- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- 113
Zaten gelici gibiyiz canım ama şu regl boş boş gelmiyor kan tahlilleri negatif çünkü grip olduk ondan büyük ihtimalleCanım zaten gelin herkes burda inşallah isminizi yazdırmazsınız ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten gelici gibiyiz canım ama şu regl boş boş gelmiyor kan tahlilleri negatif çünkü grip olduk ondan büyük ihtimalleCanım zaten gelin herkes burda inşallah isminizi yazdırmazsınız ama
Test yapmaktan korkmaya başladım yine negatif görücem diye Daha aslında yeni başladık denemelere ama işte insan ister istemez en ufak şeyden umutlanip test yapıyor tek çizgiyi görüncede üzülüyorhoşgeldıın :) benımde 6 yada 7 sı hadı bakalım :) haftaya cumartesı gunu test partısı yaparız haberın olsun tedarıklı ol canım :)
Sat 30 Ocak bat 23 Şubat gözüküyor şu an canımEkleyeyim canım sat bat ı söyle
Yaa çok gördüm hep negatif ama 4 kere aynı isim verildi rüyamda ama bebiş yok ortadaBen pozitif çıktığını görürsem rüyamda anlıyorum ki testim negatif çıkacak çözdük bizde bir şeyleri.☺
İnşAllah senin rüyaların sana işaret veriyordur senin ki pozitiftir
Merhaba, konuyla alakalı doktorla görüştünüzmü acaba ? Konumuz ve kaygılarımız aynı. Bana da yol gösterirseniz çok mutlu olurummerhaba hanımlar sizlere danısmak istedgim onemli bi konu var bilenler fikir sahibi olanlar bana yardımcı olursa cok sevinirim ben 1.5 senedir vajınusmus dum ve vajınusmusu evde eşimle beraber dilatör setiyle beraber daha yeni yendim 1 2 hafta kadar oluyır ama ben dilatörleri kullanırken aynı zamanda kayganlastırıcı jel ve uyuşturan vemcain sprey ile yaptım daha bunlar sayesiden yendim diyebilirim ve suanda da eşimle ilişkilerimde spreyi ve jeli kullanmaya devam ediyorum sormak istedigim allah sizce jel ve sprey hamile kalmama engel olur mu zararı olurmu sizce bunlar beni düşündürüyor bilginiz var ise yorumlarını bekliyorm acilen
Canım bende geldim şimdi sat 27 bat 30Ekleyeyim canım sat bat ı söyle
Ekliyorum canım uğurlu gelsinSat 30 Ocak bat 23 Şubat gözüküyor şu an canım
Evet o konuda haklısın bende demorılıze oluyorum gercekten negatıfı gorunce ama napalım işte var mı yokmu ılk basta 6 gun kala baslıyodum sımdı yıne son 3 gun fln bakıyorum sadeceTest yapmaktan korkmaya başladım yine negatif görücem diye Daha aslında yeni başladık denemelere ama işte insan ister istemez en ufak şeyden umutlanip test yapıyor tek çizgiyi görüncede üzülüyor
Ekledim de sonradan fark ettim daha adet olmamışsın niye yazdırdın hiç mi umut yokSat 30 Ocak bat 23 Şubat gözüküyor şu an canım
Ekliyorum canım uğurlu gelsin bu ayCanım bende geldim şimdi sat 27 bat 30
Seninkini de yazarken farkettim 30 olmamasından mütevellit 28 yazıyor bulundumCanım bende geldim şimdi sat 27 bat 30
İnşallah canım hepimize hepimizeEkliyorum canım uğurlu gelsin
Sat son adet değil mi kuzum bugün oldum pazartesi sonEkledim de sonradan fark ettim daha adet olmamışsın niye yazdırdın hiç mi umut yok
İlahi adet başlangıç tarihini giriyorsun canım bittiği gün önemli sdeğilSat son adet değil mi kuzum bugün oldum pazartesi son
Ayyy kuzum değiştir sen acemiyim valla hoş görİlahi adet başlangıç tarihini giriyorsun canım bittiği gün önemli sdeğil
Son adet tarihinin başlangıcı yani
27 OcakAyyy kuzum değiştir sen acemiyim valla hoş gör
Tamam canımAyyy kuzum değiştir sen acemiyim valla hoş gör
Hayırlısıyla vakti gelecek İnşAllahYaa çok gördüm hep negatif ama 4 kere aynı isim verildi rüyamda ama bebiş yok ortada