2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
valla ben gerçek mantının tadını unuttuğum için bana normal geliyor
şarküterilerde açık satılanlar var ya canım buzlukta onlardan alıyorum ben idare eder ama senin kasap iyiymiş öyle bir yer bulmak lazım

çok mantıklıymış bu hiç aklıma gelmez böyle şeyler

Bu konu da cok haklisin. Yazin evdeyken birseyler hazırlıyordum bende. Okul donemi başlayınca baya götürüyordu beni
Annem uzakta gelip oyle uzun süre kalamaz. Kayinvaldem zaten hasta kendisi bakıma muhtaç. Bazan diyorum tek başıma ne yapacam diye ama tek care dolabı hazırlıklı hale getirmek sanirim.

Kizlar yarın 13. Haftada olucam 3 -4 gündür mide bulantilarim tekrar başladı normal mi bu ?sabah 10 da yediğimi akşam 5.5 da hazmedememisim .

o tek başınalığı çok iyi anlıyorum ben de diyorum sezaryen olursam napicam acaba bakacak insanım yok.. Allah yardımcımız olsun

o tek başınalığı çok iyi anlıyorum ben de diyorum sezaryen olursam napicam acaba bakacak insanım yok.. Allah yardımcımız olsun
Kocam da oyle becerikli bana bakabilecek potansiyelde birisi degil ona da güvenemiyorum. Dolaba hazirlarsam ancak çıkarıp getirir tek care bu gorunuyor
Allah yardımcımız olsun gercekten

ayy bilmiyordum burayı çok iyi oldu hemen bakıyorum hiç anlamam böyle şeylerden ama çok hevesim var
Ben mutfagi yakan cinstenim Alhim beni hamarat bir ev hanımı yap diye dua ettigimi bilirim esimde yemege oyle düşkün hep mutfakta dolapta pasta börek birseyler olsun isteyen birisi. Bu yemegi lezzetli yapma işini refika mutfak okulundan öğrenecek gibiyim. Kis hazırlıkları da 2 yıldır nerveste nin sayfasından takip ediyorum.
Esimi pizzaya mantıkla bir şekilde idare ettim. Yada hep disardan aldi adamcağız
Ama bebek olunca bizimde saglikli beslenmemiz lazim. Bir şekilde bu ev hanimligini basarmam lazim
Evlilik beni buna adapte edemedi ama bebek edecek gibi görünüyor

Bize yakın bir mandıra var oradan alıyoruz ev yapımı sözde ama bilmiyorum
Kötü değil lezzetli baya
Yaaaa Söylemeseydin keşke
Gerçi istesek onlardan daha güzelini yaparız ama canımız istemiyor demek

Amin canım , çok geçmişler olsun.ben inanıyorum ki allah dağına göre kar veriyor. Onca güçlüğe rağmen ayaktayız biraz daha sabır. 2. Trimesterı hep birlikte partilicez kutlayacağız inşallah.

Mantıklı gerçekten yapmak lazım ya çok iş görür
Ben tek başıma asla yapıyorum sarma falan çok çabuk sıkılıyorum… Annem,kayınvalidem gelince dolaba istif yaptıracağım

al benden de o kadar öğrenci evi gibi yaşıyoruz bi ara pizza kutularından kule olmuştu
bir şeyler yaparsak buradan da paylaşalım fikir olur birbimize.
ben bugün instagramda lutenitsa diye bir sosa denk geldim çok hoşuma gitti. şimdi senin attığın sayfada da baktım o konuşuluyor. sos salça vs bayılırım bu da bulgar göçmenlerine aitmiş. benim baba tarafım da öyle ama biz bilmiyoruz.
sonuç olarak çok yapmak istedim ama ne zaman vakit bulup da yapacağım bilmiyorum
dediğin gibi bizi anca bebek ev hanımı yapacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…