2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor canım önemli aslında
Ahaha ikinci de ben de öyle kaç tane test yaptım tam çizgi görene kadar

Bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor canım önemli aslında
Ahaha ikinci de ben de öyle kaç tane test yaptım tam çizgi görene kadar
tamamen kendi fikrimle ve merakımdan söylüyorum hiçbir bilgim yok, bu aya kadar sıkıntısız tutunduysa bahsedilen hormon yeterlidir diye düşündüm. yani ciddi bi eksiklik olsa belli olurdu heralde değil mi. sonucta en kritik zamanları atlatmak üzereyiz..
ben de kendiminkini merak ettim şimdi neden bakılmadı ki

Evet heralde düşük olması çok sıkıntı yaratmadı ama ilk hamileliğimde mesela kanamam olunca progesteron kullanmıştım. Tekrar aynı ilacı yazmış doktor baktım da.

Evet heralde düşük olması çok sıkıntı yaratmadı ama ilk hamileliğimde mesela kanamam olunca progesteron kullanmıştım. Tekrar aynı ilacı yazmış doktor baktım da.
evet buradaki çoğu arkadaşımız da kullanıyor gördüğüm kadarıyla. fazlası yararımıza bir hormon demek ki. neremizi takip edeceğimizi şaşırdık artık o kadar çok detay var

evet buradaki çoğu arkadaşımız da kullanıyor gördüğüm kadarıyla. fazlası yararımıza bir hormon demek ki. neremizi takip edeceğimizi şaşırdık artık o kadar çok detay var
Aynen ben de ona şaşırdım doktorun asistanı arayıp söyledi sonradan

Çok geçmiş olsun canım. Ben de masa başı çalışıyorum gerçekten oturmak yoruyor çok fena. İzin durumlarında iş yerin nasıl karşılıyor? Ben kendi iş yerime hiç güvenemiyorum...

maşallah canımm çok sevindim
peki yaptıracak mısın ikili test?

Çok geçmiş olsun canım. Ben de masa başı çalışıyorum gerçekten oturmak yoruyor çok fena. İzin durumlarında iş yerin nasıl karşılıyor? Ben kendi iş yerime hiç güvenemiyorum...
Çalıştığım işyeri eniştemin. Mecbur olduğum için bana taviz vereceğini düşünüyorum. Diğer türlü yapacak bir şeyim yok çünkü. Eğer doktorun demelerine rağmen işe gidersem ve olumsuz Bi durum olursa kendime çok kızarım ve gözüm işi filan görmez o zaman. Zor bu durumlar canım ya.

Evet çok zor canım. Eğer gerekirse iznimi ben de kullanırım doktor ne derse onu yaparım açıkçası. İş yerimdeki yöneticilerden biri bana bugün 16 haftalık resmi izin sonrası ücretsiz izine sıcak bakılmaz dedi laf arasında sinirim bozuldu. Minicik bebeği bırakıp işe gideceğiz hiç düşünen yok. Ay şimdiden neler düşünüyorum neyse kucağımıza sağlıkla alalım gerisi önemsiz

Valla yapacak bir şey yok. Ben de istemem böyle olsun. İnşaAllah kucağımıza alacağız ben inanıyorum. Sizin nasıl gidiyor hamilelik

Bizimkiler aynı resmen
Benimki de durmadı yerinde, korkuyorum bir ay sonra bu kadar hareket ederse cinsiyeti nasıl görcez diye

Valla yapacak bir şey yok. Ben de istemem böyle olsun. İnşaAllah kucağımıza alacağız ben inanıyorum. Sizin nasıl gidiyor hamilelik
En son bayramdan önceki randevuda kalp atışı duyduk het şey yolundaydı. 5 ağustosta bir sonraki randevum zaman geçse de görsem diye bekliyorum hepimiz sağsalim geçirelim bu günleri

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…