2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar ya keşke biz anne adayları için kaygı azaltıcı etkinlikler yapılsa. Terapiler felan. Allah'a emanet minnoslar. Başka elimizden bir şey gelmez onlar bizim canımız

O haftalar benimde en zorlandığım haftalardı şimdi 12.hafta içindeyim daha iyiyim mide bulantim geçti neredeyse ancak hazımsızlık var bende de o geçemedi Umarim hepimiz iyi oluruz.

Kızlar bişey sormak istiyorum. İkili testte sadece ense kalınlığı ölçüldü . Burun kemiği olculuyormus bir de o nedir? Ne için ölçülür ki sizin olctuler mi
Burun kemiği var mı diye bakıyor canım sayısal bi değer söylemiyor doktor. Sadece ense kalınlığını söyleniyor rakam olarak

bir insanın canı hergün mantı çeker mi ya
ya mantı ya makarna
hergün yesem doymam
Makarnanın kokusuna tahammülüm yok şuan içrrde yavrum istedi diye yapıyorum ama haşlanırkenki o koku neolacak mahvediyor beni, mantıyada aşık insanlardanım ama hala canım çekmeye başlamadı ah bi başlasa hergün yerim

ben de canım çekmesin istiyorum artık yeter ya ben de haşlamak istemiyorum biri hazırlayıp önüme getirsin

Dediğiniz gibi varmış 12. Hafta kızlar. Mide bulantıları başladı ve çok halsizim hemen uyuyorum biyer de. Bugüne kadar iyiydim çok şükür ama dünden beri hiçbir şey yiyemiyorum.

Canım yaş 24 cinsiyet erkek birinci bebek şehir Kocaeli inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız

Dediğiniz gibi varmış 12. Hafta kızlar. Mide bulantıları başladı ve çok halsizim hemen uyuyorum biyer de. Bugüne kadar iyiydim çok şükür ama dünden beri hiçbir şey yiyemiyorum.
Benim bide bulantılarım 5.haftadan beri var çok şiddetliydi hastanede yattım 4 gün kilo verdim 58 kilodan 53 e düştüm daha alamadım yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum ama halen geçmedi mide bulantılarım ilaçlarım hiç işe yaramıyordu sanırım şimdi yarıyor çok zor oluyor mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…