- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Yaa de mi senin ray var ben onu unuttumValla cok iyi fikir ama bana cok uzak bi ihtimal güneşim. Riskim var, dikişte atılırsa hepten yasak. Eşim günü birlik gidebilir belki. Ben önceden netten alırsam fln.
Hatta kardeşimin düğününe bile gidemicem bu riskten dolayı. Ne canımı ne bebeğimi riske atamam. Yaşayan bilir cektiğimi.
Bende oğlanın ayakkabılarını sakladım sadece. Diğer her şeyi sil baştan alcam erkek olsa bile. Parayla halledebilen şeyler cok ürkütmüyor. Marka olacakmış yetmezse param olmayıversın marka. Bakcaz artık duruma göre. Chakrayı incelicem şimdi biraz
Bu mesajınız beni gerçekten rahatlattı belirtilerim bir anda kesildi ve randevum yarın o kadar endişeli bekliyorum ki yarını anlatamam :)Kızlar bende dün minişimi gördüm 11haftalık
Ense kalınlığı çok iyi taramada sorun çıkacağını sanmam dediHaftaya ikili taramaya çağırdı inşallah sorunsuz geçer. O kadar tatlı yememe rağmen hiç kilo almamışım hatta doktor zayıf bile gördü beni Her akşam yarım saate yakın yürüyoruz sanırım ondan almamışım kilo. Bacak ağrılarımı sormayı unuttum heyecandan haftaya soracağım ama kıpır kıpır bebitom şükür Allah’ıma
Benimde bulantılarım bıçak gibi kesilince çok endişelenmiştim her şeye hazırlıklı gittim doktora ama belirtilerin azalması,farklı olması bence kişiden kişiye değişiyor herkeste aynı değil o yüzden bebişleri streste sokmayalım boşuna
R Rowena Ravenclaw bennde aynı şeyi araştıyordum su an 9+2 oldumArkadaşlar npit nft olarak bilinen fetal DNA testi yaptıran veya bu konuyu doktoruyla konuşan oldu mu? Kaçıncı hafta önerildi
Yasin sevinci selam .ben de test araştırıyorum siz ne kadara nereyle anlaştınız ? Hangı ülkeye gidecek ?Ben konuştum canım 11+6 da yaptıracağız gün aldık kısmetse Allahın izniyle güzel haberler alalım
Yaa öylemiymişnurtopu gibi bir sürü sivilcem oldu yüzümde
kız mı olacak sizce
Benim de sivilcem var hayatimda olmadigi kadarYaa öylemiymişbenim en başından beri sivilcem hiç bitmiyor. Bi de gönüşüm tüylendi ya
Yaa öylemiymişbenim en başından beri sivilcem hiç bitmiyor. Bi de gönüşüm tüylendi ya
evet kız bebe annenin güzelliğini alıyormuşBenim de sivilcem var hayatimda olmadigi kadartuylenmem olmadi ama sivilce sinir ediyo beni
Ay bazan cok merak ediyorum cinsiyetini bazan da hic merak etmiyorum. Ama öğrensem iyi olur tabievet kız bebe annenin güzelliğini alıyormuş
benim de tüylendi göbeğim ve göğsüm
Cok gecmis olsun. Temkinli davrandigin iyi olmus. Insallah çabucak atlatırsınBugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
Sonuç, amip çıktı. Lökosit de var baya bol, eritrosit de.
İlk kez duydum böle bi şeyi. Sebep olarak, temiz olmayan gıda, yesıllık ve su diyor.
Doktorum direk antibiyotiğe başlattı. Eğer onemsemeyıp bekleseydim daha da ilerleyecekti. Önceki gebeliğimde uyarmıştı bi doktor, sosyal yaşama uygun bi hamile değilsiniz siz vs hamıleyken bile evde olmalısınız diye. Yine haklı çıktı.
Hem rahmimde dikiş, hem asosyallik cok zordu. 9 ay istediğim eti, lahmacunu ne varsa aklınıza gelen dışardan olan ben yiyemedim. Ayakta kalamıyorum dikişten sancım da olurdu. Eşim 7 de işten çıkacakta gelecekte ben haftada 1 2 et yicem diye bekledim çocuk gibi. Canım çekecek diye ödüm kopardı bi şeyleri. Ona rağmen dikiş kaynaklı enfeksiyonlarım oldu defalarca, bir kez dışarda yedik misafirimiz vardı. Onda da bakteri çıktı idrarımda.
Yani Allahım size vermesin inş. Ama dikkatli olun canlarım. Ne diyim cok doluyum baya ağladım ama ne çare
Çok geçmiş olsun canım evet hamileyken kesinlikle önemsenmeli bende enfeksiyondan çok korkuyorum. Ama ne kadar sevindiriciki erkenden farketmişsin valla tebrik ederimBugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
İlk kez duydum böle bi şeyi. Sebep olarak, temiz olmayan gıda, yesıllık ve su diyor.
Doktorum direk antibiyotiğe başlattı. Eğer onemsemeyıp bekleseydim daha da ilerleyecekti. Önceki gebeliğimde uyarmıştı bi doktor, sosyal yaşama uygun bi hamile değilsiniz siz vs hamıleyken bile evde olmalısınız diye. Yine haklı çıktı.
Hem rahmimde dikiş, hem asosyallik cok zordu. 9 ay istediğim eti, lahmacunu ne varsa aklınıza gelen dışardan olan ben yiyemedim. Ayakta kalamıyorum dikişten sancım da olurdu. Eşim 7 de işten çıkacakta gelecekte ben haftada 1 2 et yicem diye bekledim çocuk gibi. Canım çekecek diye ödüm kopardı bi şeyleri. Ona rağmen dikiş kaynaklı enfeksiyonlarım oldu defalarca, bir kez dışarda yedik misafirimiz vardı. Onda da bakteri çıktı idrarımda.
Yani Allahım size vermesin inş. Ama dikkatli olun canlarım. Ne diyim cok doluyum baya ağladım ama ne çare
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hicbirseyin kalmaz inşallahBugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
Yok canım bu kadar hassas değilim normalde. Hamile olunca değişiyor tüm olay.Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hicbirseyin kalmaz inşallahBen disardan yemeyi bırakıp evden de hic çıkmadığım icin rahatim, keske millet görüşmek icin aramasa da hep böyle geçirsem diyorum
Senin bünyen hamilelikten önce de bu kadar hassas miydi?
Çok geçmiş olsun canım kendini üzme, benim de hep kanda lökosit çok çıkıyor. Ne yaparsam yapayım normale dönmüyor. Ben su dan dolayı olduğunu düşünüyorum. Çünkü dışardan bişey yemiyorum ve meyveleri bile sirkeyle yıkıyorum. Aldığın damacana suyun markasını değiştir.Bugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
geçmiş olsun canım benim üzme kendini lütfen ağlamaBugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
Naptın canım doktora gidecektinBugün tekrar gideceğim
Ben de 10+3 haftalığım canım, yaklaşık bir haftadır alt karnımda yumurta gibi şişlik varSelam kızlar nasilsiniz uzun bir süredir buraya giremedim. Umarım herkes çok iyidir bebisleriniz de öyle. Biz 11. Haftadayız hafta ici 2li teste gidicez insallah. Bir de bugün baktım göbeğimi icime çekince altta ayva gibi bi çıkıntı oluyor sanırım bebeğim kendini göstermeye başladı annem de gebeliklerinde göbeğinin hep erken çıktığını teyzelerimde de öyle olduğunu söyledi benim gibi olup göbeğinin alt kısmında şişlik olan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?