- 17 Kasım 2021
- 68
- 29
- 32
-
- Konu Sahibi yaseminlik
Tebrikler sağlıkla gelsin inşallah1.5 yıl sonra sonunda oldu. Allah kucağıma almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip olsun. İstemeyene de vermesin çöpte cami avlusunda orda burda çoçuklar yazık.
Şimdi şunu merak ediyorum evlenip hemen çoçuk istiyorum diye çoçuk yaptınız mı? Yoksa Hastane serüveniniz oldu mu? Az ya da çok fark etmezçevremde kendiliğinden hamile kalan insan sayısı o kadar azaldı ki merak ediyorum bu yediklerimiz mi bizi bu hale getiriyor. Bu arada 30 yaşına gireceğim
Amin inşallah sağlıkla doğsunlarÇok sağ olsun sizin de inşallah sağlıkla gelsinbende prolaktin için ilaç kullandım sonra nasip oldu.
Masallahhh ilk şubat annesi1.5 yıl sonra sonunda oldu. Allah kucağıma almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip olsun. İstemeyene de vermesin çöpte cami avlusunda orda burda çoçuklar yazık.
Şimdi şunu merak ediyorum evlenip hemen çoçuk istiyorum diye çoçuk yaptınız mı? Yoksa Hastane serüveniniz oldu mu? Az ya da çok fark etmezçevremde kendiliğinden hamile kalan insan sayısı o kadar azaldı ki merak ediyorum bu yediklerimiz mi bizi bu hale getiriyor. Bu arada 30 yaşına gireceğim
Ben bebeğimi kucağıma alırken siz 1 yaş günü kutlayacaksınız. Ne güzelYaa duygulandım ben 2022 şubat annesiyim
EvetttBen bebeğimi kucağıma alırken siz 1 yaş günü kutlayacaksınız. Ne güzel
Nedense 2023'ü görünce aklıma tayyip geliyo1.5 yıl sonra sonunda oldu. Allah kucağıma almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip olsun. İstemeyene de vermesin çöpte cami avlusunda orda burda çoçuklar yazık.
Amin en büyük dileğim her şey gönlümüzce olsun alalım bebeleri kucaklarımızaBende subat annesi olucam sanirimbugun ogrendik gebeligi henuz cok yeni 16. Ayimda nasip oldu cok sukur. Ben de eylulde 30 oluyorum. İnsaAllah her sey umdugumuzdna daha guzel ilerler. Herhangi bir tedavi olmadim sadece rutin hormon sperm muayenelerimiz oldu bu ay hsg cektircektim cok sukur mujdelendim
Amanın siyasete girmeyelim zaten her şeyin fiyatında uçmuş biz şimdiden bebek bezi stokla diyen çevremizden muzdaribizNedense 2023'ü görünce aklıma tayyip geliyo
Aminnn kuzumAmin en büyük dileğim her şey gönlümüzce olsun alalım bebeleri kucaklarımızabende Eylül doğumluyum. Hsg için yönlendirildiğim başka hastane doktoru çekmem demişti prolaktin düzelsin öyle yaparız ama gerek kalmadı benim de şükür.
Ben evlendikten sonra hemen bebek istemedim canım biraz evliliğe ev düzenini oturtmaya alışayım diye.23 yaşında üniversiteyi bitirip evlendim eşimle çünkü. 2018 Eylülde evlendik 2021 ocakta bebek düşünmeye başladık 2021 mayısta kendiliğinden hamile kaldım 2022 Ocaktada doğum yaptım1.5 yıl sonra sonunda oldu. Allah kucağıma almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip olsun. İstemeyene de vermesin çöpte cami avlusunda orda burda çoçuklar yazık.
Miniş bir bebek yar yani şimdi yanınızda maşallahBen evlendikten sonra hemen bebek istemedim canım biraz evliliğe ev düzenini oturtmaya alışayım diye.23 yaşında üniversiteyi bitirip evlendim eşimle çünkü. 2018 Eylülde evlendik 2021 ocakta bebek düşünmeye başladık 2021 mayısta kendiliğinden hamile kaldım 2022 Ocaktada doğum yaptım
Eşimle karar verdik kimseye söylemicez 1 hafta. Dayanamıyorum buraya bari yazayım dedimKızlar kızlar hastaneden geliyorum 2 adet kese gördü doktor. Ben şokkk. İstiyordum ikiz ama hemen de istemeyle olacağını bilmiyordum. Haftaya kalp atışını duymaya gideceğiz tam net olacak her şey