hep aynı şeyler ya ben de biraz bıdırdayınca hemen diyor ki neyim var hiçbir kötü alışkanlığım yok eve geliyorum diyor. ben de onlar zaten olacak biraz da iyi alışkanlıklar edinmen gerek diyorumAyyy canim daha dun bu konudan tartistik hicbir problem yoktu ama bende her sey birikmis 16 ay sonra kavusabildigimiz bi bebe, merkeze uzak oturan ben her yere gitmek icin esimi cagirmaliyim o beni birakmali, yuruyus yapamiyorum kopekler cok, esim cok yogun calisiyo sabah 7 aksam 8 bucuk eve geliyo sigara kullandigimdan mutfakta oturuyo 1 saat falan yanima geliyo o da gel diyecem oyle, adam onceden dibimden ayrilmazdi simdi boyle olduk ben şoklara giriyorum ya ona sorunca elinden geleni yapiyomus isi bitince kosa kosa eve geliyomus ona gore bi problem yokmus falan neden boyle yapiyomuşum dedim ki yani sen ne saniyosun benim icimde disimda ruhumda neler degisiyo haberin yok, ben degisiyorum dedim baya bi saydim biseyler adami da uzdum kendimi de... Galiba coo beklentiye girmemek lazim
Ben hiç eklenmemişimKIZLARRR DUYURU
ILK SAYFAYA BIR GOZ ATIN
EKSIK BILGILERI SOYLEMEK ISTEYENLER BENI ETIKETLEYIP BELIRTSIN.
UMARIM BEĞENİRSİNİZ
Canım bende eklenmemişim sat 25 Mayıs ,Yaş 31, 2. Bebeğim .
2023 ŞUBAT ANNELERİ
ANNE ADAYI YAŞ ŞEHİR BEKLENEN DOĞUM
TARİHİKAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM
TARİHİ@Cansu Merve 01.02.2023 @kirmizipatiklikiz 02.02.2023 @Burrcu 02.02.2023 @elion 03.02.2023 @MaviMabellee 03.02.2023 @LadyRuby 04.02.2023 @Gokce6792 05.02.2023 @Petitoogofrett 05.02.2023 @aysemah 05.02.2023 @tubikkoo 06.02.2023 @JustAurora 06.02.2023 @Yazin Sevinci 07.02.2023 @Aylinry 07.02.2023 @Ftlyztrk 07.02.2023 @the economist 08.02.2023 @tugce5934 08.02.2023 @serabeyaz 39 Amerika 09.02.2023 1. Bebek @Mymoomm 10.02.2023 @birazeze 11.02.2023 @egekarakas 11.02.2023 @HafizHafsa 11.02.2023 Nurkiz6116 13.02.2023 @ZeynepBetulll 32 Eskişehir 13.02.2023 2. Bebek @Tubacala 14.02.2023 @epoh34 14.02.2023 @Dua4614 14.02.2023 @sadelik90 14.02.2023 @Esrabesler 14.02.2023 Z zerefsann 14.02.2023 @siremat 14.02.2023 @bebisibeklerkeen 15.02.2023 @esilaw 15.02.2023 Pembesacli Rapunzel 16.02.2023 G gunesli gunler 17.02.2023 @ozlmbysl 18.02.2023 P Pembeceket005 19.02.2023 @dandikfindik 19.02.2023 @moonandstar 19.02.2023 @rnkl23 19.02.2023 @Limonsekeri 20.02.2023 @Meltemavc 20.02.2023 M Mincir38 20.02.2023 @Hkrkmz 21.02.2023 @brnvkle 21.02.2023 @Sine_01 21.02.2023 @mimozagerbera 21.02.2023 @She-Raa 21.02.2023 @SAAE 21.02.2023 @cerenay000 22.02.2023 M MaviFeslegen 35 Şanliurfa 23.02.2023 1. Bebek @asyadan 27.02.2023 @cukulatam 28.02.2023
Yaş 32
İstanbul
İlk çocuk
Kimi doğuma kadar devam ediyorArkadaşlar merhaba ben ıkız anne adayıyım. Ama lekelenmem var maalesef progestan ıgne kullandım bir hafta boyunca kanamam kesıldı ama lekelenme var sızce ıgnelere devam mı etmelıyım
Demek çok anıları geçmiş buralardaBenim eşimde KTÜ mezunu askerliğinden çok universite anılarını dinliyorum
Yaş 28 ilk bebek Ankara da yaşıyorum canımKIZLARRR DUYURU
ILK SAYFAYA BIR GOZ ATIN
EKSIK BILGILERI SOYLEMEK ISTEYENLER BENI ETIKETLEYIP BELIRTSIN.
