How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar , ben uykuya dalmakta çok zorlanıyorum haftalardır böyleyim uyku gözümden akıyor ama tam uyuyacakken uyanıyorum,doktora söylediğimde bunun için ilaç yazmak istemem bebeğin için riskli olabilir dedi benim gibi olan veya çözüm önerisi olan var mı her gün sabaha karşı uyumaktan çok sıkıldım artık ,😔😣

Selam hamişler simdi dr dan geldim Elh hersey yolunda.
📎Dr um bu ay icin simir testi aldı.
📎İdrar testini her gittiğinde veriyorum
📎Troidim old icin her trimester sonunda kan da troide bakılacak.
📎Gelecek ay gittigimde Nifty Test yapılacakmış, ultrason da cinsiyet görünmese de bu testle cinsiyetini öğrenebilecekmişiz.
📎2 corona aşısı olmustum sonrasında kışın pozitif oldum ama 6 ay dolduğu icin yine aşı olmamı önerdi, bebege hiçbir zararı olmadığını söyledi.
📎Bacakta varislerim vardı onu sordugumda uzun süre hareketsiz kalmamam gerektigini, ara ara hareket etmem ve yürüyüş yapmami söyledi
📎Geçen haftalarda nerdeyse hergün birkez akıntım oluyordu (cervical mucus) onun normal olduğunu söyledi
📎 Ara ara bel ve kasik agrim old soyledim. 1 ile 10 arasi siddetini sordu 4 deyince normal old soyledi.
Bu ay benden bu kadar umarım biraz olsun faydam olur kalın sağlıcakla 🥰

Son düzenleme:
kızlar son zamanlarda telefonda farkında olmadan çok zaman geçiriyorum. bugün artık yoruldum başım ağrıdı da öyle dank etti. şimdi de vicdan azabı çekiyorum🥺 sizin önceki gebeliklerinizde telefon kullanımınız nasıldı?
İnstagram, whatsapp ve bu siteyi genelde bilgisayardan kullanıyorum. Dr lar bilgisayarın tlf dan daha az tehlikeli old söylüyorlar. Kullanmadığın zamanlar ucak moduna alırsan radyasyon da yaymamış oluyor. Bir seferlikten bi sorun olmaz önemli olan devamı gelmesin 😘

Kızlar herkese merhabalaarr 😊 ben biraz depresif geçirdim 2. ayımı halsizlik bulantılar da cabası. Ama duygusallığım o kadar had safhadaydı ki elime telefon bile almak istemedim çok şükür şimdi iyiyim ama kusura bakmayın lütfen şimdi listeye yeni gelen herkesi tek tek etiketleyeceğim 😊 merak edenler için teşekkür ederim şimdilik bebek de iyi 12. Haftadayım :) bugün ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı tarama testi verdim cinsiyetini çok çok merak ediyorum herkes kız diyor ama ben bişey hissedemiyorum :) tatlı da yiyorum ekşi de bel ağrım çok oluyor şimdilik bu kadar :)
Hoş geldin canım biz de bizi kaderimize terk ettin sandık 😂

Merhaba kızlar , ben uykuya dalmakta çok zorlanıyorum haftalardır böyleyim uyku gözümden akıyor ama tam uyuyacakken uyanıyorum,doktora söylediğimde bunun için ilaç yazmak istemem bebeğin için riskli olabilir dedi benim gibi olan veya çözüm önerisi olan var mı her gün sabaha karşı uyumaktan çok sıkıldım artık ,😔😣
Gün içinde yorulmayı denesen canım yürüyüş vs. Bitkisel bir şey içmek vs doğru değil bu dönemde.

Küçük bir yerde oturuyorum canım o yüzden yürüyüş biraz zor burakdaki sokaklarda köpek dolu birde 🙈🤫 evet canım haklisin evin içinde biseyler yaparak yorulabilirim
Evde en hafif tempolu olan leslie yapabilirsin aslında. Youtubedan bak. Hem de hareket olur. Of şu sokak köpekleri çok büyük problem gerçekten.

Günaydın arkadaşlar :) iki gün önce kanlı sulu akintim oldu. Doktora gittik. Bebek çok şükür haftasiyla uyumlu kıpır kıpır ama enfeksiyon çıktı. Hem idrar yolu enfeksiyonu hem de vajinal. Burada bazi arkadaşlar rutin tahlil veriyordu. Çok mantıklıymis. Çünkü bu akıntıya kadar hiç belirtisi yoktu.

Bir de üstüne ağır grip olduk mu :silah:pcr testi negatif çıktı Allah'tan. Ama o kadar ağır geçirdim ve doktorlar o kadar hiç birsey yapmadı ki... Siz siz olun kendinize mümkün olduğunca dikkat edin. Şimdi salgın varmış, herkes burun akıntısı boğaz ağrısı diye basvuruyormus. Allah korusun.

