Çok şükür gözünüz aydın maşallah bebişlereKizlarrr ben yeni geldim eve her sey yolunda cok sukur 11+3 te gittim 12+0 cikti ikili test yaptirmadim burun kemigi ense kalinligi falan olculdu cok sukur gayet iyi hicbir problem yok dedi agrilar kasilmalar normal dedi süt yogurt ihmal etme dedi 1 ay sonra gel dedi minnosum kocaman olmuş kipir kipirdi
Önceden evin içine sığamıyordum şimdi çok şükür daha iyiyim arada oluyor tabi bulantılar ama en azından biseyler yiyebiliyorumİyi geliyormu peki bende doktora danışayım içeyim
Tahmini doğum zamanımız aynıEn son bayramdan önceki randevuda kalp atışı duyduk het şey yolundaydı. 5 ağustosta bir sonraki randevum zaman geçse de görsem diye bekliyorumhepimiz sağsalim geçirelim bu günleri
canım imkanın varsa doktoruna ulaş yanlış bilgiler kafanı karıştırmasınMerhaba cmv testim pozitif çıktı iki değer de ıgm ve ıgg avidite ypıldı sonuc 84 aı yazıyor bu neye denk geliyor yüksek düşük bilen var mıdır
İyi olmana sevindim canım hoş geldin tekrarKızlar herkese merhabalaarrben biraz depresif geçirdim 2. ayımı halsizlik bulantılar da cabası. Ama duygusallığım o kadar had safhadaydı ki elime telefon bile almak istemedim çok şükür şimdi iyiyim ama kusura bakmayın lütfen şimdi listeye yeni gelen herkesi tek tek etiketleyeceğim merak edenler için teşekkür ederim şimdilik bebek de iyi 12. Haftadayım :) bugün ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı tarama testi verdim cinsiyetini çok çok merak ediyorum herkes kız diyor ama ben bişey hissedemiyorum :) tatlı da yiyorum ekşi de bel ağrım çok oluyor şimdilik bu kadar :)
Hoşbuldum canımmmİyi olmana sevindim canım hoş geldin tekrar
İhlamur icebilirsin canim sakincasi yok bildigim kadariyla biraz bal limonkızlar yardımınıza ihtiyacım var boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum. içebileceğim bitki çayları neler
teşekkür ederimİhlamur icebilirsin canim sakincasi yok bildigim kadariyla biraz bal limon
hoşgeldin canım seni merak ettik biraz kulaklarını çınlattıkKızlar herkese merhabalaarrben biraz depresif geçirdim 2. ayımı halsizlik bulantılar da cabası. Ama duygusallığım o kadar had safhadaydı ki elime telefon bile almak istemedim çok şükür şimdi iyiyim ama kusura bakmayın lütfen şimdi listeye yeni gelen herkesi tek tek etiketleyeceğim merak edenler için teşekkür ederim şimdilik bebek de iyi 12. Haftadayım :) bugün ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı tarama testi verdim cinsiyetini çok çok merak ediyorum herkes kız diyor ama ben bişey hissedemiyorum :) tatlı da yiyorum ekşi de bel ağrım çok oluyor şimdilik bu kadar :)
evet canım pek bişey yiyemediğin için yanıyordur çünkü uzun süre aç kalmak da mide yanması yapıyorKızlar merhabalar ben iki gündür işe döndüm tabi işte pek bişey yiyemiyorum hala midem kötü. Ama akşama doğru karnım taş gibi semsert bikaç fındık ceviz ayıyorum ondanmı bilemyorum midem yanıyor bugün mideme öküz oturdu sanki bişey yemesemde
Zencefilin kan sulandirici ozelligi var kuzum nolur nolmazteşekkür ederimşu an ıhlamurum yok zencefilim var tane şeklinde o zararlı olur mu bir de günde kaç fincan içebilirim bunları
2 fincani gecme bence kuzumteşekkür ederimşu an ıhlamurum yok zencefilim var tane şeklinde o zararlı olur mu bir de günde kaç fincan içebilirim bunları
Sağol canım :) mesajlarda gördüm teşekkür ederim meraklarınız içinhoşgeldin canım seni merak ettik biraz kulaklarını çınlattıkiyi olmana çok sevindim
Ay öyle mi oluyorValla öle deme. Yatıp uyursa hiçbir şey görünmez asıl. Muayene olmadan 20 dk önce patlat bi çikolata uyansın sıpa da baksınlar neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?