdın mı
Kulak damlası kullabılır mısın acabaCok haklısınız cok haklısınız ama insan beynı ıste tonla sey gecıyor ister istemezkulagımda tıkandı yıne ve cok agrıyor suan ne yapıcam onuda bilmiyorum modum dusuk
Hiç bilmiyorum öyle detaylı sormadım. Zaten çokta anlamamıştım eve gelince dank etmişti. Aslında topikte sormak lazım kızlardan bilenler vardır mutlakaIntım jelı kullanıyorum ama ıcını degıl dıs ıcın o sorun olurmu kı
Seninde kuzumCanımsın samimiyetin ordan geçiyor vallahaaynı duyguları ben de hissediyor ve paylaşıyorum inşallah hepimiz için hatırlı olur güzel haberler alırız canım benim çok istiyorum
Canım sen naptın pik gördünmüBir dahakinde tam odaklanicam oraya
Hiç karartma canım içini inşallah bir sıkıntı yoktur yeniden bir yol önerir doktor zaten benim kist o adetle sökülmedi o yüzden az gelmiş doktor dedi bir ay ilaç kullandım düzenleyici bir sonraki adet azda olsa eski haline döndü şükür sonraki adetim tam eskisi gibi oldu zaten bu ay da femara kullandım bakalım daha yeni iğne oldum. Senin inşallah sadece klomen kaynaklıdır ve devam edersin yine bu ay tedavine zaten klomen bir sonraki ay da oluyormuş etkisi eper okuduysan yorumları klomenden sonraki ay gebeliği olan olmuş epeyPazartesiye randevum var canım pazartesj dördüncü günü oluyor kan verip testlerimi yaptiricam bakalım
Ekliyorum canım uğurlu gelsin inşallah bu aySelam canım kadınlar bat 2 şubat 3,5 senedir olmuyor bu ayda olmazsa tüp bebeğe gidicez hayırlısı artık beni de ekleyin bu ay köprüden önce son çıkışsevayd
Canim bende özledim sizleri.Kızlar nasılsınız hepinizi çok özledimmelisaa93 @imagination forever bebekheyecani @pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @beyons savascii Safransari @destinesiaa @trueliving_ D dra21 sevayd @Mervenur277 @Tikabasa @sezen0782 unuttuklarım varsa affedin kuzularım hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?