- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- 23
Çok şükür bi sorunum yok sadece ara ara mide bulantısı oluyorBenim mesela doktorum diyor 15 gun sonra gel iste 1 ay sonra gel gibi her sey yolundaysa 12. Haftada gidebilirsin kuzum
Valla sakın yeme bende o bakteriye raslanildi çok kötü bı durum dikkat etKızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlarkız siz napiyosunuuuuuzz
Bende 11+ gibi giderim o haldeben 11+5 im bugün gittim doktora 1 ay önce kalp atışı icin gitmiştim şimdi cok büyümüştü bence de hemen gitme tabi sen bilirsin ben doktorum izne çıkmasa daha geç gidecektim cinsiyeti de öğrenirim diye ama artık 1 ay sonra
Tüylenme olayı hormonlardan dolayı oluyor ama yağlar da kıl kökünü besliyor. Bendeki doğumdan sonra döküldüHindistan cevizi yağı tüylenme yapıyor mu?
Canım o zaman 4.ayda kullanmaya başla. Benim de iç karnım yoktu, karnım kocaman olmuştu. İri bebekti oğlum, karnım bayaa bi önden gidiyordu . Yağlar işe yaradı bende, fazla çatlağım olmadı. Önemli olan o bölgeyi sürekli nemli tutmak, dokuları yağlarla beslemek, esnekliğini artırmak . İnternetten de araştır istersen , hangi yağ iyi geliyorBende tatlı badem yağı duydum ama sanırım tüylenme yapıyormuş. Ben ikiz gebelik yaşıyorum ve ilk gebeliğim. iç karnım da olmadığı için bir an önce kullanmaya başlamak istiyorum
Canım nasıl yani hamile kalmadan önce mi rastlandi yoksa hamile kaldıktan sonraValla sakın yeme bende o bakteriye raslanildi çok kötü bı durum dikkat et
Bende kullanıp memnun kalanların tavsiyesi üzerine hindistan cevizi yağına baslamayi düşünüyorum. Tavsiyeleri, henuz göbeğiniz büyümeden günlük bakım olarak sürmek. erinmezsem bende yapicam insKızlar selamlar, çatlak için ne kullanmayı planlıyorsunuz. Bilgilerini paylaşır mısınız
Ben bio oille basladim zaten nirvana kiloda hamile kaldigimdan catlaga da musait oldugumdan bi suredir kullaniyorum catlarim kesin ama minimumda tutmam istiyorum hamileligin ilerleyen donemlerinde lierac la donusumlu gidecegimKızlar selamlar, çatlak için ne kullanmayı planlıyorsunuz. Bilgilerini paylaşır mısınız
Ah canim bende hamile olmak yoluna başladığımda 65 kiloydum. Boyuma gore kiloda iyiydi. 2 sene cabaladiktan sonra oldu benim ancak. Suan ilk 3 ayi doldurma dan buna da hala var diyemiyorum da. Hatta soyle bi 5 alti aylik olsun oyle ciddiye alacam hamile olduğumuKız kiloyla ne alakası var bunun ben de kilolulyyum olsun hareket iyidir, 3 ay bi geçsin de yaparız ufak tefek şeyler. Güzel de besleniriz inşallah hiç üzülme. Benim de hayalim hep fit hamile olmaktıNasip değilmiş. Biz de fit ana oluruz inşallah doğumdan sonra.
Merhaba canım, şükür her şey yolunda. Bayramda hem eşimin hem benim memleketlerimize gittik, uzun yol çektik. O yordu sanırım. Haftasonuna da Ankaradan arkadaşım ailesiyle geliyor. Onları ağırlayacağız. Hazırlık vs yapmam gerek. Salı günü dr a gittik, sorun yok dedi şükür . 2 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Bir de benim oğlan çok hareketlendi, sürekli oyun istiyor, Urfa da malum 41 derece olunca dışarı çıkamıyoruz, parka gidemiyoruz. Evde onun peşinden koşturuyorum. Sıcaklardan önce sabah eşimi okula uğurladıktan sonra biz çıkar parkta yürüyüş yapardık sabahın serinliğinde, parkta oynardık. Ama şimdi çıkarsam bayılırım herhalde.