UMARIM BEĞENİRSİNİZ
Okurken gerçekten çok duygulandım iyi tarafından bakmak lazım sonunda değerini bilen birisi çıkmış karşına eskiyi unutturur inşallah sanaİlk evliliğimde hemen olmadı çocuğum. 1.5 sene sonra oldu Çok istemiştik yıpratıcı bir süreçti. Ben allahtan gelene hep razı oldum ama sağolsun insanlar çok acımasızdı niye olmuyo kimde sorun çocuğun yok mu falan. Hatta kuzenim ikinciye hamileydi sen yapamadın ben 2.yi doğuruyorum demişti bana. Hamile kalınca da eski eşimden çok ilgi bekledim haliyle tabiki ne ilgi gösterdi ne alaka. Soba vardı evde. 3.kattaydım asansör yok hamileyim sobayı doldur boşalt kovaları taşı elini atmadı hiç o kadar umursuzdu. Doğum yaptığım gün ben acı içinde kıvranırken uyudu bebek doğdu yarım saat gördü gitti kahveye. Umursuz adam hep öyle gidiyor. 8 sene sonra yeniden evlendim evlendiğim gün hamile kalmışım. Eşim 36 yaşında ilk evliliği. O kadar çok mutlu ki bebeği olacak diye tarif edemem çocuk gibi seviniyor bana bakıyor ilgileniyor iş yaptırmıyor gelip karnımı seviyor öpüyor. Oğluma babasından daha çok baba herşeyiyle ilgileniyor oyunlar oynar yedirir gezdirir yanlız yatırmaz uyuyana kadar.Allaha çok şükür rabbim iman ve vicdanı erkeklerin kalbinden eksik etmesin inşallah.
Ben hiç eklenmemişim
Yaş 28
S.a.t 5/5/2022
İlk çocuk
İstanbul
Haklısın canım evet kalkman da onları kabullenmen gibi bişey olurdu , Allah korusun seni öyle insanlardan kendilerine gelsin zehirleri hep .Keşke hiç görmek zorunda kalmasanKız varya aslında onlara karşı hiç tahammulum kalmadı artık ama hakliyken haksız duruma düşmek istemem özür diliyen ben olmak istemem. Birde bir huyu vardır senin söylemediğin şeyleri söyledi söyledigim seyleri de soylemedi ben duymadım der . Çok fena yemin ederim onunla kimse laf yarısına giremez çok usta bu konuda. Lafa asla düşünmez. Kendini zeytinyağı gibi üste çıkaracak bir yol bulur. Allah kimseye vermesin böylesini. Bana vermiş bende sınav diyorum katlanıyorum
Katılıyorumhep aynı şeyler ya ben de biraz bıdırdayınca hemen diyor ki neyim var hiçbir kötü alışkanlığım yok eve geliyorum diyor. ben de onlar zaten olacak biraz da iyi alışkanlıklar edinmen gerek diyorum
aynen canım beklenti minimumda olursa mutlu olacağız yoksa kendimizi üzüyoruz
İlahi adalet o kadar buyuk ki benden ne esirgedilerse Allah da onlardan esirgedi bana verdi. Tabi anlayana ama kendini o kadar iyi sanıyor ki. Evlendigimiz ilk yıllar 2 günde bir giderdik. Her gittiğimizde beni üzecek bişey yapar ağlaya ağlaya eve dönerdik. Eşim bana yaptıkları gördükçe yavaş yavaş ayağını kesti. şimdi yılda 5 ya da 6 kez görüşüyoruz. Çok yuzsuzdur annesi kulağına laf gitmez . Hiçbir şey yapmamış söylememiş gibi tekrar arar konusur. Kimse umrunda değil o yapacağı şeyden eksik kalmaz. Kız ben ne çok konuştum . Ne çok anlatacağım birikmişHaklısın canım evet kalkman da onları kabullenmen gibi bişey olurdu , Allah korusun seni öyle insanlardan kendilerine gelsin zehirleri hep .Keşke hiç görmek zorunda kalmasanBebek olunca bebeği bahane et bari de gitme yanlarına
