- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 34
Progestan kullanıyorum ama koku yok. Önceki gebeligimde koku vardı idrar tahlili ve kültürü istemişti doktor. Antibiyotik şase kullanmistik istersen bir doktora danış canımkızlar ya bu progestan kullananların çişinde bi koku var mı? maf etti beni kokusu ya
Evet benim de öylekızlar ya bu progestan kullananların çişinde bi koku var mı? maf etti beni kokusu ya
Başka ilaç kullanıyo musun? Multivitamin falan da koku yapabiliyor hatta renk değişimi de yapıyor idrardakızlar ya bu progestan kullananların çişinde bi koku var mı? maf etti beni kokusu ya
Koku fitil den sonra parçanın kokusu oluyor. Çoğu geri geldiği için genelde ondan kaynaklanıyor ben kullanıyorumkızlar ya bu progestan kullananların çişinde bi koku var mı? maf etti beni kokusu ya
Sizin kaç gün sürdü? Bende de sadece 1 gün oldu geçti yediğim bir şey rahatsız etti diye düşündüm doktora gitmedim. Yazdıklarınızı okuyunca merak ettim şimdiBugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
Sonuç, amip çıktı. Lökosit de var baya bol, eritrosit de.
İlk kez duydum böle bi şeyi. Sebep olarak, temiz olmayan gıda, yesıllık ve su diyor.
Doktorum direk antibiyotiğe başlattı. Eğer onemsemeyıp bekleseydim daha da ilerleyecekti. Önceki gebeliğimde uyarmıştı bi doktor, sosyal yaşama uygun bi hamile değilsiniz siz vs hamıleyken bile evde olmalısınız diye. Yine haklı çıktı.
Hem rahmimde dikiş, hem asosyallik cok zordu. 9 ay istediğim eti, lahmacunu ne varsa aklınıza gelen dışardan olan ben yiyemedim. Ayakta kalamıyorum dikişten sancım da olurdu. Eşim 7 de işten çıkacakta gelecekte ben haftada 1 2 et yicem diye bekledim çocuk gibi. Canım çekecek diye ödüm kopardı bi şeyleri. Ona rağmen dikiş kaynaklı enfeksiyonlarım oldu defalarca, bir kez dışarda yedik misafirimiz vardı. Onda da bakteri çıktı idrarımda.
Yani Allahım size vermesin inş. Ama dikkatli olun canlarım. Ne diyim cok doluyum baya ağladım ama ne çare
Sadece iki kez wcye çıktım ben de zaten de. Sizi de endişelendirdiysem kusura bakmayın nolur. Bu benim üçüncü gebeliğim. Hepsinde de bi bakteri enfeksiyon vs olunca, kendimi bildiğimden evde de idrar kabı bulunduruyorum. Tekrarlarsa siz de yapın tabi içinizdeki rahat etsin. Bi de küçük not; gaita 20 dk içinde, idrar 1 saate yakın saat içinde incelenmeliymiş. Canlı bi şey varsa çıkabilmesi içinSizin kaç gün sürdü? Bende de sadece 1 gün oldu geçti yediğim bir şey rahatsız etti diye düşündüm doktora gitmedim. Yazdıklarınızı okuyunca merak ettim şimdi
Çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisinizdir. Benim de aklımda olsun iyi ki yazdınız dikkat edelimSadece iki kez wcye çıktım ben de zaten de. Sizi de endişelendirdiysem kusura bakmayın nolur. Bu benim üçüncü gebeliğim. Hepsinde de bi bakteri enfeksiyon vs olunca, kendimi bildiğimden evde de idrar kabı bulunduruyorum. Tekrarlarsa siz de yapın tabi içinizdeki rahat etsin. Bi de küçük not; gaita 20 dk içinde, idrar 1 saate yakın saat içinde incelenmeliymiş. Canlı bi şey varsa çıkabilmesi için
ben 2-2 kullanıyorum ondan mı acabaHic dikkatimi cekmedi kiz
iyi bari yalnız değilimBen de var
idrar yolu enfeksiyonum da var ama progestan öncesi hiç koku almadım, kanamam bittikten sonra kültür vericem, şuan kanama olduğu için kültürü bozar dedi doktor :)Progestan kullanıyorum ama koku yok. Önceki gebeligimde koku vardı idrar tahlili ve kültürü istemişti doktor. Antibiyotik şase kullanmistik istersen bir doktora danış canım
kahrolsun köpek burnum ben de aynı öyleyimEvet benim de öylekokulara hiç girmeyelim her şey zaten bana kötü kokuyor. Şu nane yağını ben de bi denicem bakiim
yok bi de folik asit.Başka ilaç kullanıyo musun? Multivitamin falan da koku yapabiliyor hatta renk değişimi de yapıyor idrarda
evet bu doğru. bir de ben 2-2 kullanıyorum :)Koku fitil den sonra parçanın kokusu oluyor. Çoğu geri geldiği için genelde ondan kaynaklanıyor ben kullanıyorum
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm… Hayırlısı böyleymiş diyelimHerkese merhaba. Takip edebildiğim kadarıyla hemen herkes kalp atışlarını duymuş, ilk trimesterı güzelce geçiriyor, hepiniz adına çok sevindim, gözünüz aydın. Bekleyen herkesin sağlıklı bir gebelik geçirmesini ve sorunsuz bir doğum yapmasını dilerim. Benim gebeliğim boş çıktı, bugün (9+2) kürtaj oldum. A aysemah beni listeden silebilir misiniz?
