2023 şubat annesiyim 🤭

Hamile kalma süreniz kendiliğinden mi gerçekleşti? Yoksa doktor kontrolleri, ilaçlar gerektirdi mi?

• Evet kendiliğinden oldu. Sadece normal muayene oldum.

OY: 9 75,0%
  • Hayır. Doktor tarafından kontrol edildim. İlaç, iğne vs kullandım.

OY: 3 25,0%

• Ankete Katılan
    12

yaseminlik

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
68
29
32
1.5 yıl sonra sonunda oldu. Allah kucağıma almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip olsun. İstemeyene de vermesin çöpte cami avlusunda orda burda çoçuklar yazık.
Şimdi şunu merak ediyorum evlenip hemen çoçuk istiyorum diye çoçuk yaptınız mı? Yoksa Hastane serüveniniz oldu mu? Az ya da çok fark etmez çevremde kendiliğinden hamile kalan insan sayısı o kadar azaldı ki merak ediyorum bu yediklerimiz mi bizi bu hale getiriyor. Bu arada 30 yaşına gireceğim

Tebrikler sağlıkla gelsin inşallah malesef yediğimiz her şey hormonlu. Bizimde evlendikten 14 ay sonra oldu tüp bebekle kendiliğinden bende artık hiç duymuyorum mutlaka bir ilaç vs tedavisinden sonra oldu çevremdekilerinde.

Çok sağ olsun sizin de inşallah sağlıkla gelsin bende prolaktin için ilaç kullandım sonra nasip oldu.

Masallahhh ilk şubat annesi saglıkla kucağımıza alalım insallahhh

Bende subat annesi olucam sanirim bugun ogrendik gebeligi henuz cok yeni 16. Ayimda nasip oldu cok sukur. Ben de eylulde 30 oluyorum. İnsaAllah her sey umdugumuzdna daha guzel ilerler. Herhangi bir tedavi olmadim sadece rutin hormon sperm muayenelerimiz oldu bu ay hsg cektircektim cok sukur mujdelendim

Nedense 2023'ü görünce aklıma tayyip geliyo

Amin en büyük dileğim her şey gönlümüzce olsun alalım bebeleri kucaklarımıza bende Eylül doğumluyum. Hsg için yönlendirildiğim başka hastane doktoru çekmem demişti prolaktin düzelsin öyle yaparız ama gerek kalmadı benim de şükür.

Ben evlendikten sonra hemen bebek istemedim canım biraz evliliğe ev düzenini oturtmaya alışayım diye.23 yaşında üniversiteyi bitirip evlendim eşimle çünkü. 2018 Eylülde evlendik 2021 ocakta bebek düşünmeye başladık 2021 mayısta kendiliğinden hamile kaldım 2022 Ocaktada doğum yaptım

Miniş bir bebek yar yani şimdi yanınızda maşallah bizde 1.5 yıl bekledik benim hormon sorunum varmış düzeldi hemen hamile kaldım şükür. Doktor ocak sonu dedi doğum için ben şubat diyordum da değilmiş sanırım

Kızlar kızlar hastaneden geliyorum 2 adet kese gördü doktor. Ben şokkk. İstiyordum ikiz ama hemen de istemeyle olacağını bilmiyordum . Haftaya kalp atışını duymaya gideceğiz tam net olacak her şey

Kızlar kızlar hastaneden geliyorum 2 adet kese gördü doktor. Ben şokkk. İstiyordum ikiz ama hemen de istemeyle olacağını bilmiyordum . Haftaya kalp atışını duymaya gideceğiz tam net olacak her şey
Eşimle karar verdik kimseye söylemicez 1 hafta. Dayanamıyorum buraya bari yazayım dedim çok heyecanlıyım. Değişik duygular içerisindeyim. Allah ım dua ettim az da olsa ama beklemiyordum. Salak salak gülüyorum. Görüntülerine bakıyorum.

Evlendikten iki ay sonra olmuştu ilk çocuğum... Bunda da bir dikkatsizlikle oldu. Şükür bu konuda ben bir sorun yaşamadım... Yaşım 29

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…