2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
hep aynı şeyler ya ben de biraz bıdırdayınca hemen diyor ki neyim var hiçbir kötü alışkanlığım yok eve geliyorum diyor. ben de onlar zaten olacak biraz da iyi alışkanlıklar edinmen gerek diyorum
aynen canım beklenti minimumda olursa mutlu olacağız yoksa kendimizi üzüyoruz

Canım bende eklenmemişim sat 25 Mayıs ,Yaş 31, 2. Bebeğim .

Okurken gerçekten çok duygulandım iyi tarafından bakmak lazım sonunda değerini bilen birisi çıkmış karşına eskiyi unutturur inşallah sana karşımıza çıkan kimse boşa çıkmıyor ya imtihan ya armağan, ilk eşin de ikinci eşinin değerini anlaman için çıkmıştır karşına eminim Allah herkese huzur mutluluk önce sağlık versin inşallah çocuklarınızla hayırlı bir ömür geçirirsiniz

Haklısın canım evet kalkman da onları kabullenmen gibi bişey olurdu , Allah korusun seni öyle insanlardan kendilerine gelsin zehirleri hep .Keşke hiç görmek zorunda kalmasan Bebek olunca bebeği bahane et bari de gitme yanlarına

Katılıyorum bizde küçük bir yerde oturuyoruz burda aile çay bahçeleri var mütevazı uygun fiyatlı , 3-4 gün önce gidelim dedim kaç gündür işten yorgun geliyor birde hayvan bakıyor gelince hemen koltuğuna oturuyor dediğimi unutuyor desem hemen kalkacak hadi gidelim diyecek ama bende ustelemek istemiyorum arkaya atıyorum artık

İlahi adalet o kadar buyuk ki benden ne esirgedilerse Allah da onlardan esirgedi bana verdi. Tabi anlayana ama kendini o kadar iyi sanıyor ki. Evlendigimiz ilk yıllar 2 günde bir giderdik. Her gittiğimizde beni üzecek bişey yapar ağlaya ağlaya eve dönerdik. Eşim bana yaptıkları gördükçe yavaş yavaş ayağını kesti. şimdi yılda 5 ya da 6 kez görüşüyoruz. Çok yuzsuzdur annesi kulağına laf gitmez . Hiçbir şey yapmamış söylememiş gibi tekrar arar konusur. Kimse umrunda değil o yapacağı şeyden eksik kalmaz. Kız ben ne çok konuştum . Ne çok anlatacağım birikmiş

Bizi tanımıyorsun zaten boşver dök içini rahatlarsın benim yakınımda da böyle çok insan var da ondan dayanamadım yazdım bende aman bizden uzak olsunlar

Bizi tanımıyorsun zaten boşver dök içini rahatlarsın benim yakınımda da böyle çok insan var da ondan dayanamadım yazdım bende aman bizden uzak olsunlar
Aynen benden uzak olsun da . Eşim kayinvaliden yokmus gibi yaşa der . Onun yaptıklarını söylediklerini el söylüyor farzet der. Farzetki benim annem değil o zaman uzebilir mi o kişi seni der . Uzemez o yüzden senin kayinvaliden yok der. Bana annelik yapmayan sana yapar mı hiç der. Eşim evlenene kadar ailesinin tüm borçlarını ödemiş hiç para biriktirememis. Bizim dugunumuzde kuruş harcamadilar bize. Hala annesi sen ne yaptın ki bize der senin hiçbir faydası görmedim der

Şehir hastanelerinin doktorları sürekli değişmiyor mu?

Canım çok şükür bak bebeğin iyi .

Kız var olursa Aylin, erkek olursa Mert koymak istiyorum canım defne de Çınar da çok güzel bir isimler, neden düşünmüyorsun
Gıcıklık gene onun dediği olmasın diye biri yakın arkadşım çocuğun adı biride kuzenimin başka farkli olsun diyorum

bi benimki bişeye benzetemedi
ben sordum cinsiyet ne diye
o bile bilmiyor daha cinsiyetini dedi
nasıl bilmez koskoca 12 haftalık çocuk dedim tabii içimden
en çok merak edenler en son öğrenecek galiba

Allah nankör insanlardan korusuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…