2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Amin canm zor günler geçirmişsin ama sonu çok güzel çok sevindim benm eşimde bu 3. Şimdi daha üstüne düşüyo kendi diyo 1.de afalladm 2.de biraz anladım şimdi tadını çıkaralım dio kadında erkek olarkta bu döneme adapte olmak zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaş- 26
Şehir- izmir
Cinsiyet- erkek
İsim belli değil henüz
İlk çocuk

Maya ve Rus takvimi kız diyor, Çin takvimi de erkek diyor. Ama milletin içine doğan erkek. Ben de sağlıklı hayırlı evlat olsun diyorum hep. Ama merak etmiyor da değilim

Bircok erkegin ilgisizligi aileden gormediklerinden yada fitratlarindan bence canim, benim esimin ilgili olmasi bana gore yillardir gurbette basbasa yasamamiz. Turkiye de olsak bu kadar ilgili olmazdi diye dusunuyorum

Normalde ilgili bi insan hani istedigimi yapma degil de disardan alir midem bulaniyo yemek yapmadim desem disardan yeriz yormaz yipratmaz ama cok yogun calisiyo ilk olmasina ragmen oyle sevgi pitircigi da degiliz

Canım özel ilgi görmediğinde bunu açıklıkla dile getir bence naz yap şaka yapmıyorum bu aylarda yapmiycaz da ne zaman yapicaz tadını çıkartalım içimizde can var sonuçta

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Kimi zor günler yaşamış, kiminin hayat şartları öyle el vermiş. Anladığım kadarıyla çok da beklentiye girmemek lazım. Zaten malum üç numara olunca çok beklenti yok.
Zaten bir şey istesem söylüyorum, yap diyorum vs. O da yapıyor sıkıntı yok ama istiyorum ki kendi düşünsün tatlılık etsin Diyorum ya ahh hormonlar işteeeee.

Bir de gerçekten bu üçüncü hamileliğim ve bence kadın için hiç kolay bir süreç de değil. Tamam hasta değiliz ama biraz özel ilgiyi kocamızdan hak ediyoruz. 7 kat yabancı ilgi göstersin demiyorum ama eşimiz biraz özel davransın.

Ama genel olarak sanırım herkesin eşi üç aşağı beş yukarı aynı

Bir de mesela önceki hamileliklerimde ayar olduğum bir şey vardı. Alışveriş yapardım bebeğe, hiç merak etmezdi ne aldın ne ettin. Gösterirdim Hıı çok güzelmiş der geçerdi Bizim gibi ölüp bitmiyorlar anlıyorum o minnoş kıyafetlere ama işte ben hep benim gibi heyecan duysun isterdim Bu sefer artık öyle bir beklentim yok. Alışverişe bile götürmeyeceğim kendim gidip alıp gelirim diyprum

Yaş 29 ,ilk çocuk, Sivas

Bende senin gibiyim canm aynı erkekler biraz daha dayanıklı bnm ilk evlendiğimde çok garbine giderdi elim kesildi diom bişe yok dio ben ağlıyorum o arada ama şimdi biliyor Bi bakıyor Bi ayy kıyamam dio öpüyo geçiyovee ilk hamileliğimi hep hastanede geçirdik o derece düşüktü ağrı eşigim dogmdn sonra 40gün yattm ve ilk torn 3 aile aynı evde kaldık2.dogmda kimse kalmasın die valla dogmdn geldm işe giriştim

Benim isimler belli , çok heyecanlıyım ya belli olsa da ismi ile seslensem bebeğime
Nelermiş Bizimlede paylaşırmışım kızımin adını eşim koydu bunu ben koyacağım ama yavaştan benim beynime girmeye çalışıyor kız olurda defne güzel erkekde cinar diyor isim olayı çok zor ya

Ben öğrenir öğrenmez 1.hafta içinde söyledim herkese dayanamadım çünkü öğrendiğimde şok icindeydim birilerinin benimle sevinip rahatlamasını istedim galiba
Benim tüp bebek olduğu için mecburen biliyordu herkes. Onu bile sürekli soruyolardı, ee ne zaman transfer ne zaman diye, çok yıpratıcı gerçekten. Artık kendim için değil de başkalarına tarih verebilmek için bir an önce olsun istiyordum. Şubatta yumurta toplama oldu, mayısta transfer oldu. Çok şükür pozitif sonuç aldım da olumsuzlukları açıklamak zorunda kalmadım. İnsanlar çok anlayışsız ya. Yine sinirim bozuldu

Benim 10-11 kilo yeğenim var arada kaldırıyorum onu. Uzun süre taşımamak kaydıyla. Elimde de çok ağır olmayan market poşetlerini filan taşıyabiliyorum. Hastaymışım gibi davranmak istemiyorum kendime

Ben de yaptırmadım ama pazartesi üniversite hastanesine randevu aldım, orada yaptırsam mı diyorum. Bebeğim ne durumda bir göreyim de karar vericem

Benim 10-11 kilo yeğenim var arada kaldırıyorum onu. Uzun süre taşımamak kaydıyla. Elimde de çok ağır olmayan market poşetlerini filan taşıyabiliyorum. Hastaymışım gibi davranmak istemiyorum kendime
Bana kalsa bende rahat davranicam ama sagolsun evde 7/24 yatılı hemşire (eşim) olduğundan davranamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…