2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Maşallah araları çok azmış ikiz gibi büyürler. Benim küçüklerin arası da 27 ay olacak ben az diyordum ama seninkini görünce susuyorum
Abimle benim aramda tam 12 ay 1 gun var kizzz
Dikkat et kendine kuzum Rabbim sag saglim atlatmayi nasip etsin hicbir sey olmaz Allahin izniyel dinlenmene bak

Çok geçmiş olsun canım

Uzan dinlen lütfen

Bak kesesi de kalp gibi annesi

Ah şu süreçleri atlatıp sağlıkla biran evvel kavuşsak yavrularımıza
Ben paranoyak oldum kuzum, 1 ay çok uzun geliyor kontrol için . Grip oldum belki korona olmis bile olabilirim ama doktor ihtimal vermedi ağladım dün bebek için inşallah iyidir benim yüzümden bişey olmaz inşallah ona annelik şimdiden işledi bize

Ya ben son sata göre sıralayalım derim. Çok mu olurum
Bunu bende düşünüyorum. Liste tam oturduktan sonra. Simdi ilk karisik yapılmış.
Benim herseyim sıralı kafamdaki gibi net olsun isterim ama bu beni yoruyor. Bunu kırmak için bazı şeyleri bosveriyroum ama olmuyo

Son düzenleme:
Kızımın odasında sıfır olan tek şey kutuphanesiydi onu da kendimiz yapmıştık. Tüm oda ikeanin mobilyaları ama hepsi sıfıra yakın ikinci eldi. Cook severek kullandık. Hatta şimdiki bebeğime de aynılarını kullanacağız. Sadece kizima sıfır kaliteli yatak baza aldık büyüdüğu icin. Univ gidene kadar kullanır

Bunu bende düşünüyorum. Liste tam oturduktan sonra. Simdi ilk karisik yapılmış.
Benim herseyim sıralı kafamdaki gibi net olsun isterim ama bu beni yoruyor. Bunu kırmak için bazı şeyleri bosveriyroum ama olmuyo
Aslında öyle olursa doğum zamanı da takip ederiz kimin vakti geldi sana zahmet olmazsa tabi

Olsun canım çok iyi yapmışsın valla tebrik ederim seni. Üstesinden gelirsin inşallah Allah kolaylığını verir. Planlı bebiş heralde o zman
Evet planıydı canım.birde bebeğim çok emmeyi sevmen bir bebek olmadı 1 yaşına kadar zar zor emzirdim baktim emmiyor zaman geçirmeyeyim dedim hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza alalım insalalh
Merak etme biz huni alırız sana
Şöyle sekullu mekulu olsunn havamız olsun

Ne güzel böyle birbirimize örnek olup tüketim çılgınlığı yaşamayalım.

Kuzum ben de hastaydim bugun 4. Gunum dunden beri beden agrim yok iyiyim sadece geniz akintisi hafif oksuruk var stres yukleme kendine senin stresin bebegine geciyo kucucuk bedeniyle ona kaygi stres yukluyoruz gerek var mi bence yok tum donanima sahip yaratmis bizi Rabbim eminim bizim hastaligimizdan da koruyordur yavrularimizi icin ferah olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…