2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayy canım Bende valizimi alıp eşimin peşine düşmüştüm. Kardeşim limon sıkacağım eksik diye dugun oncesi onu bile aldı benim hala yok
Bu dönemde evlenen, çocuğu olan, sabit maaşı olmayanlar dualarımda çok üzücü… insanların depresyona girme ve boşanma sayısı çok artmış. Rabbim yar ve yardımcıları olsun aynı zamanda sizlerinde. İki maaş alan bile anca geçiniyor bu dönemde.
Dediğin gibi yine zam gelecek diye annem geçen hafta istediklerimi aldı, şükür alacaklarım bitti çok rahatladım diyor. garibim torun icinde alışveriş yapacağını bilmiyor

Ay ben bu modeli cok beğeniyorum. Ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. Cok havali görünüyor gözüme
Yattığı kısım cikiyor. cocuk büyüyünce onu cikartip puseti takıyorsun, daha da buyuyunce puseti çıkartıp çocuğu yürütüyorsun maalesef pusetten sonra başka opsiyonu yok.

Yattığı kısım cikiyor. cocuk büyüyünce onu cikartip puseti takıyorsun, daha da buyuyunce puseti çıkartıp çocuğu yürütüyorsun maalesef pusetten sonra başka opsiyonu yok.
Boyle birseye baktim bende

Eklentiler

• Screenshot_20220727-193554_Trendyol.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar selam , ikili test sonucu hemen çıkıyor mu yoksa ertesi gün falan mı çıkıyor bilgisi olan var mı ona göre randevu alicam

Kizlar bu arada yonetici arkadaşımız bir geldi yine kayboldu. Keske yapamayacağını veya devam edebileceğini soyleseydi. Tablo hakkında bilgiyi nereden alıyoruz ben duzenlesem
bunu ben de söyleyecektim ama çok sık dile getiriyorum diye sustum artık

Kizlar bu arada yonetici arkadaşımız bir geldi yine kayboldu. Keske yapamayacağını veya devam edebileceğini soyleseydi. Tablo hakkında bilgiyi nereden alıyoruz ben duzenlesem
Kazen bize bir el atar mısınız sayın admin, ilk sayfadaki tablomuzun düzenlenmesi gerekiyor

Burda bebek arabası icin havada uçuşan fiyatlara göre cokkkk uygunmuş
Belli başlı markalar fiyatları uçurmuş. 20 25 bine var. Bu trendyolda en çok satanlardan. Sahsen cok fazla kullanabilcegimi zannetmiyorum. Hep puset almak istiyorum belki onu bahane edip alabilirim sadece. 20 bine araba alacağıma çocuğa oda alirim diger ihtiyaçlarını karşılarım. Devlet memuruyuz sonucta orta halli şeylere daha sıcak bakıyorum.

Kızlar selam , ikili test sonucu hemen çıkıyor mu yoksa ertesi gün falan mı çıkıyor bilgisi olan var mı ona göre randevu alicam
Bugün ölçüm yapıldı kan da verdim. 10 ağustosta çıkacakmış sonucum. Devlet hastanesinde verdim. Burun kemiği net gözüktü ense kalınlığı da 0.9mm. İçim rahat etti papp a sonucuna da çok takılmam diye düşünüyorum.

Valla kumbaraya at o parayı kreş masrafı.

Kızlar aslında tanıdıklar varsa isteyebilirsiniz ikinci el olarak. İlk çocuk her şey temiz olsun diye düşüyorsunuz belki ama zaten eskimeyen malzemeler bunlar.

Çok haklısın masraf arabayla bitse alırız ama daha yeni başlıyoruz buyukler hep ‘cocuk büyüdükce masrafida artıyor’ derdi. şimdiden 20 bine araba alınca ilkokula akülü araba paklar artık, bunun sonu gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…