2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kesinlikle katılıyorum. Mesela en çok sevdiğim şey süzme Yoğurt tur meze filan yaparım hep yedim. Hamile kalınca çok canım çekti yedim sonra midem bulandı ondan sonra kutusunu görmek istemiyom.
ayy süzme yoğurt ve meze benim de kırmızı çizgimdir. insan en çok da sevdiği şeylerden tiksinince üzülüyor

Kesinlikle katılıyorum. Mesela en çok sevdiğim şey süzme Yoğurt tur meze filan yaparım hep yedim. Hamile kalınca çok canım çekti yedim sonra midem bulandı ondan sonra kutusunu görmek istemiyom.
Ayyy bende fistik ezmesinden tiksindim kavanozunu gormeye tahammulum yok ilk tiksindigim seydi oysa ki mutluyduk kendisiyleyazarken bile midem bulandii

Ben ilk 6+5 te gittim kalp atışını duyduk, gördük. 7+2 gözüküyor dedi. Şuan 9+3 üz daha gitmedim. Yani 12. Haftada gitsem yeterli olur mu ? cevap için teşekkür ederim
Sanırım olur 12. Hafta kritik onu geçirmeyin bi de gidince bir sonraki randevuya ne zaman geleyim diye sorun. Sanırım sorun olmadığı sürece ayda bir çağırıyorlar. Burda yurtdışında biraz daha farklı bazı haftalar doktorla bazı haftalar ebeyle randevum var. 22. Haftaya kadar randevularımı oluşturup elime verdiler

Ayyy bende fistik ezmesinden tiksindim kavanozunu gormeye tahammulum yok ilk tiksindigim seydi oysa ki mutluyduk kendisiyleyazarken bile midem bulandii
Demek bu aşermek oluyor. Normalde midem acıkınca bulanıyor. Sonra hiç bir şey yemek istemiyorum. Ama acı biber turşusu nasıl iyi geliyor varya dilimli olanlar varya kesinlikle deneyin

Kızlar merhaba . Randevum 25 temmuzdu fakat ben bekleyemedim çünkü mide bulantılarım , halsizliğim , tansiyonumun düşmesi çok zorladı beni . Çok şükür miniğimin kalp atışını duyduk sat 25 Mayıs bebeğim 8 haftalık herşey yolundaymış . Mide bulantısı için ilaç verdi gece yatmadan 2 tane içmem gerekliymiş fayda etmezse günde 4 kez hakkın var dedi. 19 ağustosa randevu verdi bebişim de sağ taraftaymış görünce şok oldum büyümüş epey

12 haftadan erken diye coraspin vermedi kuşum öyleymiş heralde, kurban olurum kalbine

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım . Benim de mide bulantılarım fena . Ne Yesem çıkarıyorum

Cumartesi randevum var sabırsızlıkla o günü bekliyorum .

Cok enteresan normalde mide bulantısına yoğurt tavsiye ediliyor ama çok sevmiş olmama rağmen ben de yeyince çok kötü oluyorum hormonlar kendimizi taniyamadigimiz bir döneme soktu

Kızlar selamlar, çatlak için ne kullanmayı planlıyorsunuz. Bilgilerini paylaşır mısınız
Ben ilk gebeliğimde doğal yağlar kullandım. Hindistan cevizi yağı, kayısı yağı vs. 4.ayda başlamıştım kullanmaya. Ama bunda 7.ayda başlayacağım. Çünkü göbek 7.ayda çıkıyor, sonrasında daha da büyüyor

Bende tatlı badem yağı duydum ama sanırım tüylenme yapıyormuş. Ben ikiz gebelik yaşıyorum ve ilk gebeliğim. iç karnım da olmadığı için bir an önce kullanmaya başlamak istiyorum

Hindistan cevizi yağı tüylenme yapıyor mu?

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım . Benim de mide bulantılarım fena . Ne Yesem çıkarıyorum

Cumartesi randevum var sabırsızlıkla o günü bekliyorum .
İnşallah ilaç iyi gelir canım birazdan içeceğim.Mide bulantısı çok zorluyor beni ama tahminimce benim tansiyonum da düşüyor bayılma hissi geliyor o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…