2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yaa de mi senin ray var ben onu unuttum Neyse olsun sağ salim vakitlice kucağına al da üst baş onlar çok mühim şeyler değil Bir arkadaşımda daha vardı nasıl zor hamilelik olduğunu biliyorum. Allah kolaylık versin güçlü anne

Bu mesajınız beni gerçekten rahatlattı belirtilerim bir anda kesildi ve randevum yarın o kadar endişeli bekliyorum ki yarını anlatamam :)

evet kız bebe annenin güzelliğini alıyormuş
benim de tüylendi göbeğim ve göğsüm
Ay bazan cok merak ediyorum cinsiyetini bazan da hic merak etmiyorum. Ama öğrensem iyi olur tabi sivilce bir iki tane çıktı rutin o ama yuzum cok yorgun ve uykulu görünüyor. Bazan soruyorlar soguk almışım diyorum.. tatli tuzlu ya gelince ikisinde canim.isteyebiliyor. hic renk vermiyor benim bebiko

Bugün birden diyare oldum. Hafif bi karın kaşık agrım da vardı. İlk wcye çıktığımda gece üşütmüşğmdür nasılsa diye önemsemedim. İkinci wcde, evdeki idrar kabına (daha önce hastaneden almıştım) numune verip hemen gönderdim hastaneye eşimle. Hamile olunca önemsemeliyim diye düşündüm çünkü.
Sonuç, amip çıktı. Lökosit de var baya bol, eritrosit de.
İlk kez duydum böle bi şeyi. Sebep olarak, temiz olmayan gıda, yesıllık ve su diyor.
Doktorum direk antibiyotiğe başlattı. Eğer onemsemeyıp bekleseydim daha da ilerleyecekti. Önceki gebeliğimde uyarmıştı bi doktor, sosyal yaşama uygun bi hamile değilsiniz siz vs hamıleyken bile evde olmalısınız diye. Yine haklı çıktı.
Hem rahmimde dikiş, hem asosyallik cok zordu. 9 ay istediğim eti, lahmacunu ne varsa aklınıza gelen dışardan olan ben yiyemedim. Ayakta kalamıyorum dikişten sancım da olurdu. Eşim 7 de işten çıkacakta gelecekte ben haftada 1 2 et yicem diye bekledim çocuk gibi. Canım çekecek diye ödüm kopardı bi şeyleri. Ona rağmen dikiş kaynaklı enfeksiyonlarım oldu defalarca, bir kez dışarda yedik misafirimiz vardı. Onda da bakteri çıktı idrarımda.
Yani Allahım size vermesin inş. Ama dikkatli olun canlarım. Ne diyim cok doluyum baya ağladım ama ne çare

Cok gecmis olsun. Temkinli davrandigin iyi olmus. Insallah çabucak atlatırsın

Çok geçmiş olsun canım evet hamileyken kesinlikle önemsenmeli bende enfeksiyondan çok korkuyorum. Ama ne kadar sevindiriciki erkenden farketmişsin valla tebrik ederim

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hicbirseyin kalmaz inşallah Ben disardan yemeyi bırakıp evden de hic çıkmadığım icin rahatim, keske millet görüşmek icin aramasa da hep böyle geçirsem diyorum
Senin bünyen hamilelikten önce de bu kadar hassas miydi?

Yok canım bu kadar hassas değilim normalde. Hamile olunca değişiyor tüm olay.
Gerçi şöyle bi durum da var. Normalde diyare olsam direkt numune vereyim vs diye düşünmem. Geçer nasılsa, haşlanmış patates fln yiyim geçer diye düşünürüm. İdrar tahlili de rutin veriyorum ben hamile olunca. Ama normalde hiç vermiyorum sıkıntı da yaşamıyorum. O yüzden yorumum bu şekilde, demek ki hamilelik yaramıo yani

Çok geçmiş olsun canım kendini üzme, benim de hep kanda lökosit çok çıkıyor. Ne yaparsam yapayım normale dönmüyor. Ben su dan dolayı olduğunu düşünüyorum. Çünkü dışardan bişey yemiyorum ve meyveleri bile sirkeyle yıkıyorum. Aldığın damacana suyun markasını değiştir.

geçmiş olsun canım benim üzme kendini lütfen ağlama bak erkenden farketmişsin ve önlem almak için çoook zamanın var. bu açıdan bak Allah yardımcın olsun inşallah doğuma kadar temizlensin gitsin

Selam kızlar nasilsiniz uzun bir süredir buraya giremedim. Umarım herkes çok iyidir bebisleriniz de öyle. Biz 11. Haftadayız hafta ici 2li teste gidicez insallah. Bir de bugün baktım göbeğimi icime çekince altta ayva gibi bi çıkıntı oluyor sanırım bebeğim kendini göstermeye başladı annem de gebeliklerinde göbeğinin hep erken çıktığını teyzelerimde de öyle olduğunu söyledi benim gibi olup göbeğinin alt kısmında şişlik olan var mi acaba

Ben de 10+3 haftalığım canım, yaklaşık bir haftadır alt karnımda yumurta gibi şişlik var Karnım düzdür hatta ölçüsünü bile biliyordum karın çevremin bu yüzden çok çabuk fark ettim sabahları dümdüz uyanıyordum eskiden ,şimdi hep bir şişkinlik oluyor. Normaldir diye düşünüyorum. Çok erken ama herkesin bünyesi çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…