İleride benzer bir durum yaşayanlar okur diye, detaylarını da yazayım: 7+3’te aynı hastanede (devlet) farklı cihazlarla bakan dört farklı doktor keseyi 21 mm-24 mm arası ölçtü ama embriyo veya yolk kesesi tespit edemedi. 7+6 da özele gittim, 30 mm ölçüldü, embriyo vb oluşum yok, kürtaj dendi. Aynı gün devlet eğitim araştırmaya gittim kürtaj için gün almaya ama 11 gün geriden gelen bir embriyo tespit edildi, sağlıklı da olabilir sağlıksız da, haftaya gel dediler. Ama benim zaten geç döllenme ihtimalim yoktu( son adet tarihi 14 mayıs, son ilişki tarihi 29 mayıs), nitekim 8+5 te gittiğimde kesin kürtaj dendi.(son muayenede embriyo ölçüsü vermediler ama bugünkü kürtaj raporuna göre embriyo hala 6+2 gözüküyordu) Bu süreçte normal gebelik belirtilerim (regli tarzı hafif karın ağrısı, hafif bulantı, uyku hali) hiç kesilmedi, kanamam da hiç olmadı. Yani ultrason dışında teşhisi mümkün değildi.
Kürtajı devlet eğitim araştırma hastanesinde anestezi ile oldum, hiçbir şey hissetmedim. Operasyona girmeden bir saat kadar diğer hastalarla birlikte beklettiler ama işlemin kendisi çok kısa sürdü. Önümüzdeki günlerde de bir komplikasyon yaşamazsam, devlette anestezili kürtajı kürtaj olacak herkese önerebilirim. Benim ikinci gebelik hikayem bu kadar. Belki ileride üçüncüyü denerim.
Hepinize tekrar sağlıklı gebelikler dilerim. Sevgiler.
bende de akıntı oluyor, peynir gibi akıntıyla çıkması da bir kere oldu. fitili iyice itin ve fitili koyduktan sonra yatın biraz.Kızlar bişey sorucam progestan fitil 200 lük kullanıyorum ,gecen hafta olan kanamamdan sonra iyice panik oldum fitili koyduktan sonra peynir gibi akıntıyla geri geliyor ve sarıya dönüyo akıntım yaşayan var mı ? Ödüm kopuyor yine kanamam olacak diye
Korkma canım o akıntı değil fitilin parçası. Günde 5 kere kullanan birisi olarak söylüyorumKızlar bişey sorucam progestan fitil 200 lük kullanıyorum ,gecen hafta olan kanamamdan sonra iyice panik oldum fitili koyduktan sonra peynir gibi akıntıyla geri geliyor ve sarıya dönüyo akıntım yaşayan var mı ? Ödüm kopuyor yine kanamam olacak diye
Ben de yıllık iznimi kullanmak uzere Ağustos ayını kapatmayı düşünüyorum.Benimde göbek çıktı ve pantolonlarım olmuyor. Alışveriş yapmam gerek son randevumada gideyim hayırlısıyla sonra lastikli bişiler almam lazım. Siz hamilelik raporu aldınız mı? Günlük 7,5 saat çalışıyormuşuz hamileyken ben raporu alıp ik ile görüşücem bu hafta bakalım bir şey diyecekler mi
3 gün önce gittiğim de 10+3 de baya hareketliydi. dr gösterdi kollarına bacaklarına bak sen şuan hissetmiyorsun ama çok hareketli diye :)Kızlar 10.haftada gittiğinizde bebeğinizin hareketlerini gördünüz mü?
Ben 9da görmüştüm 10. Haftada görebilirsinizKızlar 10.haftada gittiğinizde bebeğinizin hareketlerini gördünüz mü?
Çok teşekkür ederim. AminÇok geçmiş olsun çok üzüldüm… Hayırlısı böyleymiş diyelim
Rabbim size sağlıklı evlat,evlatlar nasip etsin inşallah
Burda genelde 12. Hafta yapılıyor ama bana 13 yapacaklar (12de doktorum izinde çünkü)R Rowena Ravenclaw bennde aynı şeyi araştıyordum su an 9+2 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?