- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.493
- 43
11+2 normalde de midesi her şeye bulanan biri olduğum için sanki geçmeyecekmiş gibi geliyor. İnşallah dediğin gibi olurLa querida 12 haftadan sonra gecer diye umut ediyorum. Senin kac haftalik oldu canım. Insallah 9 ay sürmez kotu düşünme
Doktora gidebilirsin kesesi görülebilir şuan. Artışı da gayet güzel maşallah nazar değmesin
Artislarin guzel canim. Artik gitsen kese görünür. Hem destekleyici bir kaç ilac verir bilgide almis olursun. 2 hafta sonrada kalp atisina gidersin. Insallah hersey güzel olur.
Seninle çok benzeriz benim de normalde mide bulantım ve koku hassasiyetim çoktur hamilelikle en üst düzeye ulaştı umarım geçicidir. Artık doğru düzgün biseyler yemek istiyorum11+2 normalde de midesi her şeye bulanan biri olduğum için sanki geçmeyecekmiş gibi geliyor. İnşallah dediğin gibi olurşimdi patates haşlıyorum yiyebilecek miyim bakalım
Çpk sinir bozucu ya. Özelde misiniz? Ben çalışmıyorum. Eşimin tayini dolayısıyla taşındık ben de iş aramadım çocuk yapıcam dedim çok şükür olduMesela yaptığım işlere alakasız başkalarını da dahil etmek, zam oranlarının herkesle konuşulurken benimle konuşulmaması, toplantılara çağırılmamaya başlanması…..
Bence keseye baktırın. Allah korusun dış gebelik riski var.
Çok teşekkür ederim.
Doktorla beta 308 ken telefonla görüştüm, kanaman ve şiddetli ağrın olmadığı sürece sıkıntı yok, haftaya cuma 29 temmuzda tekrar yap ara beni, daha gelmene gerek yok dedi
Biz 9 ay boyunca kusanlardan olacağız sanırım. Felaket tellalı gibiyim sabahtan beriSeninle çok benzeriz benim de normalde mide bulantım ve koku hassasiyetim çoktur hamilelikle en üst düzeye ulaştı umarım geçicidir. Artık doğru düzgün biseyler yemek istiyorum
Allah korusun canım.Bence keseye baktırın. Allah korusun dış gebelik riski var.
Ben de doğuma kadar sürecek diyorum ama eşim kötüyü çağırma diyorBiz 9 ay boyunca kusanlardan olacağız sanırım. Felaket tellalı gibiyim sabahtan berisen de kilo verdin mi? 5 haftalıkken 3 kilo vermiştim ben. Kim bilir şimdi kaç oldum.
Cnm artişlarima göre mi böyle düşünüyorsun? Yoksa herhangi bir risk faktörü olduğu için mi böyle yazdın?Bence keseye baktırın. Allah korusun dış gebelik riski var.
Aaa sen ben misin yoksaBen de doğuma kadar sürecek diyorum ama eşim kötüyü çağırma diyor1 buçuk kilo verdim ama zaten çok zayıfım
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş. Vallahi bilmiyorum ben de kendi midemden bıktım.tam geçti ohh rahatım artık dedim. Nazar değdirdim kendime akşam oldu halen yataktan çıkamadım.Ne yapacağız biz böyle, ne zaman geçecek acaba
Ben de mide bulantım geçince hevesli hevesli canımın istediği şeyleri yiyeyim diyorum, iki lokma alıp bırakıyorum. Karnım da doymak bilmiyor, yarım saatte bir açım, bıktım vallahi midemden.
47yim bende ama boy 170 ben de yok oluyorum giderekAaa sen ben misin yoksa43 kiloyum ben de, yok olmaya doğru gidiyoruz
Ocakta dış gebelik geçirdim. Beta artışlarım gayet düzenliydi. Korlutmak istemedim umarım olmaz. Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın.Allah korusun canım.
Ama kan artışı hep yüzde 150- yüzde 160 artışı var, madem sağlıklı yukseliyorsa dış gebelik olmaz derler. Dış gebelikte ağrı sancı, aşırı mide bulantısı ve orantısız beta artışları oluyor. Dış gebelik gibi bir durumdan değilde boş gebelik ihtimalinden korkuyorum ben
Canim risk her zaman vardır. Doktorlar günümüzde herseye gerek yok diyor. Bide sen cok pimpirikli bir guruba soru sordunCnm artişlarima göre mi böyle düşünüyorsun? Yoksa herhangi bir risk faktörü olduğu için mi böyle yazdın?
Artışlarınızı görmedim bile. Risk var genel olarak. O yüzden söyledim. Korkutmak istemem. Tedbir amaçlıCnm artişlarima göre mi böyle düşünüyorsun? Yoksa herhangi bir risk faktörü olduğu için mi böyle yazdın?
Merhaba cnm benmde var ama uyuyup uyanınca daha çok artıyor ve asla uyumak istemiyorumBenim sabah aksam gece fark etmiyor. Uyanınca basliyor. Uyuyana kadar. Uykuya gecisimde bir süre dik yastıkla. Sonra kaya kaya normallesiyorum. Arkada bir yerde o bulanti hep var. Bazan cok sarsıyor ama hep var
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş. Vallahi bilmiyorum ben de kendi midemden bıktım.tam geçti ohh rahatım artık dedim. Nazar değdirdim kendime akşam oldu halen yataktan çıkamadım.Ne yapacağız biz böyle, ne zaman geçecek acaba
Ben de mide bulantım geçince hevesli hevesli canımın istediği şeyleri yiyeyim diyorum, iki lokma alıp bırakıyorum. Karnım da doymak bilmiyor, yarım saatte bir açım, bıktım vallahi midemden.
Kızlar ilaç kullanmıyor musunuz? Prilam baya iyi geliyor diyorlar. Zor böyledeKelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş. Vallahi bilmiyorum ben de kendi midemden bıktım.tam geçti ohh rahatım artık dedim. Nazar değdirdim kendime akşam oldu halen yataktan çıkamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?