Bunu dikkate alıcam çok teşekkür ederimIlk hafta benimde dondu hep. Malesef birsey yapamıyorsun. Geçsin diye bekliyorsun ancak. Bide gecen hafta ciddi ciddi dondu. Acaba kulakta mi birsey var dedim. 2 gun once neredeyse gece gündüz uyudum ondan sonra gecti sanki. Uykunu iyi almaya dikkat et
Ya bu arkadaşı gruptan atalım ya da benim alacağım kiloları allah bu arkadaşa versinAy bir an önce şöööylee kocaman bir karnım olsa keşke7-8 aylık hamile olup küçücük karnı olanları görünce çok korkuyorum, çok severim şüşko hamileliği hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim ondandır belki de. En son 3 kilo vermiştim kusmaktan, 43 kiloydum. 15-20 kilo alırım inşallah kendimi biraz kilolu göreyim
Amin insallah siz deHoşgeldiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBen de ani kalktığımda göz kararması olmuştu . Dün Dr randevum vardı tansiyonun çıkar düşer bunlar normal dedi benim sanırım düşüyor .
Arttırıyorum ve hiç 50 nin üstüne çıkamadım diyorumAy bir an önce şöööylee kocaman bir karnım olsa keşke7-8 aylık hamile olup küçücük karnı olanları görünce çok korkuyorum, çok severim şüşko hamileliği hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim ondandır belki de. En son 3 kilo vermiştim kusmaktan, 43 kiloydum. 15-20 kilo alırım inşallah kendimi biraz kilolu göreyim
Sat tarihiniz nedir ? ALLAHIN izniyle keseyide görürsünüz . Ben 6. Haftadan sonra çok kusmaya başladım muhtemelen kilo kaybettim 3 haftadır bugün biraz daha iyiyim çok şükür . Hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallahAmin insallah siz deben daha doktora da gözükemedim insallah haftaya keseyi de görüp doktorumla da konuşup rahatlamayı umuyorum en azından bas dönmesi konusunda yalnız olmadığıma sevindim
Sat tarihim 22 Haziran bugün 4+2 kan değerim 1446Sat tarihiniz nedir ? ALLAHIN izniyle keseyide görürsünüz . Ben 6. Haftadan sonra çok kusmaya başladım muhtemelen kilo kaybettim 3 haftadır bugün biraz daha iyiyim çok şükür . Hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah
Dimi ya kuzum ama ben ne yaptım şimdi bu saatte bu güzel pilav salatayi yedim ama neden yedim çünkü midemde ne varsa çıkarttım mecbur kaldım . Pişman mıyım evet ama yemezsem daha pişman olucam çünkü mide bulantım geçmiyor başka türlüZsten dünyaları yedik de boyle olduk ya kuzum
Ay valla ya bende öyle diyorum yediğim hiçbir şeyi seve seve yemiyorum. Aç kalınca da midem bulanıyor. Az kaldı bir kaç hafta kaldi mide sorunlarının gecmesineKuruyemisi zorla yiyorum bende iki üç güne bi birazcik. Ay ben sevdiğim herseyden tiksindim. Yediğim hicbirsey guzel degil. Suyun bile tadı yok.
Aynen canım bende ceviz , badem,kabak çekirdeği, kız leblebi bile yiyemiyorum . Bizim gelin maşallah öyle güzel hamile ki . Hiçbir şekilde hamilelik belirtisi yaşamıyor. Hatta bazen orda olduğunu bile unutmuyorum diyo. Kendi hiç kilo almadi bebeğine aldı maşallah böyle güzel hamile değilmiş gibi yaşayanlarda var ama işte yüzde 10nu böyleAyyy yalniz degilimmm ben de kuruyemisten tiksindim en sevdigim kaju bile midemi bulandiriyo cok sasiriyorum bu duruma ya
O şans bizi bulmazAynen canım bende ceviz , badem,kabak çekirdeği, kız leblebi bile yiyemiyorum . Bizim gelin maşallah öyle güzel hamile ki . Hiçbir şekilde hamilelik belirtisi yaşamıyor. Hatta bazen orda olduğunu bile unutmuyorum diyo. Kendi hiç kilo almadi bebeğine aldı maşallah böyle güzel hamile değilmiş gibi yaşayanlarda var ama işte yüzde 10nu böyle
Her gün işe giderken evden meryve süt bazen yoğurt varsa evde hamurişi bişiler bi poşet zula yapıp götürüyorumAfiyet olsun şekerim bebeğine kan olsun hepsi vitamin olsun. Kız ben kuruyemisten de tiksindim ya aman atıştırmalık ne yiyosun baska
Evet lütfen herkes bu tarz dualar etsin bana aminYa bu arkadaşı gruptan atalım ya da benim alacağım kiloları allah bu arkadaşa versinmax 55 kilo gördüm ne demek abi ya
Maalesef dünyaları yiyorum zaten. Kardeşim 120 kilo benim kadar yiyemiyor, hayatta en sevdiğim şey yemek yemekKız biz zayifa sen tombise mi imreniyorsun. Senin gibi zayıf olsam varya dünyaları yerim heralde
Kız çalışıyorsun sen o yüzden enerjisiz kalmamalısin iyi olmuş atıştırmalık yaptığın. Ben evdeyim kuzum enerji harcayacak alanım yok göbek benden önde gidiyor. Hayır karnım büyüdüğünde ne olacak hiç tahmin edemiyorum. Kız bide ben kısa boyluyum hiç iç karnım yok bence. Benim bağırsaklar bile karnımı şişiriyorsa demekki benim iç karnimda hiç alan yok diyorum. Dur valla merak ediyorum bir kaç ay sonraki halimiHer gün işe giderken evden meryve süt bazen yoğurt varsa evde hamurişi bişiler bi poşet zula yapıp götürüyorum
Maalesef dünyaları yiyorum zaten. Kardeşim 120 kilo benim kadar yiyemiyor, hayatta en sevdiğim şey yemek yemek
Afiyet olsun canım çok sevindim valla boşver dünyanın tadı yiyerek çıkıyorMaalesef dünyaları yiyorum zaten. Kardeşim 120 kilo benim kadar yiyemiyor, hayatta en sevdiğim şey yemek yemek
Kiz limonkizzzzz sayende gece gece pilav salata aserdim bacimKız çalışıyorsun sen o yüzden enerjisiz kalmamalısin iyi olmuş atıştırmalık yaptığın. Ben evdeyim kuzum enerji harcayacak alanım yok göbek benden önde gidiyor. Hayır karnım büyüdüğünde ne olacak hiç tahmin edemiyorum. Kız bide ben kısa boyluyum hiç iç karnım yok bence. Benim bağırsaklar bile karnımı şişiriyorsa demekki benim iç karnimda hiç alan yok diyorum. Dur valla merak ediyorum bir kaç ay sonraki halimiolsun yuvarlanıp giderim artık . Yeterki o sağlıklı olsun da
Hahahah bizim bu boğaz sevdamız nolucaaak , çocuk bizi görünce bu annem mi demez inşallahKiz limonkizzzzz sayende gece gece pilav salata aserdim bacimvalla erinmesem kalkar yapardim ne guzel olur simdi öf bol ekşiliiiii
Bulmuş sipa bizim gibi anayi bi de begenmeyecek miHahahah bizim bu boğaz sevdamız nolucaaak , çocuk bizi görünce bu annem mi demez inşallah
Ay ben bunu nasıl düşünemedimKiz limonkizzzzz sayende gece gece pilav salata aserdim bacimvalla erinmesem kalkar yapardim ne guzel olur simdi öf bol ekşiliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?