Bir kaç kişide dedi aynısını 5 ay çok erken bekle diye ama eşimde daha beklemeyelim bir an önce başlayalım diyo.oda çok istiyor ondan dolayı.bende ne olacaksa olsun diyorum.keske 35 li yaşlarda olsaydım ozaman daha rahat bekleyebilirdimZaten yeni evlşymişin neden tüp bebek düşündün kiDiğer yöntemleri denemiş miydin ?
Çatlamış bence canım baya silikleşmişYa kızlar benım kasıklarım cok ağrıyor kist mi oluştu acaba çatladı gibiydi aslında anlamadım kidün resimdeki gibi çıktı birazdan yine tekrarlıcam ateşimde yükselmedi doğru dürüst bugün yine düştü bir bakabilir mi anlayan arkadaslar ateşime
Canım ben bu ay bi dolu bi boş ilişki yapıyorum yumurtlama çatlama bşy kaçırmam heralde değil miHadi hayırlısı
Aslında sorun yok kulanabilirsin dediler.ama kendi doktorum normal ilaç uzerinden tedavi gör deyince mecbur kaldım.Ben mfk kaldım mesela..ama rahatsızlığını kendilerine yaza bilirsin..o konuda diyemem bir şey malesef..
O zaman öyle et canım..riske gitmeAslında sorun yok kulanabilirsin dediler.ama kendi doktorum normal ilaç uzerinden tedavi gör deyince mecbur kaldım.
vallaha banada oyle geldı ıcıme oyle dogduBencede yerleşmeeeeay hadi inşAllah güzel bir sonuç alacaksın
Çatlamış ve bence gayet normal bir günde çatlamışEki Görüntüle 3198082 Bu ay iş işten geçti sanıyordum ya çatladı ya çatlamaya yakın 16. Günüm sizce kızlar daha önce bakamadım
Ben sadece 12. Gün değerlendirebildim ne olacak boşa mı gittti sence canımÇatlamış ve bence gayet normal bir günde çatlamışDöngün 30 gün olmuş oluyor
Ya kasıklarım öyle bir ağrıyorki dünden beri çatlama ağrısıdır dedim ama geçmedi deÇatlamış bence canım baya silikleşmiş
Bu gecikmenin de vardır bir sebebiAmin inşallah cnm.adetinin 16.18 gecikme günlerinde kan testinde gebeliğini öğrenenler var. hatta kanda çıkmayıp ultrasyonda kese görenler var acaba mi diyorum ama.ne bilim ilk başta hamile gibi hissediyordum ama artık o histe kalmadı
Tsh cidden yüksekmiş tekrar baktırıp eğer normal sınırlar dışındaysa dengeye getirmek önemli. Benim de 0.01 çıktı ve gebeliğe de engel bir durummuş. Tamamen doktora güvenip nasılsa bakar deme bakmayabiliyorlar. Bende öyle oldu kaç aydır doktordayım bu değere bakmamışlar. Sende aile hekimliğinde bütün değerlerine vitaminlerine baktır bence.Kaç aydır bakilmadi adet olursam onlara baktiracagim TSH yüksek 17 lerde çıktı bir kez
Adet olunca bakılıyor diye biliyorum yanlismiyimTsh cidden yüksekmiş tekrar baktırıp eğer normal sınırlar dışındaysa dengeye getirmek önemli. Benim de 0.01 çıktı ve gebeliğe de engel bir durummuş. Tamamen doktora güvenip nasılsa bakar deme bakmayabiliyorlar. Bende öyle oldu kaç aydır doktordayım bu değere bakmamışlar. Sende aile hekimliğinde bütün değerlerine vitaminlerine baktır bence.
Evet oluyormuş inşallah Allah herkesin gönlündeki biliyor en güzelinden hepimize nasip ederBu gecikmenin de vardır bir sebebiSen canını sıkma rabbim en hayırlısını veriyor gecikiyorsa daha da güzelleşiyordur Dediğin gibi de olabilir ne mucizeler oluyor. Regl olduğu halde hamile olan arkadaş bile var
Bence kaçırmazsın ben öyle hamile kalmıştımCanım ben bu ay bi dolu bi boş ilişki yapıyorum yumurtlama çatlama bşy kaçırmam heralde değil mi
Folik asit konusunda bilgim yok canım ama bugünü ve gün aşırı bir kaç günü daha değerlendirBen sadece 12. Gün değerlendirebildim ne olacak boşa mı gittti sence canımnormalde 12.-13. Gün çatlardı folik asit başladım yine başladığım an sanki yumurtlamayı geciktirip adet döngüsünü uzatıyor
Genel hormonlara reglin 3.günü bakılıyor ama tsh her zaman bakılabilirAdet olunca bakılıyor diye biliyorum yanlismiyim
Misafir var ya sonra yok nöbet yok bilmem ne bu ay boşa gitti yineFolik asit konusunda bilgim yok canım ama bugünü ve gün aşırı bir kaç günü daha değerlendirHer ay aynı zamanda çatlamıyor işte riske girmeden ilişkiye devam etmek gerek
Aslında yükselmeye başlamış yarınada yüksek ateş girsene hangi güne çekecek çizgiyiYa kasıklarım öyle bir ağrıyorki dünden beri çatlama ağrısıdır dedim ama geçmedi deateşime bir bakabilir misin kuzum ya
Üzülmeee belki önümüzdeki ay daha hayırlıdırMisafir var ya sonra yok nöbet yok bilmem ne bu ay boşa gitti yinecanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?