- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ay valla hangisini istemiyor ki ama nedense şu pirinç keki ve siyah fasülye soslu noodleı acayip istiyorum ya. Youtubeda yemek yeme videoları var, açıyorum o siyah fasülyeli erişteyi şapur şupur yiyorlar ya....Bendee sen gibiyimYouTube da izlediğim tek yemek videosu Asya mutfağı hangi yemegi istiyor canın?
Bende de pozitif çıkmıştı bunlar ama sonuç şekli böyle olmadığından ben emin değilim seninki de aynı şeyi ifade ediyordur ama. İçini ferah tut.İnşallah öyledir tedirgin oldum bir andoktoruma da attım daha cevap vermedi. Cumartesi günü randevum ama yarın sabah için aldım yinede. Doktorun durumuna göre gideceğim
Kız çıktıInternette girince tablo seklinde gösteriyor. Cin takvimine göre cinsiyet yazarsjn
Sifa olsunAz önce bi kutu yedim ufak, bence o kadardan bişey olmaz herhalde daha yemem
Ben de bu sitede birilerinden duydumYa olm neler biliyorsunuz bide maya takvimi mi var hay allahım
Hemde nefes almadan yiyo zalımlarAy valla hangisini istemiyor ki ama nedense şu pirinç keki ve siyah fasülye soslu noodleı acayip istiyorum ya. Youtubeda yemek yeme videoları var, açıyorum o siyah fasülyeli erişteyi şapur şupur yiyorlar ya....Off
Ay evet ya onların yiyişini görünce insanın canı çekiyor. Noodle almadım ya, bir kere yedim canım çekti bir kaç hafta önce. Belki restoran olsa gider yerdim ama şimdilik sadece izlemekle yetineceğimHemde nefes almadan yiyo zalımlarben kore turşusu ve mantisini çok seviyorum ama bu sıralar mideme guvenemedigim icin dukkani kapadım noodle I baharatıyla aldiysan içeriğine dikkat et istersen. cin tuzu ve extra zararli şeyler var bazılarında, sadece makarnasıni kullanarak sosunu sende hazırlayabilirsin; soya ve sriracha sos, sarımsak tozu, baharatlar vb ile aynisi oluyor sen ye bize de anlat yemis gibi oluruz artık
Bulantılarının azalmasına çok sevindim canım inşallah daha daha iyi olursunKızlar uzun zamandır yazmıyordum bende çünkü pek iyi değildim. Konuşunca psikolojik olarak daha da etkileniyorum kafamı dağıtıp uzak durdum.
Bende hala 39 kiloyum. Bulantim çok azaldı şükür ama mide gazi ve hazımsızlık zorluyor. Süt ürünleri daha da arttırdığı için yemeye cekiniyorum çok az yiyebiliyorum. Bu seferde bebeğim kalsiyumsuz kalacak diye üzülüyorum.
Bademde çok varmis kalsiyum. Normal süt icemeyince badem sütü içmeye karar verdim. Koruyucusuz katkısız ilave şekersiz bir badem sütü kapsülü yapan bir firma buldum araştırınca. Ege'den geliyor
, tamamen içerikleri saf badem. Hemen sipariş verdim moralim biraz yerine geldi☺
Gecen hafta idrar testinde bir değerim yüksek çıkınca doktor yetersiz beslenmeden demisti. Mutlivitamin yazdı ama bende kronik gastrit var. Dokunur diye de ekledi. Korkumdan bir gün alıyorum bir gün almıyorum. Nereye kadar kaçabilirim sanirim bir hafta sonra demir takviyesi başlayacak ve demir mideyi en cok rahatsiz eden takviye.
Her sey güzel olsun insallah bebeklerimizi alalım sağlıcakla kucağımıza.
Meraktan bende baktım çin takviminekız diyor.
Hayırlısı olsun. O ne ise benim kabulum :)
Bu arada evde sürekli çocuk gelişimi kitapları okumaya başladım. Sadece ilgimi bunlar çekiyor. Bebelerimiz gelince okumak zor olabilir. Sizde de var mı başlayan
Canım ne yaşadığını bilmşyorum tabi ama benim hamileliklerimde de hep yoğun reflüm oluyor. Hele son aylar ben geceleri oturarak uyumak zorunda kalıyorum mecburen. Ona da uyumak denirse tabi Çok yorucu şu an o günler hiç gelsin istemiyorum ama mecbur yiyorum, yedim de yani yapacak bir şey yok. O acıyı çekeceğiz artık çünkü. Bence multivitamini içmek için kendini zorla. O önemli neticede.Kızlar uzun zamandır yazmıyordum bende çünkü pek iyi değildim. Konuşunca psikolojik olarak daha da etkileniyorum kafamı dağıtıp uzak durdum.
Bende hala 39 kiloyum. Bulantim çok azaldı şükür ama mide gazi ve hazımsızlık zorluyor. Süt ürünleri daha da arttırdığı için yemeye cekiniyorum çok az yiyebiliyorum. Bu seferde bebeğim kalsiyumsuz kalacak diye üzülüyorum.
