2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Valla sakın yeme bende o bakteriye raslanildi çok kötü bı durum dikkat et

Bende 11+ gibi giderim o halde test falan varsa geç kalmayayım diye korktum bi an

Bende tatlı badem yağı duydum ama sanırım tüylenme yapıyormuş. Ben ikiz gebelik yaşıyorum ve ilk gebeliğim. iç karnım da olmadığı için bir an önce kullanmaya başlamak istiyorum
Canım o zaman 4.ayda kullanmaya başla. Benim de iç karnım yoktu, karnım kocaman olmuştu. İri bebekti oğlum, karnım bayaa bi önden gidiyordu . Yağlar işe yaradı bende, fazla çatlağım olmadı. Önemli olan o bölgeyi sürekli nemli tutmak, dokuları yağlarla beslemek, esnekliğini artırmak . İnternetten de araştır istersen , hangi yağ iyi geliyor

Valla sakın yeme bende o bakteriye raslanildi çok kötü bı durum dikkat et
Canım nasıl yani hamile kalmadan önce mi rastlandi yoksa hamile kaldıktan sonra eğer hamile kalmadan önceyse korkma canım benim . Peki napiyosun şuan neler yasadin

Kızlar selamlar, çatlak için ne kullanmayı planlıyorsunuz. Bilgilerini paylaşır mısınız
Bende kullanıp memnun kalanların tavsiyesi üzerine hindistan cevizi yağına baslamayi düşünüyorum. Tavsiyeleri, henuz göbeğiniz büyümeden günlük bakım olarak sürmek. erinmezsem bende yapicam ins

Kızlar selamlar, çatlak için ne kullanmayı planlıyorsunuz. Bilgilerini paylaşır mısınız
Ben bio oille basladim zaten nirvana kiloda hamile kaldigimdan catlaga da musait oldugumdan bi suredir kullaniyorum catlarim kesin ama minimumda tutmam istiyorum hamileligin ilerleyen donemlerinde lierac la donusumlu gidecegim

Ah canim bende hamile olmak yoluna başladığımda 65 kiloydum. Boyuma gore kiloda iyiydi. 2 sene cabaladiktan sonra oldu benim ancak. Suan ilk 3 ayi doldurma dan buna da hala var diyemiyorum da. Hatta soyle bi 5 alti aylik olsun oyle ciddiye alacam hamile olduğumu
Iste ilk düşündüğüm zamanlar spor da yapıyordum o donemler plates yoga. Hamile olursam da devam ederim ayaklarindaydim her ay aman iyi beslenim vitamindi ilaçtı. Son 10 gun hareketsiz gecirim diye diye etli butlu hamile lerden oldum
Insallah dogum yaparim ve ondan sonra fit anne olurum. Hepimiz oluruz inşallah. Amin

Iyi olmana sevindim canım. Bayramda benim memleket yakin buraya o yuzden vok zorluk cikmadi bana. Urfa cidden çok sıcak. Ben ikindiye kadar balkona bile çıkmıyorum. Güneş battıktan sonra dışarıyı görüyorum resmen. Allahtan geceleri serin yoksa hic cekilmez.
Benim bulantilar daha tam geçmedi. Olursa bütün gün oluyor. Olmazsa o günü rahat geçiriyorum ama sersem gibiyim. Allah kolaylık versin cocuklu hamilelere. Ben yemek yapıp yemeye üşeniyorum vallahi coxuklu cok zor.

Ben bio oille basladim zaten nirvana kiloda hamile kaldigimdan catlaga da musait oldugumdan bi suredir kullaniyorum catlarim kesin ama minimumda tutmam istiyorum hamileligin ilerleyen donemlerinde lierac la donusumlu gidecegim
Ay şimdiden baslamak lazim mi. Karnımız çıkmaya başladıktan sonra mi başlamalıyız. Ben bunu tam bilmiyorum.

Merhabalar, aranızda idrarda protein yüksekliği çıkan oldu mu? Doktor saşe verdi ama kullanmakta tereddüt ettim enfeksiyon için uygulandığını biliyorum. Protein yüksekliği için de faydası olur mu? Lütfen cevaplar mısınız

Geçmiş olsun iğneyi göbekten yaparsanız daha rahat edersiniz ben her gün kullanıyorum koldan 2 defa yaptım çok kötü oldu göbekte hiç sıkıntı yok

Kızlar günaydın, ben bir şey soracağım. İlişki durumunu ne yapıyorsunuz. şu an 11 haftamdayım son kontrolümde herşey normaldi doktor hep söyler ilişki yasak diye, Bu sefer söylemedi. Ben de annemlerle gittiğim için hiç soramadım. Eşimin de görevi bitti geliyor. Laf arasında soruyor olabilcek mi diye ben de geçiştiriyorum ah bu adamlar.Haftaya ikili testte gittiğimde soracağım doktoruma serbest derse 2-3 hafta daha bekleyeyim diyorum hazır değilim yani birşey olur diye korkuyorum açıkçası.Sizler de durum ne

Bu sey degil mi ya ben evlenirken bile 3 4 kilo aldim diye moralim bozulmustu 68 le evlendim korunmadigimin 16. Ayinda gekdi gebelik mujdem ama ben is sikintisindan stresinden + bebe dusuncesinden 85 olmustum coktan minimum 1 saat spoer yapan insandim gerci 85 kilo olduguma kimse inanmiyor ama insaAllah karnimin sarkmadan fazla deforme olmadan saglikla dogum yapar da fit anne oluruz
Ay şimdiden baslamak lazim mi. Karnımız çıkmaya başladıktan sonra mi başlamalıyız. Ben bunu tam bilmiyorum.
Kuzum benim derim cok dar onceden en cok 83 olmustum sonra 20 kilo verdim yillarca almadim su an nirvana kilomdayim o yuzden erken basladim kullanmaya cunku her an catlama potansiyeline sahip derimin sinirlarini zorluyorum
Ben 9. Hafta kontrolune gittigimde her sey yolunda iliski serbest demisti ondan beri haftada 1 arada nadir 2 kere oluyo, doktor sakinca gormediyse bi kanama durumu yoksa herhangi bir sorun olmaz kuzum

En son çocuk yaptık valla kardeş kardeş yatıyoz
Bana dr kısıtlama koymadı benim ve eşimin pimpirikliğinden dolayı 12. Haftadan sonra demiştik ama ben geçen hafta kanama yaşadım dr yasak dedi

Bana dr kısıtlama koymadı benim ve eşimin pimpirikliğinden dolayı 12. Haftadan sonra demiştik ama ben geçen hafta kanama yaşadım dr yasak dedi
Aslında dr tüm yasakların kalktı dedi ama ben spesifik olarak sormadım ilişki de mi diye, insan o odada bir salak oluyor valla konuşmayı unutuyorum. Haftaya 12 .haftam zaten herhalde birşey olmaz.
Biz de en son cocuk yaptığımızda görüşmüştük

Kızlar günaydın, ilk kusmamı yaşadım. 11. Haftaya kadar kusmadım bu sabah ölcem sandım midem de boş. 3 dk lık olay bitirdi beni devem etmez dimi?

Hahah aynen bizde en son tedavi öncesi görüştük. Ondan sonra kankayıx evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…