2023 şubat annesiyim 🤭

Hamile kalma süreniz kendiliğinden mi gerçekleşti? Yoksa doktor kontrolleri, ilaçlar gerektirdi mi?

• Evet kendiliğinden oldu. Sadece normal muayene oldum.

OY: 9 75,0%
  • Hayır. Doktor tarafından kontrol edildim. İlaç, iğne vs kullandım.

OY: 3 25,0%

• Ankete Katılan
    12
Evlendikten iki ay sonra olmuştu ilk çocuğum... Bunda da bir dikkatsizlikle oldu. Şükür bu konuda ben bir sorun yaşamadım... Yaşım 29
Çok şükür gerçekten aramak çok zor. Her hastaneye gidişimde hamilelere imrenerek bakıyordum. Bende bu kapıdan hamile olarak çıkacağım bir gün diyordum 🤲🤰😊

Miniş bir bebek yar yani şimdi yanınızda maşallah ❤️ bizde 1.5 yıl bekledik benim hormon sorunum varmış düzeldi hemen hamile kaldım şükür. Doktor ocak sonu dedi doğum için ben şubat diyordum da değilmiş sanırım
Evet 4 aylık olduk bile 🥰 benim son adet tarihim 1 Mayıstı ben doktora gitmeden hesaplama yapmıştım internetten orda 5 Şubat gözüküyordu sanırım ama 1 hafta geç döllenme olmuş 12 şubat son tarih demişti doktor ama 25 ocakta doğdu sıpa ☺️

Evet 4 aylık olduk bile 🥰 benim son adet tarihim 1 Mayıstı ben doktora gitmeden hesaplama yapmıştım internetten orda 5 Şubat gözüküyordu sanırım ama 1 hafta geç döllenme olmuş 12 şubat son tarih demişti doktor ama 25 ocakta doğdu sıpa ☺️
Bizim de ikiz bakalım ne zaman doğacaklar o tarihler hep tutmuyormuş zaten 26 ocak dedi doktor bakalım 😁

Geçen sene şu günler bizde de yoğun bir çalışma vardı :olamaz: Ne çabuk geçmiş zaman . Gebeliğimi özledim :KK53:

Ben de klomen ve ovitrelle sayesinde gebe kaldım . Sağlıkla kavuşun inşallah bebenize :anne:

Neyyy 2023 derken 2022 de mi doğurcam şimdi 🤔 hayatımda çok fazla değişiklik oluyor şuan ☺️
Benim beklenen doğum 8 ağustostu
Doktor 7 temmuza sezaryen günü verdi
1 temmuzda doğum yaptım 34+4te
Bizim grubumuzda en geç doğum yapan ikiz annesi 37+5te doğum yapmıştı
37+0 hatırlıyorum bi tane geri kalan herkes 30-36.haftalar arasında doğum yaptık 😊

Geçen sene şu günler bizde de yoğun bir çalışma vardı :olamaz: Ne çabuk geçmiş zaman . Gebeliğimi özledim :KK53:

Ben de klomen ve ovitrelle sayesinde gebe kaldım . Sağlıkla kavuşun inşallah bebenize :anne:
Çok sağolun 😊 bizde özleyeceğiz bu günleri şimdiden tadını çıkaralım. Zaman su misali gerçekten

Benim beklenen doğum 8 ağustostu
Doktor 7 temmuza sezaryen günü verdi
1 temmuzda doğum yaptım 34+4te
Bizim grubumuzda en geç doğum yapan ikiz annesi 37+5te doğum yapmıştı
37+0 hatırlıyorum bi tane geri kalan herkes 30-36.haftalar arasında doğum yaptık 😊
Bunu haftaya doktoruma sorayım bakalım ne diyecek. Bir de bize 10. Haftada panorama testi önerdi biraz maliyetli ama en iyi sonucu veriyormuş çoğul gebeliklerde

YASEMİNLİK ilk oncee tebrikler Allah tamamina erdirsin saglikli dogsun buyusun bende insallah subat annesi olurum 2014 eylul annesiyim 4 senedir 2.dusunuyorum 2 sene bir korunduk bir korunmadik korunmadigimiz zamanlar tutmadi 2 sene koronadan dolayi korunduk simdi nisandan bu yana 2.dusunuyoruz ocak olmadi insallah subat olur birlikte ilerleyelim insallah

YASEMİNLİK ilk oncee tebrikler Allah tamamina erdirsin saglikli dogsun buyusun bende insallah subat annesi olurum 2014 eylul annesiyim 4 senedir 2.dusunuyorum 2 sene bir korunduk bir korunmadik korunmadigimiz zamanlar tutmadi 2 sene koronadan dolayi korunduk simdi nisandan bu yana 2.dusunuyoruz ocak olmadi insallah subat olur birlikte ilerleyelim insallah
Sağolun inşallah sizde de bu ay olur gebelik. Ara baya olacak ilk çoçukla ☺️

X