- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Geçmiş olsun canım. Suda eriyen C vitamını alabilirsin. Pastil de kullanabilirsin. Agrın olursa panadol al.Kizlar resmen grip oldum sesim.gitti. Aksam bogazim yanmaya başladı. Sonra hafif öksürük geldi. Kovit mi oldum diyrcem ama hic disariya çıkmıyorum. Sifir temas yaşıyorum resmen. Esimden bulaştı desem onda hicbirsey yok. Grip oldum herhalde. Bulantidan uykudan gozum acilmiyordu zaten
Ankarada Sinan Tan ve Eyüp Ekici varmış görüntülemede uzman ve popüler doktorlarmış. Bunlara giden olmuş mudur acaba. Bakalım ben de araştırıyorum doktorumuza da sorarız o da birine yönlendirir belkiValla öle bi şansın varsa değerlendir tabiki de. Görüntüleme cihazına kadar iyi olursa avantaj. Hatta bi de çıkmadan 4 boyutlu 5 boyutlu ne varsa, resim iste
Bende varım
Ayyy çok geçmiş olsun. Covid değildir inşallahKizlar resmen grip oldum sesim.gitti. Aksam bogazim yanmaya başladı. Sonra hafif öksürük geldi. Kovit mi oldum diyrcem ama hic disariya çıkmıyorum. Sifir temas yaşıyorum resmen. Esimden bulaştı desem onda hicbirsey yok. Grip oldum herhalde. Bulantidan uykudan gozum acilmiyordu zaten
Ünlüyse randevunu almakta gecikme canım. Hemen doluyordur muhtemelen. Ay o günlere gelsek çok heveslendim su anAnkarada Sinan Tan ve Eyüp Ekici varmış görüntülemede uzman ve popüler doktorlarmış. Bunlara giden olmuş mudur acaba. Bakalım ben de araştırıyorum doktorumuza da sorarız o da birine yönlendirir belki
Kuzum hastaliktan olabilir mi?Sizlerde bas agrisi oluyor mu kizlar. Allah uzak etsin herkesten öncelikle
Benim haftada bir kaç gün agriyor. Hamilelikten yaziyor heryerde ama hic konuşulmadı burada.
Migrenim de yoktu geçmişte. Dun gece ağrıdan uyuyamadım resmen
Geçmiş olsun canım. Suda eriyen C vitamını alabilirsin. Pastil de kullanabilirsin. Agrın olursa panadol al.
Eşim covid ya benim, öneri olarak doktor sana da bulaşırsa bunlaro kullanabilirsin dedi bana ama kendi doktoruna da danış sen tabiki. Artık ne kadar izole de olsak olacağı varsa oluyorsun. Rabbim beterinden saklasın
Ayyy çok geçmiş olsun. Covid değildir inşallah
Şaşırdım. Bana 13. Haftada yapacak olan TR nin en bilinen proflarından biri. 11-14. Haftalar arası yapılır ideali de 13 dür dedi.Bugün doktora geldim 13 haftaysa yapamayız dediler. Dörtlü yapılacak bir ay sonra filan.
Yok sadece bu güne özel degildi. Neredeyse iki üç haftadır agriyor ara ara.Kuzum hastaliktan olabilir mi?
Cok nadir oldu canım bas agrısı , bas donmesi yaşadım bende. Ama su an yok. Midem de rahatladı biraz daha. Ama şükür canım özellikle su yemeği cekmiyor. Senin haftan bana göre geride ya, belki birkaç haftaya toplarsın kendini sen de. Suyu az içersen de bas agrısı yapabilir ya da çaya tıryakiliğin varsa ve içmemişsen, veya açıkmışsan da oluyorSizlerde bas agrisi oluyor mu kizlar. Allah uzak etsin herkesten öncelikle
Benim haftada bir kaç gün agriyor. Hamilelikten yaziyor heryerde ama hic konuşulmadı burada.
Evet canim benim hala belirtiler zirve. İştahsızlık var bide suyu kendimi zorlayarak içiyorum zaten. Kahveye tiryakiydim. Onu da öğrendiğimden beri içmiyorum. Çoğu zaman su içtiğimde iyi geliyor haklisinCok nadir oldu canım bas agrısı , bas donmesi yaşadım bende. Ama su an yok. Midem de rahatladı biraz daha. Ama şükür canım özellikle su yemeği cekmiyor. Senin haftan bana göre geride ya, belki birkaç haftaya toplarsın kendini sen de. Suyu az içersen de bas agrısı yapabilir ya da çaya tıryakiliğin varsa ve içmemişsen, veya açıkmışsan da oluyor
Sadece bikac gün önce kasılmam oldu ilk kez. Cok erken çünkü daha diye. Progestan alıp uzanıyorumbende. Dikkat et
Degilsindir insaAllah kuzum ben de hastaydim ya doktorun 3×1 seklinde parol kullanabilirsin dedi ben aksamlari yatmadan aldim sadece zaten cabuk gecti cok sukurYok sadece bu güne özel degildi. Neredeyse iki üç haftadır agriyor ara ara.
Kovit olmak istemiyorumpimpiriklikte olecem zaten
Susuzluk ciddi bas agrisi yaoar kuzum beyin damarlari buzusuyor cunku susuzluktan ihmal etmeEvet canim benim hala belirtiler zirve. İştahsızlık var bide suyu kendimi zorlayarak içiyorum zaten. Kahveye tiryakiydim. Onu da öğrendiğimden beri içmiyorum. Çoğu zaman su içtiğimde iyi geliyor haklisin
benim de arada bir ağrıyor başımın üstünü yumrukluyorum şaka değilSizlerde bas agrisi oluyor mu kizlar. Allah uzak etsin herkesten öncelikle
11-12de gidin garanti olsunKaç olması gerekiyormuş ki ona göre gideyim
Ben kesinleşmesi için hep 20.haftayı bekledim iki hamileliğimde de. 20.haftada kesin olunca söyledim insanlara. Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum. Bana da geçen hafta doktor bi cinsiyet söyledi ama yanılma payı çok yüksek benceKizlar ben 12+1 de bugün gittim doktor kız gibi dedi ama bu haftalarda küçük ya değişebilir dedi bu durumda olan varmı ben hep erkek hissediyordum ilk günden beri doktor kız diyince şaşırdım.ikisi de evlat sonuçta bı farkı yok benim için
Aa aynı günüz biz de. Ben de Kocaelideyim hangi hastaneye gidiyorsun?Merhaba bende kocaelideyim 03.02 görünüyor doğum benimde ancak doktorum cinsiyetini göremedi siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba öğrenebilir miyim
Çok geçmiş olsun canımKizlar resmen grip oldum sesim.gitti. Aksam bogazim yanmaya başladı. Sonra hafif öksürük geldi. Kovit mi oldum diyrcem ama hic disariya çıkmıyorum. Sifir temas yaşıyorum resmen. Esimden bulaştı desem onda hicbirsey yok. Grip oldum herhalde. Bulantidan uykudan gozum acilmiyordu zaten
Ya evetAa aynı günüz biz de. Ben de Kocaelideyim hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?