Ev de çok sıcak, klima çalışıyor sürekli, o da gece çarptı herhalde sırtımda ağrı var biraz. Bulantılarım hafifledi, bel ağrım geçti. Bundan sonraSı aydınlık diyorum1 ay sonra da benim tayin sonucum belli olur olmaz hemen taşınırız diyoruz, bakalım Allah hayırlısını versin inşallah Sen nasılsın nasıl gidiyor ? Günlük hayatta hamilelik seni rahatsız etmiyordur inşallah
Ay şimdiden baslamak lazim mi. Karnımız çıkmaya başladıktan sonra mi başlamalıyız. Ben bunu tam bilmiyorum.Ben bio oille basladim zaten nirvana kiloda hamile kaldigimdan catlaga da musait oldugumdan bi suredir kullaniyorum catlarim kesin ama minimumda tutmam istiyorum hamileligin ilerleyen donemlerinde lierac la donusumlu gidecegim
Geçmiş olsun iğneyi göbekten yaparsanız daha rahat edersiniz ben her gün kullanıyorum koldan 2 defa yaptım çok kötü oldu göbekte hiç sıkıntı yokBende bittim bittim öksürük peşine kusma burun tıkanıklığı kas ağrısı o kadar kötüyüm ki10 iğne verdiler kan sulandırıcı ama nasıl yakıyo koldan yaptılarda allahtan kalça vs olsa yürütmezmiş. Çok yorgun hissediyorum eşimde işten izin alamıyo tek başımayım bi elma yıkadım yedim zorla
Bu sey degil mi ya benAh canim bende hamile olmak yoluna başladığımda 65 kiloydum. Boyuma gore kiloda iyiydi. 2 sene cabaladiktan sonra oldu benim ancak. Suan ilk 3 ayi doldurma dan buna da hala var diyemiyorum da. Hatta soyle bi 5 alti aylik olsun oyle ciddiye alacam hamile olduğumu
Iste ilk düşündüğüm zamanlar spor da yapıyordum o donemler plates yoga. Hamile olursam da devam ederim ayaklarindaydimher ay aman iyi beslenim vitamindi ilaçtı. Son 10 gun hareketsiz gecirim diye diye etli butlu hamile lerden oldum
Insallah dogum yaparim ve ondan sonra fit anne olurum. Hepimiz oluruz inşallah. Amin
Kuzum benim derim cok dar onceden en cok 83 olmustum sonra 20 kilo verdim yillarca almadim su an nirvana kilomdayim o yuzden erken basladim kullanmaya cunku her an catlama potansiyeline sahip derimin sinirlarini zorluyorumAy şimdiden baslamak lazim mi. Karnımız çıkmaya başladıktan sonra mi başlamalıyız. Ben bunu tam bilmiyorum.
Ben 9. Hafta kontrolune gittigimde her sey yolunda iliski serbest demisti ondan beri haftada 1 arada nadir 2 kere oluyo, doktor sakinca gormediyse bi kanama durumu yoksa herhangi bir sorun olmaz kuzumKızlar günaydın, ben bir şey soracağım. İlişki durumunu ne yapıyorsunuz. şu an 11 haftamdayım son kontrolümde herşey normaldi doktor hep söyler ilişki yasak diye, Bu sefer söylemedi. Ben de annemlerle gittiğim için hiç soramadım. Eşimin de görevi bitti geliyor. Laf arasında soruyor olabilcek mi diyeben de geçiştiriyorum ah bu adamlar.Haftaya ikili testte gittiğimde soracağım doktoruma serbest derse 2-3 hafta daha bekleyeyim diyorum hazır değilim yani birşey olur diye korkuyorum açıkçası.Sizler de durum ne
En son çocuk yaptık valla kardeş kardeş yatıyozKızlar günaydın, ben bir şey soracağım. İlişki durumunu ne yapıyorsunuz. şu an 11 haftamdayım son kontrolümde herşey normaldi doktor hep söyler ilişki yasak diye, Bu sefer söylemedi. Ben de annemlerle gittiğim için hiç soramadım. Eşimin de görevi bitti geliyor. Laf arasında soruyor olabilcek mi diyeben de geçiştiriyorum ah bu adamlar.Haftaya ikili testte gittiğimde soracağım doktoruma serbest derse 2-3 hafta daha bekleyeyim diyorum hazır değilim yani birşey olur diye korkuyorum açıkçası.Sizler de durum ne
Bu sey degil mi ya benevlenirken bile 3 4 kilo aldim diye moralim bozulmustu 68 le evlendim korunmadigimin 16. Ayinda gekdi gebelik mujdem ama ben is sikintisindan stresinden + bebe dusuncesinden 85 olmustum coktan minimum 1 saat spoer yapan insandim gerci 85 kilo olduguma kimse inanmiyor ama insaAllah karnimin sarkmadan fazla deforme olmadan saglikla dogum yapar da fit anne oluruz
Kuzum benim derim cok dar onceden en cok 83 olmustum sonra 20 kilo verdim yillarca almadim su an nirvana kilomdayim o yuzden erken basladim kullanmaya cunku her an catlama potansiyeline sahip derimin sinirlarini zorluyorum
Ben 9. Hafta kontrolune gittigimde her sey yolunda iliski serbest demisti ondan beri haftada 1 arada nadir 2 kere oluyo, doktor sakinca gormediyse bi kanama durumu yoksa herhangi bir sorun olmaz kuzum
Aslında dr tüm yasakların kalktı dedi ama ben spesifik olarak sormadım ilişki de mi diye, insan o odada bir salak oluyor valla konuşmayı unutuyorum. Haftaya 12 .haftam zaten herhalde birşey olmaz.En son çocuk yaptık valla kardeş kardeş yatıyoz
Bana dr kısıtlama koymadı benim ve eşimin pimpirikliğinden dolayı 12. Haftadan sonra demiştik ama ben geçen hafta kanama yaşadım dr yasak dedi
Hahah aynen bizde en son tedavi öncesi görüştük. Ondan sonra kankayıx evdeEn son çocuk yaptık valla kardeş kardeş yatıyoz
Bana dr kısıtlama koymadı benim ve eşimin pimpirikliğinden dolayı 12. Haftadan sonra demiştik ama ben geçen hafta kanama yaşadım dr yasak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?