Tamam teşekkür ederim1 -1,5 litre sütün içine 1 demet maydonozu doğra rastgele 1 yemek kaşığı zeytinyağ koy ocağa al kaynasın güzelce kaynayınca kapat ilk Alevi gitsin aşırı sıcak olmasın sonra onu yere koy sende pantolon ve iç çamaşırını çıkarıyorsun üzerine çömel afedersin alaturka lavaboya gibialt tarafını bi çarşaf veya başka bşyle sar ki o buhar içine iyice işlesin şöyle ki buhar gelmemeye soğumaya başlayınca kalk zaten bi 20-25 dakika kadar kalırsın üzerinde bunu adetin bittikten sonra ki 3 gün gündüz akşam vs fark etmez ama 3 gün ilişki yok demişti kadın zaten o 3 günden sonra da yumurtlama başlar inşallah faydası olur bende denemedim ama internetten Araştır istersen dikkat et yanma
Yok canım ilk ateş doğrudur derken sabahki kalkmadan ilk ateşin gün içinde olmasın yani. Bence metal çubuk hemen ısınmıyor ama ateş ölçerin belli bir süresi olduğundan bik bik ötüyor hemen o yüzden ben denedim kaç kere ilki hep düşük çıkıyor. Sonraki 1 2 fazla çıkıyor hep . Gerçi seninki epey fark atmışİlk ateş doğrudur deniyor ya o yüzden bı daha ölçmiyim dedimyumurtlama düşüşü olabilir mi Dicem de piki de göremedim ki dilalti ölçtüğümden beri anormal ateşim
Niye bu kadar fark etti ben de anlamadımYok canım ilk ateş doğrudur derken sabahki kalkmadan ilk ateşin gün içinde olmasın yani. Bence metal çubuk hemen ısınmıyor ama ateş ölçerin belli bir süresi olduğundan bik bik ötüyor hemen o yüzden ben denedim kaç kere ilki hep düşük çıkıyor. Sonraki 1 2 fazla çıkıyor hep . Gerçi seninki epey fark atmış
Seninkine baktım az önce mübarek kalp ritmi gibi çizmişNiye bu kadar fark etti ben de anlamadımalnimdan ölçtüğümde bu kadar garip değildi
Ay inşallahTabi ki daha çok var kuzum nasip ederse haberdar ederim tabi ki
Sen yumurtlama oldu mu canım bat ne zaman senin ?Ay inşallah
İçini ferah tut, pozitifi düşün canımbugün klomende 4. günüm.ilk kutudaki gibi şişlik kramp felan yok hiç.acaba işe yaramıyor mu diye düşünmeye başladım
İnternette kimisi buharı yapıyorsn ilişki olacak yazmış kimisi buharı yaptıgn 3 gün ilişki yok yazmış nasıl olmaliBen iki kere yaptım regli biter bitmez zten hemende kalmisim çünkü öğrendiğimde değerim 3 bin kusurdu o zaman net hatırlıyorum değerimi ama kaçıncı günler di hatirlamiyorum çünkü 5 yıldan fazla oldu ama bu 5,6 yıldır bebisi olmayan kız 3 kere yapmis sanırım reglisinden 1 hafta sonra annem anlatmış cok dua etmişler bana bende cok sevindimhatta bu topikte bi arkadaşıma söylemiştim oda yapmışım benimle aynı ay hamile kalmıştı
3 gün buharı yapıyorsun 3 gün ilişki yok ben bu şekilde biliyorumİnternette kimisi buharı yapıyorsn ilişki olacak yazmış kimisi buharı yaptıgn 3 gün ilişki yok yazmış nasıl olmali
Tabi haber veririm.bana letu diye bi ilaç verdi etkili diyeİnşallah etiketle olur mu sana ne verdi ilaç nasıl kullanıyorsun canım
Benim var ama eskiden beri açıkçası olsunşuan tek düşüncem yumurtalarKlomen yeterince ödem ve şişlik yapıyoe maalesefki glifor beni de daha zayıflatmadı ama kilo problemim yok benim zaten
Onu da duymuştum hafî inşallah hepimize şifa olsunTabi haber veririm.bana letu diye bi ilaç verdi etkili diye
Amin canımOnu da duymuştum hafî inşallah hepimize şifa olsun
Tamam canım inşallah gelmezsin ama gelirsen de son olurSelam kızlar Ocak başlığından geldim. Ocak ayı ilk ay denememizdi ve olmadı maalesef. Yarın öbür gün reglim gelecek bekliyorum. Biraz önce erken gebelik ve kaset test yaptım ikisi de bembeyazdı. Zaten ateşim de çok düştü. Şubat ayında hepimiz hamileyiz inşallahReglim geldikten sonra Sat ve Bat tarihlerimi yazarım buraya.
Ezan okunuyo koş birlikte olalım demiyoruz heralde hanımefendi. O sırada oluyorken denk geldiyse bırakmıyoruz. Araştırdım o esnada denk gelinirse bir günahı da yokmuş.Ezan okunurken bir is yapmak dogru degildir ozellikle evlisin diyede cinsel iliski bana gore cok yanlış bence dikkt edin dinen dikkat ediyorsaniz
Dimi yaaSeninkine baktım az önce mübarek kalp ritmi gibi çizmişbence bidahakine 3.de ölç ovu testi yapıyorsan o daha sağlıklı sonuç verecek galiba
Yeni ay yeni heyecanlarSelam kızlar Ocak başlığından geldim. Ocak ayı ilk ay denememizdi ve olmadı maalesef. Yarın öbür gün reglim gelecek bekliyorum. Biraz önce erken gebelik ve kaset test yaptım ikisi de bembeyazdı. Zaten ateşim de çok düştü. Şubat ayında hepimiz hamileyiz inşallahReglim geldikten sonra Sat ve Bat tarihlerimi yazarım buraya.
bu ay hiç düşünmeyeceğim aklıma getirmeyeceğim dedim amaİçini ferah tut, pozitifi düşün canım