100 diğil canım..1000.Allah dualarımızı kabul etsinkızlar bugun ınstagramda uzun zamandır takp ettıgım enerjı ıle ılgılı bır sayfa var orada karsıma cıktı,istegınızı bır kagıda yazıp nıyetınızı edıp 100 kes ıhlas suresını okudugunuzda dua kapımız daha açık oluyormuş.Kandıl oldugu ıcın bugune ozel tavsıyesıydı.Hepımızın duaları gönlünden gecenler kabul olsun ınsallah.Allah bızlerı guzel ınsanlarla karsılastırsın,saglık versın aılemıze bıze,ve hayırlı saglıklı evladımız olsun ınsallah ❤
Canm selam bu ateş ile ovulasyon takibi bir anlatirmisin keskin dusunce pik mi oluyor yukselince catlamis oluyor hangi gunleri degerlendirmek lazim ve dogru bir yontemmi acaba buŞubat ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Eki Görüntüle 3187250
Ateş takibini paylaşmak isteyenler:
sevayd 78e488 Ovulation charts on FertilityFriend.com Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com - @marilyn95 78f567 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @destinesiaa 78b7c5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @dra21 7908a7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com fnd_50 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com - @Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @Belisimm 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @bebekheyecani 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- A Afratafrac 791684 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @melegim can 79005f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Anne adayı SAT BAT Durum @Aysegul6108 1 ocak 1 şubat @kumru_asya89 3 ocak 1 şubat @mutluanne2779 4 ocak 1 şubat @kanadakul 4 ocak 1 şubat @Duma Duma 4 ocak 1 şubat @Tikabasa 2 ocak 2 şubat @aynurland 2 ocak 2 şubat @sandriyon 7 ocak 2 şubat Papatyamaviss 8 ocak 2 şubat @Haziran1907 3 ocak 3 şubat @Eslinam19 4 ocak 3 şubat @trueliving_ 3 ocak 3 şubat @Belisimm 1 ocak 4 şubat @canancan11 4 ocak 4 şubat @melegim can 1 ocak 4 şubat @filozofia 1 ocak 6 şubat @marilyn95 5 ocak 6 şubat @serenayal 6 ocak 6 şubat @Devakus 6 ocak 6 şubat @Feyzacim 8 ocak 6 şubat @tubiiloji 12 ocak 6 şubat @siyah yada gri 13 ocak 6 şubat @dra21 9 ocak 7 şubat sonsuzaskk 9 ocak 7 şubat @Safransari 11 ocak 7 şubat imagination forever 13 ocak 7 şubat @lavinya- 8 ocak 8 şubat T TASUU 8 ocak 8 şubat Niqu 9 ocak 9 şubat @naz1997 9 ocak 9 şubat @Kubraslm 12 ocak 9 şubat @Gncgztc 10 ocak 10 şubat @mbaytekin 11 ocak 10 şubat @firuzedadas 12 ocak 10 şubat @destinesiaa 13 ocak 10 şubat @Eyllselmhn 14 ocak 10 şubat @zynocann 18 ocak 10 şubat @Bahtsizmuhendis 10 ocak 11 şubat sevayd 16 ocak 14 şubat fnd_50 16 ocak @sezen0782 18 ocak 14 şubat @ayisigi-28 19 ocak 14 şubat @Veziir 18 ocak 15 şubat @sumoshanim 22 ocak 15 şubat M morganlafaye 16 ocak 16 şubat @KeriminHilali 22 ocak 16 şubat @mevsimofm 20 ocak 17 şubat beyons 22 ocak 17 şubat @edirefedirefediref 18 ocak 18 şubat melisaa93 19 ocak 19 şubat @cicekperisi12 23 ocak 19 şubat @bebekheyecani 24 ocak 19 şubat @Sunshine597 20 ocak 20 şubat A Afratafrac 23 ocak 20 şubat @dream2311 25 ocak 22 şubat @icmimarhanimkiz 25 ocak 22 şubat @mooncrown2001 23 şubat @sibalike 28 ocak 24 şubat @Larsvontrier 25 ocak 25 şubat @Mervenur277 28 ocak 23 şubat @Aysegul6108 27 ocak 28 şubat
Çok tesekkurler canm benım.günaydın çok güzel bir gün olsun
Evet bılımsel bır yontem ben doktoruma bahsetmıstım bana eferın verdı kımse bılmez bu yontemi dediCanm selam bu ateş ile ovulasyon takibi bir anlatirmisin keskin dusunce pik mi oluyor yukselince catlamis oluyor hangi gunleri degerlendirmek lazim ve dogru bir yontemmi acaba bu
günaydın canım çok sevindim benim bir tane yumurtam gelişmişti ve 14 mm di doktor yarına 16mm olur dedi yarın çatlatma iğneni yap dedi inan başımdan kaynar sular dökülmüştü o kadar kötü oldum ki ilaç kullanmadan daha çok yumurtam gelişiyordu 18-20mm filan oluyordu ki en az üç tane filan. Düşün ilaç kullandığım ay minnacık bir yumurta zaten o yumurtayı duyduktan sonra tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm anlaşmıştım adetin ilk günü gel başlayalım filan denilmişti. şimdi söylemek istediğim benim o minik bile annesine mucize olduysa senin şansın benden daha yüksek sadece ilk birliktelikte o bekleme süresinden sonra kalk güzel bir abdest al niyet et ve birlikte olun ben eşimle öyle yaptım.( bizim ikimizde abdest alıp niyet etmiştik)@melegim can seninle problemleriniz tam tersi sanırım canım benim yumurtalarda hemen büyüyor ama galiba çatlamıyor , bugün 14.günüm biri 18 biri 22 cm yumurtam vardı ama bende sıfır akıntı benim de çatlamada problem oluyor herhalde , dedim kiste dönüşmez yine inşallah duphaston verdi 5 gün kullan dedi çatlamayı kolaylaştırır dedi
Gerçekten çok doğru. Ben bir düşüneyim bunu.Canım ben değil ama ablam benzer durumun içindeydi annem şöyle söylemişti ona, kavga etme,tartışma sadece borçlanması lazım onun demişti. Ev araba ya da başka bişey alın kredi çekin dedi.aslında kulağa saçma geliyor ilk başta ama mantıklı bence.olmayan paranın nesini verecek değil mi?
