- 17 Kasım 2021
- 68
- 29
- 32
-
- Konu Sahibi yaseminlik
Çok şükür gerçekten aramak çok zor. Her hastaneye gidişimde hamilelere imrenerek bakıyordum. Bende bu kapıdan hamile olarak çıkacağım bir gün diyordumEvlendikten iki ay sonra olmuştu ilk çocuğum... Bunda da bir dikkatsizlikle oldu. Şükür bu konuda ben bir sorun yaşamadım... Yaşım 29
Sevindim sizin adınıza... İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsınÇok şükür gerçekten aramak çok zor. Her hastaneye gidişimde hamilelere imrenerek bakıyordum. Bende bu kapıdan hamile olarak çıkacağım bir gün diyordum
Amin inşallah tüm bebek bekleyenler sağlıklı sıhhatli alsınlar kucaklarına içerisinde de bizSevindim sizin adınıza... İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Hayırlı olsunKızlar kızlar hastaneden geliyorum 2 adet kese gördü doktor. Ben şokkk. İstiyordum ikiz ama hemen de istemeyle olacağını bilmiyordum. Haftaya kalp atışını duymaya gideceğiz tam net olacak her şey
SağolunHayırlı olsun
×2 bebek bezi stoklayın
Yaşayan bilirSağolunbizi her türlü zorlu süreç bekliyor
Hahahgggg demek siz deneyimlisinizYaşayan bilir
İkiz bebeğin en iyi yanı üçüz olmaması dedim hep
Evet iki tane olacakHahahgggg demek siz deneyimlisinizEşime diyorum biz bir beşik araba bakarken şimdi her şey iki tane mi olacak.
Evet 4 aylık olduk bileMiniş bir bebek yar yani şimdi yanınızda maşallahbizde 1.5 yıl bekledik benim hormon sorunum varmış düzeldi hemen hamile kaldım şükür. Doktor ocak sonu dedi doğum için ben şubat diyordum da değilmiş sanırım
3 yıllık evliyim bu kadar sessiz kaldığımız yeter artık 2 kat gürültü yapacağız korksunlar bizdenEvet iki tane olacak
Evet zor da olacak ama çok eğlenceli bir yolculuk olacak
Bizim de ikiz bakalım ne zaman doğacaklar o tarihler hep tutmuyormuş zaten 26 ocak dedi doktor bakalımEvet 4 aylık olduk bilebenim son adet tarihim 1 Mayıstı ben doktora gitmeden hesaplama yapmıştım internetten orda 5 Şubat gözüküyordu sanırım ama 1 hafta geç döllenme olmuş 12 şubat son tarih demişti doktor ama 25 ocakta doğdu sıpa
Tam olarak dediğiniz gibi oluyor evet3 yıllık evliyim bu kadar sessiz kaldığımız yeter artık 2 kat gürültü yapacağız korksunlar bizdenartık onlar güler ben gülerim ağlarlar ağlarım
Sizin doğum ocak ayını bulamayabilir ikizler 40 haftayı tamamlamıyorBizim de ikiz bakalım ne zaman doğacaklar o tarihler hep tutmuyormuş zaten 26 ocak dedi doktor bakalım
Neyyy 2023 derken 2022 de mi doğurcam şimdiSizin doğum ocak ayını bulamayabilir ikizler 40 haftayı tamamlamıyor
35ten sonra doğum bekleyin derim
Benim beklenen doğum 8 ağustostuNeyyy 2023 derken 2022 de mi doğurcam şimdihayatımda çok fazla değişiklik oluyor şuan
Çok sağolunGeçen sene şu günler bizde de yoğun bir çalışma vardıNe çabuk geçmiş zaman . Gebeliğimi özledim
Ben de klomen ve ovitrelle sayesinde gebe kaldım . Sağlıkla kavuşun inşallah bebenize
Bunu haftaya doktoruma sorayım bakalım ne diyecek. Bir de bize 10. Haftada panorama testi önerdi biraz maliyetli ama en iyi sonucu veriyormuş çoğul gebeliklerdeBenim beklenen doğum 8 ağustostu
Doktor 7 temmuza sezaryen günü verdi
1 temmuzda doğum yaptım 34+4te
Bizim grubumuzda en geç doğum yapan ikiz annesi 37+5te doğum yapmıştı
37+0 hatırlıyorum bi tane geri kalan herkes 30-36.haftalar arasında doğum yaptık
Sağolun inşallah sizde de bu ay olur gebelik. Ara baya olacak ilk çoçuklaYASEMİNLİK ilk oncee tebrikler Allah tamamina erdirsin saglikli dogsun buyusun bende insallah subat annesi olurum 2014 eylul annesiyim 4 senedir 2.dusunuyorum 2 sene bir korunduk bir korunmadik korunmadigimiz zamanlar tutmadi 2 sene koronadan dolayi korunduk simdi nisandan bu yana 2.dusunuyoruz ocak olmadi insallah subat olur birlikte ilerleyelim insallah