Bizi tanımıyorsun zaten boşver dök içini rahatlarsınİlahi adalet o kadar buyuk ki benden ne esirgedilerse Allah da onlardan esirgedi bana verdi. Tabi anlayana ama kendini o kadar iyi sanıyor ki. Evlendigimiz ilk yıllar 2 günde bir giderdik. Her gittiğimizde beni üzecek bişey yapar ağlaya ağlaya eve dönerdik. Eşim bana yaptıkları gördükçe yavaş yavaş ayağını kesti. şimdi yılda 5 ya da 6 kez görüşüyoruz. Çok yuzsuzdur annesi kulağına laf gitmez . Hiçbir şey yapmamış söylememiş gibi tekrar arar konusur. Kimse umrunda değil o yapacağı şeyden eksik kalmaz. Kız ben ne çok konuştum . Ne çok anlatacağım birikmiş
Aynen benden uzak olsun da . Eşim kayinvaliden yokmus gibi yaşa der . Onun yaptıklarını söylediklerini el söylüyor farzet der. Farzetki benim annem değil o zaman uzebilir mi o kişi seni der . Uzemez o yüzden senin kayinvaliden yok der. Bana annelik yapmayan sana yapar mı hiç der. Eşim evlenene kadar ailesinin tüm borçlarını ödemiş hiç para biriktirememis. Bizim dugunumuzde kuruş harcamadilar bize. Hala annesi sen ne yaptın ki bize der senin hiçbir faydası görmedim derBizi tanımıyorsun zaten boşver dök içini rahatlarsınbenim yakınımda da böyle çok insan var da ondan dayanamadım yazdım bende aman bizden uzak olsunlar
Şehir hastanelerinin doktorları sürekli değişmiyor mu?Kızlar doktora gittim bugün tahlil filan aldı. Şehir hastanesinde bir doktor. Çok tatlı ya çok memnun kaldım. Bundan sonra devam ederim burada. Bebek iyi erkeğe benziyor dedi ama çok erken henüz değişir filan kesin konuşmayayım dedi
Canım çok şükür bak bebeğin iyi .Kızlar doktora gittim bugün tahlil filan aldı. Şehir hastanesinde bir doktor. Çok tatlı ya çok memnun kaldım. Bundan sonra devam ederim burada. Bebek iyi erkeğe benziyor dedi ama çok erken henüz değişir filan kesin konuşmayayım dedi
GıcıklıkKız var olursa Aylin, erkek olursa Mert koymak istiyorum canımdefne de Çınar da çok güzel bir isimler, neden düşünmüyorsun
Yok canım değişmiyor sabit burada.Şehir hastanelerinin doktorları sürekli değişmiyor mu?
bi benimki bişeye benzetemediKızlar doktora gittim bugün tahlil filan aldı. Şehir hastanesinde bir doktor. Çok tatlı ya çok memnun kaldım. Bundan sonra devam ederim burada. Bebek iyi erkeğe benziyor dedi ama çok erken henüz değişir filan kesin konuşmayayım dedi
Allah nankör insanlardan korusuuunAynen benden uzak olsun da . Eşim kayinvaliden yokmus gibi yaşa der . Onun yaptıklarını söylediklerini el söylüyor farzet der. Farzetki benim annem değil o zaman uzebilir mi o kişi seni der . Uzemez o yüzden senin kayinvaliden yok der. Bana annelik yapmayan sana yapar mı hiç der. Eşim evlenene kadar ailesinin tüm borçlarını ödemiş hiç para biriktirememis. Bizim dugunumuzde kuruş harcamadilar bize. Hala annesi sen ne yaptın ki bize der senin hiçbir faydası görmedim der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?