How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Eve
Aynen ya benim de en buyuk sorunum bu cok guzel bi yerdeyim oksijeni bol havasi temiz ama gel gor ki kopeklerden cikamiyorum disari gecen de birinin kolunu parcalamislar iyice tedirgin oldum. Yurumek icin hep merkeze inmek zorundayim eşimle🤦🏻‍♀️
Evet sakın uyuyan bir köpek bile bir anda parlayiveriyor Allah korusun evde yürüyüş bandı olsa iyi olacak hahahah 🤭😅😅😅

İdrar kültürü verdiniz mi? Bide idrar enfeksiyonunuzu. Değeri kaç acaba bende 22,5 olmasına rağmen ilaç vermedi. Sonra da kanama oldum aklımda hep acaba var ondan dolayı mı diye? Doktor ilgisi de olabilir olmayadabilir de dedi ama ana yüreği işte 😀
Kıyamam :) sadece lökosit pozitif olarak çıkmış, sayi değeri yoktu. İdrar kültürü verdim sonucunu daha görmedi doktor ama sonucu beklemeyelim şase kullan dedi

geçmiş olsun çok bir an önce iyileşirsiniz inşallah. evet çevremde çok grip olan oldu çok dikkat etmek gerek😑
Çok tesekkur ederim maskelere geri döneceğiz heralde
Evet canım çevremde de çok var grip olan annem dün covit çıktı ikinci kez nolursa olsun kendimizi izole etmemiz lazım Allah şifa versin sana da
Teşekkür ederim annenize de geçmiş olsun inşallah kolayca geçer gider. Ben bu hastane sürecinde kesin anladım ki kalabalığa karışmak cok tehlikeli :/

kızlar merhaba bugün dra gittim tam 12 haftalık olmuşu. Ense kalınlığı 1.7 fakat burun kemiğini göremedi dr. Fetal dna ya da cvs yaptırmayı düşünüyoruz ama kararsızım 😞 var mı burun kemiği daha önce görülmeyip sorun olmayan

Günaydın arkadaşlar :) iki gün önce kanlı sulu akintim oldu. Doktora gittik. Bebek çok şükür haftasiyla uyumlu kıpır kıpır ama enfeksiyon çıktı. Hem idrar yolu enfeksiyonu hem de vajinal. Burada bazi arkadaşlar rutin tahlil veriyordu. Çok mantıklıymis. Çünkü bu akıntıya kadar hiç belirtisi yoktu.

Bir de üstüne ağır grip olduk mu :silah:pcr testi negatif çıktı Allah'tan. Ama o kadar ağır geçirdim ve doktorlar o kadar hiç birsey yapmadı ki... Siz siz olun kendinize mümkün olduğunca dikkat edin. Şimdi salgın varmış, herkes burun akıntısı boğaz ağrısı diye basvuruyormus. Allah korusun.

Zorlu iki üç günün ardından çok şükür bugün sanki daha iyi uyandım. Rabbım tüm hamileleri korusun :dua::KK200:
Çok çok geçmiş olsun canım🙏
Aynen ya benim de en buyuk sorunum bu cok guzel bi yerdeyim oksijeni bol havasi temiz ama gel gor ki kopeklerden cikamiyorum disari gecen de birinin kolunu parcalamislar iyice tedirgin oldum. Yurumek icin hep merkeze inmek zorundayim eşimle🤦🏻‍♀️
Ya ne saçmalık insanlar dışarı çıkamıyor köpekler rahat rahat geziyor.🤦‍♀️
Yanlış anlaşılmasın hayvan düşmanı değilim. Biz de evimizde köpek besliyoruz ama köpek dediğin şey sahipli olmalı zaten sokakta başıboş olmamalı. Bize de kışın kızlarımla gezerken köpek saldırdı ondan sonra anksiyete geçirdim bir ton terapi aldım. İnsan hayatı değersiz.
Leslie hiç aklıma gelmemişti çok sağol canım önerin için inşallah gece deliksiz uyuyabilirim 🥰🙏
İnşallah canım uyuyamazsan da bebişe hazırlık diyelim artık 😂🙈

kızlar merhaba bugün dra gittim tam 12 haftalık olmuşu. Ense kalınlığı 1.7 fakat burun kemiğini göremedi dr. Fetal dna ya da cvs yaptırmayı düşünüyoruz ama kararsızım 😞 var mı burun kemiği daha önce görülmeyip sorun olmayan
Ben senin yerinde olsam önce iyi bir perinatologtan randevu alır, güzel bir görüntüleme yaptırırdım. Perinatologların makinaları çok daha kaliteli ve görüntüleme uzmanlık alanları. Daha iyi tektik edeceğini düşünüyorum. Canını sıkmadan önce bu dediğimi bir dene bence.