fıtıl gıtse bıle bı kısmı gerı cıkabılıyor erıyıp canım benım normaldır ama en dıbe kadar ıttırmeye calıs bı surede havada dursun ayakların hatta hemen gerı gelmemesı ıcınkızlar benim sarı akıntım vardı doktor fitil verdi hayatımda dün ilk defa fitil kullandım çok tedirgin oldum gece uyandım her tarafım ıslak kalktım lavaboya gittik sildim sabah uyandım yine aynı cok ıslak ve yaglanmış gibi bu normal mi yoksa ben yanlışmı kullandım tam girmediği için dagıldımı fitil
dikkat ettim hemen cıkmadı ama gece uyandıgımda baya her yerimi ıslatmıştı iki gün kullansam bıraksam işe yaramazmı acaba yumurtalama dönemine giriyorumfıtıl gıtse bıle bı kısmı gerı cıkabılıyor erıyıp canım benım normaldır ama en dıbe kadar ıttırmeye calıs bı surede havada dursun ayakların hatta hemen gerı gelmemesı ıcın
ZATEN FİTİLİN TAMAMI GERİ PÜTÜR PÜTÜR ÇIKAR AMA 12 SAAT SONRA FELAN AKIYOR BENDE.GECE KULLANIYORUM İYİCE İTEREK,DİĞER GÜNÜ ÖĞLENE DOĞRU AKIYOR PÜTÜR PÜTÜR.SENDE HEMEN Mİ GELDİdikkat ettim hemen cıkmadı ama gece uyandıgımda baya her yerimi ıslatmıştı iki gün kullansam bıraksam işe yaramazmı acaba yumurtalama dönemine giriyorum
hemen degil bi kac saat sonra pütür deil su gibi beyaz akıntı yag gibi yapışmıştı her zaman kullanıyormusun yumurtlama döneminde kullanırmıZATEN FİTİLİN TAMAMI GERİ PÜTÜR PÜTÜR ÇIKAR AMA 12 SAAT SONRA FELAN AKIYOR BENDE.GECE KULLANIYORUM İYİCE İTEREK,DİĞER GÜNÜ ÖĞLENE DOĞRU AKIYOR PÜTÜR PÜTÜR.SENDE HEMEN Mİ GELDİ
Tam bilmiyorum canım yumurtlama dönemi kullanımını. Doktorunu arayıp sorsan daha iyi olur bencehemen degil bi kac saat sonra pütür deil su gibi beyaz akıntı yag gibi yapışmıştı her zaman kullanıyormusun yumurtlama döneminde kullanırmı
doktorum yok malesefTam bilmiyorum canım yumurtlama dönemi kullanımını. Doktorunu arayıp sorsan daha iyi olur bence
O zaman tecrübe eden arkadaşlar yardımmmdoktorum yok malesefaile hekimi verdi ona sordum oda kem küm etti hamilelik varmı dedi yok dedim yeni bitti regl e kullan dedi ne sordugumu anlamadı bence
enfeksiyon olunca kullanıyorum kendim direk.bir fitilde düzeliyor genelde.fitilin yumutlamaya bi sıkıntı olacağını sanmam.sonuçta rahmin içine ya da tüplere kadar gitmesi mümkün değil.vajen haznesinin içinde kalıyor orayı temizliyor.akıntı felan normal yani fitilde ve bi sıkıntısıı olmaz yumurtlamaya felan.sadece ilişkide spermleri öldürür döllenmesi zor olabilir.hemen degil bi kac saat sonra pütür deil su gibi beyaz akıntı yag gibi yapışmıştı her zaman kullanıyormusun yumurtlama döneminde kullanırmı
yok askım ben kullanmadım ben hamılelıkte progeston kullandım fıtıl olarak bı ordanbılıyorum fnda kullandı evet ama yum donemı kullanmadı sankıO zaman tecrübe eden arkadaşlar yardımmmfnd_50 yada Papatyamaviss ikinizden biri kullanmıştı dimi fitil? Yumurtlama dönemi kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?