Bademde çok varmis kalsiyum. Normal süt icemeyince badem sütü içmeye karar verdim. Koruyucusuz katkısız ilave şekersiz bir badem sütü kapsülü yapan bir firma buldum araştırınca. Ege'den geliyor
, tamamen içerikleri saf badem. Hemen sipariş verdim moralim biraz yerine geldi☺
Gecen hafta idrar testinde bir değerim yüksek çıkınca doktor yetersiz beslenmeden demisti. Mutlivitamin yazdı ama bende kronik gastrit var. Dokunur diye de ekledi. Korkumdan bir gün alıyorum bir gün almıyorum. Nereye kadar kaçabilirim sanirim bir hafta sonra demir takviyesi başlayacak ve demir mideyi en cok rahatsiz eden takviye.
Bu arada evde sürekli çocuk gelişimi kitapları okumaya başladım. Sadece ilgimi bunlar çekiyor. Bebelerimiz gelince okumak zor olabilir. Sizde de var mı başlayan
Ben de baktım şimdi Çin takvimine. Muhtemelen erkek diyor . Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin. Kız da olur erkek de olurKızlar uzun zamandır yazmıyordum bende çünkü pek iyi değildim. Konuşunca psikolojik olarak daha da etkileniyorum kafamı dağıtıp uzak durdum.
Bencede bizim için hiç fark etmiyor annelik hormonu yüklenmiş bir kereBen de baktım şimdi Çin takvimine. Muhtemelen erkek diyor . Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin. Kız da olur erkek de olurikisi de çok mutlu eder beni
Sana da çok geçmiş olsun canım. Ben hamilelik öncesi de mide rahatsiziydim o yuzden mi bu kadar etkileniyorum bilmiyorum birkaç kat arttı sorunlarım.Canım ne yaşadığını bilmşyorum tabi ama benim hamileliklerimde de hep yoğun reflüm oluyor. Hele son aylar ben geceleri oturarak uyumak zorunda kalıyorum mecburen. Ona da uyumak denirse tabi Çok yorucu şu an o günler hiç gelsin istemiyorum ama mecbur yiyorum, yedim de yani yapacak bir şey yok. O acıyı çekeceğiz artık çünkü. Bence multivitamini içmek için kendini zorla. O önemli neticede.
Cok tesekkur ederim canim. Doğan hoca da Üstün hoca da bir duayen ciddenBulantılarının azalmasına çok sevindim canım inşallah daha daha iyi olursunbende sevdigim halde yogurt, süt midemi kötü yaptığı icin bu dönemde tuketmiyorum elbet normale dönecek bu durum diye simdilik takmiyorum. Ben okuloncesi ogretmeniyim okulda surekli o tarz kitaplar okuduğumuz icin simdi yuzunu bile açmıyorum artık aklımda kalan bilgilerle mi olur, anam babam usuluylemi bi şekilde buyutucem bıcırığı sen okumaya devam et çok iyi yapmışsın. Ben rahmetli Doğan Cuceloglu nun ve Üstün Dökmen in anlatımını çok seviyorum. Kitapları old gibi tv programları da var. Birde birkac sefer severek okuduğum Bir Anneye Mektuplar kitabini tavsiye ederim, ozamanlar bekar olmama rağmen çok etkilenmiştim
Evet canım hamilelik hormonları yüzünden sindirim problemleri artıyor. Ama bak üç ay neredeyse bitti kaldı 3de 2si. Merak etme sen bir şey yemezsen de bebek yine büyür ama kendine yazık edersin. Senden gidiyor çünkü. Bebek için endişelenme ama. O minik bir canavarSana da çok geçmiş olsun canım. Ben hamilelik öncesi de mide rahatsiziydim o yuzden mi bu kadar etkileniyorum bilmiyorum birkaç kat arttı sorunlarım.
Haklisin herkeste böyle diyor. Ilk 3 ay içerisinde diye biraz rahat davrandım depolarimdan yiyor su an ne de olsa diye ama sanirim 3.aydan sonrası daha önemliymiş. Artık kendimi zorlamaya basladim.
Ahahshs ne güzel ye işte yaYaa canınız ne orijinal şeyler çekmiş benim cnm çeke öeke karpuz çekti her yer karpuz dolu zaten
Suşi hamilelikte yasakDuydum ama yemedim aşkısıÇin restoranına gittik eşimle bi gün. Sushicikler, soteler öylece kaldı yiyemedim Karides cipsi yedim bi tek , o da ağzımda strafor yiyormuşum gibi bir hisle sana afiyet olsun valla canım çekmediiiii çekerse duvardan koparır yerim yani nedir
O da yasakKızlar doktorunuz ton balığı hakkında bişey dedi mi?
Bende 3.aydan sonra normallesmeyi umuyorum hic kötü düşünmüyorumEvet canım hamilelik hormonları yüzünden sindirim problemleri artıyor. Ama bak üç ay neredeyse bitti kaldı 3de 2si. Merak etme sen bir şey yemezsen de bebek yine büyür ama kendine yazık edersin. Senden gidiyor çünkü. Bebek için endişelenme ama. O minik bir canavar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?