İkinci hamileliğimde doktor plesantanın yerinin çok tehlikeli olduğunu söyledi. Ben tabi emin olmak için dedim bir de perinatoloğa gideyim. Perinatolog şey dedi bazen yanlış görüntüleyebiliyorlar. Hiç sorun yokmuş meğerse. Boşuna kendimi strese sokacaktım. İkinci bir göz iyidir bence ya her zaman.

Çok çok geçmiş olsun canım🙏

Ya ne saçmalık insanlar dışarı çıkamıyor köpekler rahat rahat geziyor.🤦‍♀️
Yanlış anlaşılmasın hayvan düşmanı değilim. Biz de evimizde köpek besliyoruz ama köpek dediğin şey sahipli olmalı zaten sokakta başıboş olmamalı. Bize de kışın kızlarımla gezerken köpek saldırdı ondan sonra anksiyete geçirdim bir ton terapi aldım. İnsan hayatı değersiz.

İnşallah canım uyuyamazsan da bebişe hazırlık diyelim artık 😂🙈
Ahahahah aynen geceleri hiç zorlanmam size de tavsiye ederim 😂😂

Canım,canını sıkmadan gerekli yerlere basvur. Kızımın burnu normal değerlerin çok altında çıkmıştı. Risk olarak ele aldı tabi doktor. Ama çok şükür korktuğumuz olmadı. Sadece ırsî olarak burnu gerçekten küçücük

Canım,canını sıkmadan gerekli yerlere basvur. Kızımın burnu normal değerlerin çok altında çıkmıştı. Risk olarak ele aldı tabi doktor. Ama çok şükür korktuğumuz olmadı. Sadece ırsî olarak burnu gerçekten küçücük
Meğerse fındık burunluymuş😍

Günaydın arkadaşlar :) iki gün önce kanlı sulu akintim oldu. Doktora gittik. Bebek çok şükür haftasiyla uyumlu kıpır kıpır ama enfeksiyon çıktı. Hem idrar yolu enfeksiyonu hem de vajinal. Burada bazi arkadaşlar rutin tahlil veriyordu. Çok mantıklıymis. Çünkü bu akıntıya kadar hiç belirtisi yoktu.

Bir de üstüne ağır grip olduk mu :silah:pcr testi negatif çıktı Allah'tan. Ama o kadar ağır geçirdim ve doktorlar o kadar hiç birsey yapmadı ki... Siz siz olun kendinize mümkün olduğunca dikkat edin. Şimdi salgın varmış, herkes burun akıntısı boğaz ağrısı diye basvuruyormus. Allah korusun.

Zorlu iki üç günün ardından çok şükür bugün sanki daha iyi uyandım. Rabbım tüm hamileleri korusun :dua::KK200:
Çok geçmiş olsun 💝 rabbim korusun inşallah hepimizi
Günaydın kızlar, yazmayı unutmuştum. kanama alanı olan arkadaşlar vardı bilgi olsun içleri rahatlasın. benim 7. hafta kontrolümde kanama alanım vardı. bir hafta sonra gittiğimde hala devam ediyordu. progestan kullanmaya başladım. işe gitmedim genelde dinlendim. arabayla bir yerlere gitmeye çalıştım.sürekli yattım denemez arkadaşlarımla da buluştum. ailemle de vakit geçirdim. ağır kaldırmamaya ve ev işi yapmamaya çalıştım. son kontrolümde tamamen geçmişti. progestanı bir anda bırakmak doğru değilmiş azalatarak bırakacağım. işe geri döndüm, tatil ve ilişki yasağımda bitti. 11. haftadayım şu anda. sizin de içiniz rahat olsun diye yazmak istedim stres insanı daha çok yıpratıyor 🧡
Gözün aydın canım 💖 inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza

Meğerse fındık burunluymuş😍
Evett 🥰

Hatta aklımızda bulunsun. Doğumdan sonra bingildak derler ya, yumuşak kafatası dokusu,o çok erken kapanmıştı. Kafa çevresi ölçüsü artmiyordu. Hidrosefali şüphesiyle doktor doktor gezdik. Meğer genetik olarak minyon tipliymis ve bir problem yokmuş.
Doktorlar temkinli olmak için herseyi söylüyor ama bazen yersiz üzülmüş oluyoruz. Kendimizi üzmemeye çalışarak gerekli yerlere başvurmak en güzeli

Ya benimkinde hiç gözükmedi ama dr bende görememiş olabilirim dedi. Bu bi kıstas değil bende dedi ama iite korkuyorum yine de

Doktorundan memnun musun başka bi göz doktora gitmek istermisin

Çok geçmiş olsun aşırı artmış yine grip ve covid

Back