Ayy canımbuna ben de katılıyorum hatta evlenirken tabağım çanağım bile yoktu evlendikten sonra aldım
ama Türkiye’de malesef son birkaç ayda tepetaklak olduk diyebilirim her şeyin fiyatı en az 3’e katladı. Kazandığımız parada bir değişiklik yok piyasa zaten berbat. Biz iş yerinde bir elektrik faturası ödüyoruz akıllara zarar. Daha da zam gelecek deniyor. Zam gelmeden ne alırsak kar gözüyle bakıyoruz artık malesef..
AminkuzumGünler geçmiyor sanki ne kadar heyecanli bir süreçmiş Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin canım teşekkür ederim
Yattığı kısım cikiyor. cocuk büyüyünce onu cikartip puseti takıyorsun, daha da buyuyunce puseti çıkartıp çocuğu yürütüyorsunAy ben bu modeli cok beğeniyorum. Ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. Cok havali görünüyor gözüme
Boyle birseye baktim bendeYattığı kısım cikiyor. cocuk büyüyünce onu cikartip puseti takıyorsun, daha da buyuyunce puseti çıkartıp çocuğu yürütüyorsunmaalesef pusetten sonra başka opsiyonu yok.
ertesi gün veya en geç birkaç gün içerisinde çıkıyormuşKızlar selam , ikili test sonucu hemen çıkıyor mu yoksa ertesi gün falan mı çıkıyor bilgisi olan var mı ona göre randevu alicam
bunu ben de söyleyecektim ama çok sık dile getiriyorum diye sustum artıkKizlar bu arada yonetici arkadaşımız bir geldi yine kayboldu. Keske yapamayacağını veya devam edebileceğini soyleseydi. Tablo hakkında bilgiyi nereden alıyoruz ben duzenlesem
Benide belki eklerisiniz hayrınaKizlar bu arada yonetici arkadaşımız bir geldi yine kayboldu. Keske yapamayacağını veya devam edebileceğini soyleseydi. Tablo hakkında bilgiyi nereden alıyoruz ben duzenlesem
YihildimmBenide belki eklerisiniz hayrına
Bu daha kullanisliymis, rengi de çok güzelmişBoyle birseye baktim bende
Kizlar bu arada yonetici arkadaşımız bir geldi yine kayboldu. Keske yapamayacağını veya devam edebileceğini soyleseydi. Tablo hakkında bilgiyi nereden alıyoruz ben duzenlesem
Cokta uygun piyasadan 2 200 tlBu daha kullanisliymis, rengi de çok güzelmişfiyat en son kaç olur
Burda bebek arabası icin havada uçuşan fiyatlara göre cokkkk uygunmuşCokta uygun piyasadan 2 200 tl
Canim daha hicbirsey bilmiyorum. Kazen konuyla henüz ilgilenmedi. Bir değişiklik olursa ekli olmayan herkesi eklerim insallah.
Belli başlı markalar fiyatları uçurmuş. 20 25 bine var. Bu trendyolda en çok satanlardan. Sahsen cok fazla kullanabilcegimi zannetmiyorum. Hep puset almak istiyorum belki onu bahane edip alabilirim sadece. 20 bine araba alacağıma çocuğa oda alirim diger ihtiyaçlarını karşılarım. Devlet memuruyuz sonucta orta halli şeylere daha sıcak bakıyorum.Burda bebek arabası icin havada uçuşan fiyatlara göre cokkkk uygunmuş
Bugün ölçüm yapıldı kan da verdim. 10 ağustosta çıkacakmış sonucum. Devlet hastanesinde verdim. Burun kemiği net gözüktü ense kalınlığı da 0.9mm. İçim rahat etti papp a sonucuna da çok takılmam diye düşünüyorum.Kızlar selam , ikili test sonucu hemen çıkıyor mu yoksa ertesi gün falan mı çıkıyor bilgisi olan var mı ona göre randevu alicam
Valla kumbaraya at o parayı kreş masrafı.Belli başlı markalar fiyatları uçurmuş. 20 25 bine var. Bu trendyolda en çok satanlardan. Sahsen cok fazla kullanabilcegimi zannetmiyorum. Hep puset almak istiyorum belki onu bahane edip alabilirim sadece. 20 bine araba alacağıma çocuğa oda alirim diger ihtiyaçlarını karşılarım. Devlet memuruyuz sonucta orta halli şeylere daha sıcak bakıyorum.
Çok haklısın masraf arabayla bitse alırız ama daha yeni başlıyoruzBelli başlı markalar fiyatları uçurmuş. 20 25 bine var. Bu trendyolda en çok satanlardan. Sahsen cok fazla kullanabilcegimi zannetmiyorum. Hep puset almak istiyorum belki onu bahane edip alabilirim sadece. 20 bine araba alacağıma çocuğa oda alirim diger ihtiyaçlarını karşılarım. Devlet memuruyuz sonucta orta halli şeylere daha sıcak bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?