Zorlu iki üç günün ardından çok şükür bugün sanki daha iyi uyandım. Rabbım tüm hamileleri korusun :dua::KK200:

Evde en hafif tempolu olan leslie yapabilirsin aslında. Youtubedan bak. Hem de hareket olur. Of şu sokak köpekleri çok büyük problem gerçekten.
Aynen ya benim de en buyuk sorunum bu cok guzel bi yerdeyim oksijeni bol havasi temiz ama gel gor ki kopeklerden cikamiyorum disari gecen de birinin kolunu parcalamislar iyice tedirgin oldum. Yurumek icin hep merkeze inmek zorundayim eşimle🤦🏻‍♀️

Günaydın arkadaşlar :) iki gün önce kanlı sulu akintim oldu. Doktora gittik. Bebek çok şükür haftasiyla uyumlu kıpır kıpır ama enfeksiyon çıktı. Hem idrar yolu enfeksiyonu hem de vajinal. Burada bazi arkadaşlar rutin tahlil veriyordu. Çok mantıklıymis. Çünkü bu akıntıya kadar hiç belirtisi yoktu.

Bir de üstüne ağır grip olduk mu :silah:pcr testi negatif çıktı Allah'tan. Ama o kadar ağır geçirdim ve doktorlar o kadar hiç birsey yapmadı ki... Siz siz olun kendinize mümkün olduğunca dikkat edin. Şimdi salgın varmış, herkes burun akıntısı boğaz ağrısı diye basvuruyormus. Allah korusun.

Zorlu iki üç günün ardından çok şükür bugün sanki daha iyi uyandım. Rabbım tüm hamileleri korusun :dua::KK200:
Geçmiş olsun , enfeksiyon için ilaç verdi mi dr?

Tesekkurler. Bir tane şase antibiyotik iki tane vajinal fitil bir de travazol verdi
İdrar kültürü verdiniz mi? Bide idrar enfeksiyonunuzu. Değeri kaç acaba bende 22,5 olmasına rağmen ilaç vermedi. Sonra da kanama oldum aklımda hep acaba var ondan dolayı mı diye? Doktor ilgisi de olabilir olmayadabilir de dedi ama ana yüreği işte 😀

Günaydın kızlar, yazmayı unutmuştum. kanama alanı olan arkadaşlar vardı bilgi olsun içleri rahatlasın. benim 7. hafta kontrolümde kanama alanım vardı. bir hafta sonra gittiğimde hala devam ediyordu. progestan kullanmaya başladım. işe gitmedim genelde dinlendim. arabayla bir yerlere gitmeye çalıştım.sürekli yattım denemez arkadaşlarımla da buluştum. ailemle de vakit geçirdim. ağır kaldırmamaya ve ev işi yapmamaya çalıştım. son kontrolümde tamamen geçmişti. progestanı bir anda bırakmak doğru değilmiş azalatarak bırakacağım. işe geri döndüm, tatil ve ilişki yasağımda bitti. 11. haftadayım şu anda. sizin de içiniz rahat olsun diye yazmak istedim stres insanı daha çok yıpratıyor 🧡

geçmiş olsun çok bir an önce iyileşirsiniz inşallah. evet çevremde çok grip olan oldu çok dikkat etmek gerek😑

Günaydın kızlar, yazmayı unutmuştum. kanama alanı olan arkadaşlar vardı bilgi olsun içleri rahatlasın. benim 7. hafta kontrolümde kanama alanım vardı. bir hafta sonra gittiğimde hala devam ediyordu. progestan kullanmaya başladım. işe gitmedim genelde dinlendim. arabayla bir yerlere gitmeye çalıştım.sürekli yattım denemez arkadaşlarımla da buluştum. ailemle de vakit geçirdim. ağır kaldırmamaya ve ev işi yapmamaya çalıştım. son kontrolümde tamamen geçmişti. progestanı bir anda bırakmak doğru değilmiş azalatarak bırakacağım. işe geri döndüm, tatil ve ilişki yasağımda bitti. 11. haftadayım şu anda. sizin de içiniz rahat olsun diye yazmak istedim stres insanı daha çok yıpratıyor 🧡
Merhaba çok geçmiş olsun, içime su serptiniz vallahi. Allah sizi de sevindirsin 🤗 benim de kanamam olmuştu cuma akşamı , cuma akşamından beri progestan kullanıyorum bugün kontrolüm var inşallah geçmiştir.

Evet canım çevremde de çok var grip olan annem dün covit çıktı ikinci kez nolursa olsun kendimizi izole etmemiz lazım Allah şifa versin sana da

Back