How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlarrr ben yeni geldim eve her sey yolunda cok sukur 11+3 te gittim 12+0 cikti ikili test yaptirmadim burun kemigi ense kalinligi falan olculdu cok sukur gayet iyi hicbir problem yok dedi agrilar kasilmalar normal dedi süt yogurt ihmal etme dedi 1 ay sonra gel dedi minnosum kocaman olmuş kipir kipirdi 🥲🥲🥲🥲
Çok şükür gözünüz aydın maşallah bebişlere🧿

kızlar son zamanlarda telefonda farkında olmadan çok zaman geçiriyorum. bugün artık yoruldum başım ağrıdı da öyle dank etti. şimdi de vicdan azabı çekiyorum🥺 sizin önceki gebeliklerinizde telefon kullanımınız nasıldı?

Merhaba cmv testim pozitif çıktı iki değer de ıgm ve ıgg avidite ypıldı sonuc 84 aı yazıyor bu neye denk geliyor yüksek düşük bilen var mıdır

Kızlar merhabalar ben iki gündür işe döndüm tabi işte pek bişey yiyemiyorum hala midem kötü. Ama akşama doğru karnım taş gibi semsert bikaç fındık ceviz ayıyorum ondanmı bilemyorum midem yanıyor bugün mideme öküz oturdu sanki bişey yemesemde😩

Kızlar herkese merhabalaarr 😊 ben biraz depresif geçirdim 2. ayımı halsizlik bulantılar da cabası. Ama duygusallığım o kadar had safhadaydı ki elime telefon bile almak istemedim çok şükür şimdi iyiyim ama kusura bakmayın lütfen şimdi listeye yeni gelen herkesi tek tek etiketleyeceğim 😊 merak edenler için teşekkür ederim şimdilik bebek de iyi 12. Haftadayım :) bugün ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı tarama testi verdim cinsiyetini çok çok merak ediyorum herkes kız diyor ama ben bişey hissedemiyorum :) tatlı da yiyorum ekşi de bel ağrım çok oluyor şimdilik bu kadar :)

Kızlar herkese merhabalaarr 😊 ben biraz depresif geçirdim 2. ayımı halsizlik bulantılar da cabası. Ama duygusallığım o kadar had safhadaydı ki elime telefon bile almak istemedim çok şükür şimdi iyiyim ama kusura bakmayın lütfen şimdi listeye yeni gelen herkesi tek tek etiketleyeceğim 😊 merak edenler için teşekkür ederim şimdilik bebek de iyi 12. Haftadayım :) bugün ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı tarama testi verdim cinsiyetini çok çok merak ediyorum herkes kız diyor ama ben bişey hissedemiyorum :) tatlı da yiyorum ekşi de bel ağrım çok oluyor şimdilik bu kadar :)
İyi olmana sevindim canım hoş geldin tekrar 🤗

kızlar yardımınıza ihtiyacım var boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum. içebileceğim bitki çayları neler 😪

hoşgeldin canım seni merak ettik biraz kulaklarını çınlattık☺️ iyi olmana çok sevindim🤗

Kızlar merhabalar ben iki gündür işe döndüm tabi işte pek bişey yiyemiyorum hala midem kötü. Ama akşama doğru karnım taş gibi semsert bikaç fındık ceviz ayıyorum ondanmı bilemyorum midem yanıyor bugün mideme öküz oturdu sanki bişey yemesemde😩
evet canım pek bişey yiyemediğin için yanıyordur çünkü uzun süre aç kalmak da mide yanması yapıyor

Back