2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim hepsi yapıldı normal sonuçlar sperm dna sperm fısh hepsi normal pıhtılaşma da yatkınlık gar diye iğne de kullanıyorum ecoprin de
pgt yi deneyebilirsiniz. En azından spermle yumurta döllendikten sonra bi problem oluşuyor mu onu görürsünüz. Zaten sağlıklı embriyo oluşuyorsa o zmn rahim içi veya işte diğer şeylere yönelebilirsiniz. Burada hiç bi sorunu olmadığı halde sperm ve yumurtanın döllenmesinde kromozom bozukluğu olanlar vardı inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğinize kavuşursunuz

Bende ayva yemek istiyorum gamzeli olur guzel olur dedikleri için hiçbir yerde yok. Siz bulabiliyor musunuz
Ya ayvayı bende aradım bulamadım. Annem bende çok fazla ayva yemiş ama bol tüylü olmak dışında bi etkisi olmamış bende ablamda çocuklarının yanağına ayva bastı o da öyle duymuş onun çocukları gamzeli bende onu denicem

Bende anexin bebek arabalarına bayılıyorum ilk hamile kalmaya çalıştığım zamanlar 3000 tl idi şu an 20k olmuş ne kadar uzun zmndır hamile kalmaya çalışıyorum siz hesap edin

Kızlar ben bu ara çok yorgun hissediyorum kendimi iş yerinde hep oturuyorum ama yoruluyorum oturmaktan belimde ağrıyor drum herşey yolunda dedi, bu yorgunluk bel ağrısı geçsin artık tadına varalım hamileliğin ya

Ay onu nasil yapacaz hemen anlatmalisin

Bende anexin bebek arabalarına bayılıyorum ilk hamile kalmaya çalıştığım zamanlar 3000 tl idi şu an 20k olmuş ne kadar uzun zmndır hamile kalmaya çalışıyorum siz hesap edin

Olduk mu olduk cok şükür guzel günler göreceğiz güneşli gunler

İyilesem de başlayam
Ayy ben de vajinismusla 5 ay ugrastim ondan sonra da hic korunmadim yarin 2. Yil donumumuz bundna sonrasi guzel olur insaAllah
Bende ayva yemek istiyorum gamzeli olur guzel olur dedikleri için hiçbir yerde yok. Siz bulabiliyor musunuz
Kiz benim yanagimda iki tane kocaman gamze 6 tane de minik minik var kardeslerimde de var hep ama annem hic ayva yememis 2 tane buyuk nar yemis bende sadece
Kuzum sut yogurt tuketiyo musun benim de son gittigimde bel agrisi sikayetim vardi doktorum sordu o donem gercekten de yemedim sut yogurt bebe senden cekiyor kemiklerin ozellikle belin agrir dedi dikkat edin kuzular

Ortada ne nar var ne ayva. En fazla elma yiyelim

Kizlar selamm ben bugün beş haftalık hamileyim anksiyete perileri geldi yavaş yavaş internetten birkaç boş gebelik videosu falan izledim korktum 5+2 de sizce kese ve kalp atışı duyar miyiz siz tecrübelisiniz. Geçen hafta carsamba 479 cuma 1446 idi betam sonra birdaha baktırmadım

Tüketemedim çok canım bulantılarım yeni azaldı nefes alamıyodum, şiödi bi sabah bulantı ilacı içiyom bişeyler yemeye başladım süt içeyim bende birazdan magnezyumada başladım hayırlısyla herşey güzel gitsin

Aman dikkat et alışayım derken kendini üşütme canım

5+5 te sadece kese gördüm. 2 hafta sonra 7+1 de kalp duydum. Dediğin zaman bebek için çok erken korkma ben de senin gibiydim güven bana rahat bırak kendini

Al iste ispatı bunun farklı bir versiyonunu da arkadaşım yaşamıştı. Rusya havaalanında çalışan personelin çoğu kadın ve hepsi asık suratlı. Arkadas gülümseyen bi kadın personel görünce arkadaşına ‘yıllar sonra ilk defa gülümseyen bi Rus gördüm’ diyor, kadında Türkçe ‘esim Türk diyor’. Ne kadar baskın bi milletsek eşler yabancıda olsa her konuda kendimize benzetiyoruz

İnşallah umarım

Canim 7. Haftaya gelmeden duyulmuyor genelde keseyi gorursun ama kalp atisi icin beklemen gerek kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…